reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

Dziewczyny przepraszam ze niedoczytam, ale mam kiepski humorek:( znowu niedostałam chemii i ide dopiero w czwartek:-(

Mam nadzieje ze u Was wszystko wporządku :tak: i że dzieciaczki zdrowe :tak:
miłego dnia życze wszystkim i słoneczka troche :tak:

reklama
jarzebinka Prognozy nie zachecaja a jaki masz inny termin?

23 maja jadę z Kacperkiem jako opiekun na wycieczkę klasową i ewentualnie może czwartek -piatek (24-25) udałoby mi się wziąć tez jeden dzien urlopu.... :tak: tym bardziej, ze Kacperkowi obiecałam już wagary i teraz nie może się doczekać....:tak:

Julka słoneczko by sie przydało....:tak:

Witam :)

Tygrynka jak juz ograniecie mieszkanko to tylko usmiech zostanie :) no to Emilka moze przebierac w chłopakach :p Marcel, Sebuś i jeszcze Bartus :tak: fakt taka przytulanka sie z niej zrobiła ze szok :tak:

An jak pryskasz chwasty to efekt powinien byc po około kilku godzinach :tak: mozenie ten preparat uzyłas? są do chwastow jedno i wielo - listnych :tak: i nie wolno po pryskaniu przez tydzien kosic trawy :p o wpuszczaniu dzieci juz nie wspomne :-D

kozaczino aaaa jest łazeinka :-) ciesze sie z Tobą, to na jakim etapie jestescie? jesli dobrze kojarze to sypialnia i Luli pokoj juz jest?

Alka ciesze sie razem z Toba :) i pewnie jest tak jak An pisze :tak:

Julka uśmiechu duzo :-):tak:

ja juz mam placek upieczony, obiad gotowy, 4 pralki wyprane (i powieszone:p) musze jeszcze tylko troche ogarnąc bo za godznekumpela wpadnie z dwoma córkami :p tylko czy dla 4 dzieci które bedą wariowac opłaca mi sie sprzatac?:confused: no nic uciekam bo jak zacznie padac to pewnie zalegnę na kanapie :-D

co do jutra ja bede decydowac rano, jakos nie przekonuje mnie chodzenie bez słoneczka :-p

Szkoda że nie ma pogody bo wybrałabym się z Wami do zoo :tak: no ale trudno - chyba że przełożycie spotkanko ;-)

na-tuska jaki placek piekłaś????????? 4 pralki :szok:

na-tuska pychotka :tak:

ponoc pogoda ma się zrobic od czwartku jak patrzałam na prognoze, a taka jak dzisiaj to dla mnie za zimno jak na zoo :-D

My wróciłyśmy od babci, jeszcze jakos funkcjonuję jak po 4 h snu:p A zrobiłysmy sobie spacerek w obie strony. Trochę zimno i wietrznie, a słonko dziś nie przygrzewa:( Wczoraj jednak zdecydowanie cieplej dzięki promykom! Po drodze w hurtowni zakupiłam Basia 6 par majteczek i działamy:)
Kozaczino gratulacje łazienki:D To jeszcze salon??? U nas na szczęście bez remontu tylko przemeblowanie:D
Na-tuska miłej wizyty....mmm pycha placek, ciekawe czy ja też się załapię:p
Julka oby w czwartek się udało!
Majka wszystkiego najlepszego dla Was!
Uciekam ogarniać!

Cześć
Majka jakoś nie zwróciłam wczoraj uwagi na Twój suwaczek a taki ładny był :). Wszystkiego najlepszego dla Was z okazji rocznicy i dla małego z okazji mini urodzinek.

Kozaczino jak łazienka nowa i wygodna to życie staje się milsze :). Małymi kroczkami i zaraz wszystko będzie wyremontowane.

an ja w lipcu siedzę w domu (w sierpniu zresztą też) więc chętnie wybiorę się na jakieś spacerki.

na-tuska jak czytam co Ty od rana robisz w domu to zawsze mam kompleksy, że ja nie ogarniam tak wszystkiego ;(.

Dzisiaj zdjęłam Zosi pieluszkę i miałam nadzieję, że chociaż raz zrobi siusiu na nocnik. Generalnie pozazdrościłam Skrzatowi jej sukcesów w odpieluszkowaniu ale u nas sromotna porażka. Zosia owszem siedziała na nocniku ale nie zrobiła do niego nic ani jednej malutkiej kropelki. Przez kilka godzin wstrzymywała siusie. W końcu założyliśmy jej pieluche i w kilka minut się napełniła a zaraz potem poszła kupa. Jakoś mi się przez to humor popsuł.

reklama
An łooo matko :szok: wiesz ze po Randapie prze kilka miesiecy (ok 6) nie mozna siac trawy, zadzic drzewek itd??? jest mega szkodliwy i siedzi długo w ziemi:sorry2: najlpeiej tym robic na jesień, bo ziemia prze zimewroci do normy :tak:

jagamar za czasów jak karmiłam milę tez nie potrafiałam ogarnąc wszytskiego :-p ja sie w poniedziałek pochwaliłam ze mila ładnie robi ico??? i jej sie dowidziało :-D sika w gacie i co chwile przychodzi z nowymi zeby zmienic :cool2:

matko jakie tornado mi przeszło po domu :szok: musiałam wieczorem jeszcze odkurzaczem zobic bo chrupki były wszedzie :-D

Do góry