reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

Dzień dobry!

Mą na chwilę wyszedł, to dopadłam kompa:-p jejku facet w chacie i nic nie można zrobić:baffled: co chwilę "a co robisz , a po co " itp.
Staś śpi , jak się obudzi to jedziemy do Lubonia po buciki dla dzieciaków. i chyba do cafe babe, bo przypomniało mi się ze mam groupon do wykorzystania do pon.

aaa co do zoo, to najprawdopodobniej pójdę bez Oliwki bo w ten dzień mają wycieczkę do Eski Rock, a więcej taka okazja moze się nie powtórzyć. Choć Oli woli zoo. no ale zobaczymy!

Alka Staś tez raz czy dwa nie nasiusiał w nocy w pieluszkę, ale lepiej jak się powtórzy to zgłoś lekarzowi.
Trzymam z całych sił kciuki za pon!!!

Dobra lecę się ogarniać, bo nic dziś nie zrobimy z tego wszystkiego co zaplanowałam;-)

komp mi nawala, mam nadzieje ze nie padnie do końca bo chyba się zapłaczę bez kontaktu z Wami:-D

reklama
heh u mnie reproduktora brak bo pracuje ;)
wczoraj posiedzieli znajomi przy piwku do 1, ale młody wstał o 10:30 (a siedział z nami do 22:30 aż padł na podłodze :D a tak to nie dało rady zaciągnąć do spania, skoro jest ukochana ciocia i wujek :D), więc luzik :D

jesteśmy spakowani ....
prosimy, a wręcz błagamy o trzymanie kciuków .... a najlepiej to się dziś wieczorem przed spaniem pomódlcie za pomyślny wynik badań jutro i zdrówko dla Franusia ...

boję się jak cholera i mam złe przeczucia ... mam nadzieję, że to tylko wynik stresu a nie intuicja ....

Alka mocno ściskam za Was kciuki i za pomyślne wyniki. Duża buźka dla otuchy i odwagi. Myślę, że to stres a nie intuicja.

Intensywny weekend miałyśmy. Pojechaliśmy w sobotę na jeden dzień do rodziców a wróciliśmy w niedzielę późnym popołudniem. Dziewczynki szalały a Zosia w szczególności. Myślałam, że ze zmęczenia padną jak muchy a tymczasem dopiero zasnęły :szok: i dopiero teraz mamy wolne od dzieci. Zosia zaczęła być zazdrosna o Marysię, wcześniej jakoś specjalnie się nią nie przejmowała. Niestety objawia się to agresją: popychaniem, stukaniem po głowie odklejaniem od szczebelków w łóżeczku, kopaniem a przede wszystkim wyrywaniem zabawek. Jakoś muszę sobie z tym poradzić (bo zaczynam się o młodszą trochę martwić) Jeszcze tylko nie wiem jak.

Kozaczino nie co prawda nie wiem z jakiej okazji dziewczyny składają Ci życzenie ale się dołączam i również życzę wszystkiego najlepszego. Aaaaaaa 100 lat to pewno urodziny ;).

Ostatnia edycja:
Hello:)
Od nas właśnie wyszli znajomi, więc pewnie jakiś odcinek serialu obejrzymy i spać. Wczoraj na ślubie znajomych (Basia wytrzymała 1h10min w kosciele:szok:). Generalnie jak to my weekend w biegu! A kuzyn Basi dostał się do eskorty euro i będzie wyprowadzał piłkarzy na boisko:-D:-D:-D a do nas już doszły bilety n meczyk:D

Alka
ja też zacisakam kciuki &&&& Będzie dobrze, musi!
Jagmar mam nadzieję, że Zosi minie zazdrość i zrozumie, mądra z niej dziewczynka:)

Apropos wyprawy do zoo to mam nadzieję, że zapowiedzi się nie sprawdzą..ale puki co zapowiadają pogodę jak dzisiaj zimno około 10-12 stopni i zachmurzenie na środę, od czwartku ma być bezchmurnie! Jak będą coś więcej mówić bliżej środy (bo wiadomo jak z pogodą bywa) i by miało być jak dzisiaj lub gorzej to proponuję przełożyć wycieczkę, bo ładnych dni mam nadzieję będzie coraz więcej i nie ma się co pchać w taki ziąb! Pogodynka.pl - serwis pogodowy

jarzebinka Dziekujemy

na-tuska Wreszcie jestes ;).

Alka1106 Oli jak dostala sztuczne mleczko to tez najpierw tak przybierala, i ja odpuscilam sobie budzenie.
Trzeba obserwowac bo ja zdarzylo sie to raz i potem sie odsikal to ok, ale jak kolejne kilka godzin jest bez siku
a maly pije to nie mozna tego lekcewazyc, pod uwage tez trzeba brac pogode gdy jest goraco wiecej traci przez skore.
Trzymamy kciuki za pon i zgadzam sie z Tygrynka czasem w grupier razniej w zlych chwilach.

Tygrynka Ok to zadzwonie bo dzis jest juz poniedz. ;).

JULKA Szkoda ze nie dojedziesz.
Ja tam zwylke z M nie mam problemu ,ale jak weny brak to kupuje piwko lub whisky i tez jest zadowolony.

ajentka83 No to ladnie gratulujemy ;). Ok super ze dojedziesz.
Dziekujemy. Powodzenia u chirurga.

Kozaczino Wszystkiego najlepszego choc tez nie wiem jaka okazja ;).

jagmar To rzeczywiscie problem ale trzeba pocztac na ten temat, i z pewnoscia mozna to jakos zwalczyc.

Lekarz ok wszystko rozwija sie zgodnie z planem, tylko male rozczarowanie bo synusia nie bedzie ;(.

Witam

Alka mocno trzymam kciuki &&&&& :)

Krklisz hratuluje w takim razie córci :) w sumie to jeszcze troche czasu jest moze sie "zrobi" chłopiec :-p mojej kumpeli całą ciąze mówili ze bedzie dziewczyka, ona juz miała wszytsko dla Basi a urodzil sie Bartuś :tak:

Lilou i co byłas w tym tesco? :-p

piękne słoneczko, a temp srednia ;/ pewnie wybedziemy na jakis spacerek :tak: miłego dnia wszytskim :tak:

reklama
witam poniedziałkowo......:tak:

Alka kciuki zaciśnięte.......:-)
Ajentka i za zrośnięta rączkę Marcelka tez zaciskam kciuki.... :tak:
Lilio szkoda jakby Oliwki nie było w ZOO..... :-( ale radio też atrakcja.... :tak:mój starszak w przyszłą środe ma jakąś wycieczke.... :-D

Do góry