reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

na-tuska to musisz dzieciom domowe zoo skombinować :tak: jak tak kochają zwierzątka, kotek, piesek, rybki, żółwik, króliczek, itd :-D

reklama
na-tuska to musisz dzieciom domowe zoo skombinować :tak: jak tak kochają zwierzątka, kotek, piesek, rybki, żółwik, króliczek, itd :-D

hehe ja Cie proszę :-D a kto bedzie wychodził, zmieniał kuwety itd?? u rodziców moich mają rybki i psa, (który ewidentnie ich unika, po tym jak chcili z niego zrobic kucyka) :-D musi im to poki co wystarczyc :tak:

oj coś wiem o Emilkowej chęci przytualnia, dalej mnie rozczula jak sobie przypomnę jak przyleciała do mnie :)))) ulubienica cioci :D a kiedyś nawet podejść do mnie nie chciała :D
no to ładnie km nacykasz jak Ty będziesz ciuchcie gonić, lepiej nie jedź z Filipkiem na pkp :p

to ja z chłopcami 10.45 przy ciuchci raczej by mi nie darowali takiej atrakcji.... :tak::-D:tak:to określcie się też jaki plan na spacer po ZOO czy mam brać rowerek starszakowi, żeby sie potem nie okazało, ze ciuchcia do ZOO, ciuchcia po ZOO a rower to tylko balast....

Ostatnia edycja:
Mam nadzieje że zapodacie jakieś zdjęcia z zoo??????????????????;-)

Mój stary jutro ma urodziny i nie mam pomysłu na prezent :-( jakies propozycje????????

ja właśnie myślę czy wziąć wózek czy trójkołowca...
ale się cieszę na to wyjście :D

edit: Julka no oczywiście :)) szkoda, ze nie możesz iść z nami :(

ja właśnie myślę czy wziąć wózek czy trójkołowca...
ale się cieszę na to wyjście :D(

ja tez się zastanawiam nad biegówka dla młodszego, ale jak dzieci będą chodziły/biegały to nie wiem czy on mi pojedzie na rowerze, więc myślę Natuśka, Lilou że chyba lepiej odpuścić sobie rowerki.... :tak:wózek dla młodszego, nogi dla starszego i heja.....:-D

ja tez się zastanawiam nad biegówka dla młodszego, ale jak dzieci będą chodziły/biegały to nie wiem czy on mi pojedzie na rowerze, więc myślę Natuśka, Lilou że chyba lepiej odpuścić sobie rowerki.... :tak:wózek dla młodszego, nogi dla starszego i heja.....:-D

to ja tez rowerka nie bede brac :tak: teraz jeszcze sie zastanawiam czy jechac blizniakiem, czy przyczepka :p a moze spacerowke wezmę? :-D za duzo tego jeżdżącego sprzętu :-D

uciekam obiad szykowac :p mam nadzieje ze dzieciaki zaraz wstana :p szkoda pogpdy na siedzenie w domu :tak:

reklama
Do góry