reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

Jarzebinka a jutro o której? Na plac zabaw do lasu czy gdzie?

jak udałoby mi sie zerwać troszkę z pracy i pogoda pozwoli wolałabym Lasek Marcelińśki o 16.00 u Ciebie???? ewentualnie prześle sms'ka....

jarzebinka Ja tam nie pamietalam chyba znow co smnie ominelo ;)..

nie ominęło bo to przyszły tydzień Środa .......czekamy ...... :tak::-D:tak:

i gratki z pierwsze sukcesy nocnikowe dla córy......:tak:

Kozaczino wszystkiego najlepszego......

Najlepsze życzonka,
dużo zdrówka i słonka,
humoru dobrego,
życia kolorowego
i wielkich wrażeń
przy spełnianiu marzeń!
:tak::-D;-):-);-):-D:tak::-)

reklama
Witam po dłuzszej przerwie :)

Koza Wszystkiego najlepszego, spełnienia wszystkich marzeń... :tak:

my zaraz smigamy na wycieczke rowerową :) obiad juz zrobiłam takze nic nas nie trzyma :p :tak: pewnie popoludniu ruszymy na działke :-p od jutra ma sie pogoda zepsuć wiec trzeba korzystać :tak:

miłego dnia wszytskim :tak:

hej :)
Alka no to ładnie przybiera, daj mu pospać ;) miłej kawki, to się Franusie wybawią ;) zróbcie im jakąś fotkę i nam pokażcie :)
Krklisz powodzenia u lekarza, czekamy na wieści! a w poniedziałek to jak wolisz, ja się dostosuję :) mogę gdzieś podejchać i zapraszam do mnie :)

Witam

Widze ze wszystkie korzystacie z pogody :tak: no i ja tez - robie pranie :-D
Dzieciaki jak zwykle szaleja na podwórku a ja tyko "ich doglądam" :tak:
no i nie wiem co pisać :-(

jutro według prognoz tylko 12 stopni.... :no:

no własnie, jak zima :-D

Alka miłej kawusi :) i duzo sił :)

wrócilismy z wyprawy rowerowej :tak: na liczniku 9,850 km :tak: bylismy zobaczyc jakie ceny :tak:biletów do zoo, normalny 10 zł ulgowy 8zł grupowe yyyy eeee nie pamietam :-D ale chyba tez 8 zł :-p przy załozeniu ze bedzie co najmniej 10 dzieci :tak:
jesli chodzi o maltenakę to bilet normalny 6 zł, ulgowy ( od urodzenia do 16 roku zycia:dry:) 4 zł, bilet grupowy 3 zł (tez min 10 dzieci) pytałam o wozki czy sie pomieszczą i Panowi (w zoo i maltance) stwierdzili ze nie ma najmniejszego problemu, ze wejdą :p ciuchcia odjezdza o pełnych godzinach, wiec chyba by trezba bylo sie umowic ciut wczesniej, np 10:45 przy maltance, a np 11:30 przy głównym wejsciu do zoo(jesli ktos nie bedzie jechał ciuchcią) :tak:

Natuśka dobra robota :) z rowerami i sprawdzeniem cen :)
myślę że 10tka dzieci się uzbiera, to co, 10:45 przy Maltance? :) ja już Sebie opowiadam gdzie pójdzie z dziećmi :D

bylismy zobaczyc jakie ceny :tak:biletów do zoo, normalny 10 zł ulgowy 8zł grupowe yyyy eeee nie pamietam :-D ale chyba tez 8 zł :-p przy załozeniu ze bedzie co najmniej 10 dzieci :tak:
jesli chodzi o maltenakę to bilet normalny 6 zł, ulgowy ( od urodzenia do 16 roku zycia:dry:) 4 zł, bilet grupowy 3 zł (tez min 10 dzieci) pytałam o wozki czy sie pomieszczą i Panowi (w zoo i maltance) stwierdzili ze nie ma najmniejszego problemu, ze wejdą :p ciuchcia odjezdza o pełnych godzinach, wiec chyba by trezba bylo sie umowic ciut wczesniej, np 10:45 przy maltance, a np 11:30 przy głównym wejsciu do zoo(jesli ktos nie bedzie jechał ciuchcią) :tak:

Ja się z Wami niewybieram :-( ale informacja mi się przyda na koniec przyszłego tygodnia :tak: więc super że to tutaj napisałas :tak: dzięki :tak:

reklama
tygrynka Filip mi z przyczepki uciek jak zobaczył ciuchcie :-D pojechcłam sprawdzic co i za ile i jak juz wracalismy to jechała, musiałam zawrocic i ja gonic,bo dzieci chciały :-D Filip juz tez sie doczekac nie moze srody :tak: a emila zwierzatek :tak: bo ona to wszytskie tak kocha ze szok, musiałam sie zatrzymac przy jeziorze bo zaby kumkały,i moje dziecie zafascynowane dziwnym stworem, chciało je wysciskac :eek:

aaa i te traktorki (ciuchcie) co jezdza po zoo są w cenie biletu :tak: Pan sie obraził jak powiedziałam ze traktorki, i z dumą na twarzy ogłosił ze teraz mają takie wypasione ciuchcie :tak:

Do góry