reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

reklama
Tygrynka Aha ja szczerze mowiac nie wiem co mamy (parkiet po poprezednim wlascicielu ;)) ale jak plytki robilismy to chyba czegos takiego nie bylo.
Niestety jak dla mnie piatek odpada jade do Wc bo w sobote robimy roczek malej a czwartek wam pasuje?

krklisz - najlepsze życzonka dla Oliwki!!!! :))))) Niech się chowa zdrowo i dorodnie :))))))
ala - bardzo współczuję z powodu maluszka :((( Mam nadzieję, że to jednak nie mukowiscydoza!
ajentka - biedny mały :(( no masz ci los, to chyba ty mi pisałaś kiedyś apropos mojego Piotrusia o wybitej kości z łokcia??? Coś pecha mamy do tych rączek naszych smyków... Zdrówka życzę! :)))

A u nas powrót do rzeczywistości po długiej labie :))) W pracy jakoś idzie, a synek ostatnio marudny.... Wybił mu pierwszy ząbek i dziś mnie tak użarł, że niejeden pitbull by pozazdrościł siły mojemu dziecku :))))) Chyba idą kolejne, bo ma kłopoty ze snem, budzi się, popłakuje... Ale i tak jest mega grzeczny bo nic innego na szczęście się nie dzieje... żadnej gorączki, sraczki... Także stukamy, pukamy, szukamy kolejnych perełek i czekam na sukienkę od męża :D:D:D:D
Moja gin mi powiedziała (tak, tak - odważyłam się i udałam się na "dogłębną" wizytę kontrolną, która miała się odbyć w styczniu - wzięłam all inclusive, usg, cyto i co tam jeszcze fabryka daje :D), że jak pierwszy ząbek się ujawnia to mąż żonie kiecę kupuje! :))) Supcio, ale chyba poczekam, aż trochę jeszcze mi tłuszczu ubędzie i do zary się wybiorę :)))) Wszystkie was serdecznie pozdrawiam i zapewniam o swojej pamięci względem bb! :D

heloł laski
chciałabym tylko zaznaczyć, że dziś jakoś mój nastrój lepszy ... mam wiarę, że to jednak nie będzie mukowiscydoza ... byle do poniedziałku - wtedy wszystko mam nadzieję się wyjaśni ... dam radę ... ryczę nocami, ale w dzień mam siłę uśmiechać się do mojego cudownego synka :)
Swoją drogą on mi sypia codziennie 20.30-8.30 bez przerwy :) a dziś zasnął już o 19 nie czekając za kąpielą hehe ciekawe czym on taki zmęczony :)

Alka ja tez trzymam kciuki za diagnozę, a dla Ciebie dużo sił, przecież masz cudownego synka. A jaki grzeczny, że tak ładnie śpi, ale nawet na jedzonko się nie budzi? Jest malutki jeszcze ;-)

Sto lat, sto lat, niech żyje Oliwka!

Nabawe znowu nieszczęscie w rodzinie Twojej sąsiadki, straszna historia.. Jak sobie dziewczyna radzi?

Ajentka biedny Marcelek! No ale grunt że "już nie boli", nie swędzi go ta rąsia pod gipsem gdy tak ciepło jest?

MajkaK to ja też muszę się zgłosić po sukienkę, już 5 zębów temu!

krkrisz sto lat dla Oliwki

Dzisiaj rano Bartek obudził sie bez pampka tylko sam by nie zdjal bo miał pajacyka ja lub mama to zrobiłyśmy obudziło mi się dziecko z takim marudem że myślałam że udusze i co najlepsze bez pamka zesrał się w pajacyk i zapaskudził całe łóżko nawet na ścianie kupa była. Ale po mojej pracy już dziecko było wyspane i nie marudne to sie chwali.

I nie mam więcej weny do pisania padam na twarz jak codziennie

amandae no nie budzi się ... w końcu normalny człowiek w nocy nie je hehe ... przed chwilą go wybudziłam na zmianę pieluchy i jedzenie, bo stwierdziłam, że spać od 19 do 8 to już przesada ... ale jak znam życie, to teraz pośpi do 9 :) wcale nie był zadowolony z faktu, że go budzę :)

reklama
Do góry