reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

Mecz się u nas skończył,są korki i dzikie tłumy o. Trąbią i śpiewają ale grzecznie i z umiarem. Po nastraojach sądzę, ze wygraliśmy :).

Tygrynka jak samopoczucie? Lepiej. Szkoda, że nie udało Wam się dojechać. Ishi tez odpadła ;(. Może następnym razem. Czy na cytadeli jest plac zabaw?

Amandea mnie komunikacja miejska też wkurza, paskudne korki i remonty. Nie mogę się doczekać aż skończą wszystkie roboty. Z tą ludzka bezmyślnością masz rację. Każdy patrzy tylko na siebie i ma resztę w tyłku. Co z tego, że przez gapiostwo inni będą się kisić w kolejkach. Znając życie nikt nie wpadł na pomysł, żeby przepuścić mamę z wózkiem bez kolejki.

Nabawe z tym opalaniem nóg to zazwyczaj jest tak, że one i tak opalają się na końcu albo wcale :).
Oczy mi się same przymykają, idę spać.

reklama
Lepiej, dziękuję :) ale w połowie dnia brałam tabletki drugi raz i spałam dwie godziny :/ dobrze że miałam dwóch facetów w domu to wyszli z Sebą, raz jeden, raz drugi, bo inaczej w domu by z matką siedział :/ czekam na kolejny spacerek w lasku bo żal mi że dzisiaj odpadłam! i tak, na cytadeli jest plac zabaw (nawet dwa fajne) i restuaracja umberto, wiesz w razie głodu czy łazienki ;)

Bartus (skowronek) obudził sie o 5:30 a mnie o 6.No to my juz po sniadanku znaczy bartus a ja cos zjem na dworze i sie zbieramy na spacerek by łądnie pospał potem papapa

Tygrynka dobrze że z Toba juz lepiej współczuje a wiesz że kole ciebie jest komis z ciuchami kobiecymi musze pozbierać te moje co nie nosze i zawioze.

kozaczino ;) szczescie ze masz blisko do Castoramy ;).

jarzebinka w taka pogode to grzech nie wyjsc, dziekujemy byl udany.

Tygrynka To masz racje zdecdowany plus tesco noca, ale ja o tej porze jakos juz odzwyczailam sie od wychodzenia ;).
Szkoda ze cie nie bylo faktycznie niezbyt milo masz ale ja kiedys tez tak walczylam, warto znalesc odpowiedni
dla ciebie lek.Spokojnie bedzie jeszcze nastepny raz ;).

an82 W pracy dzieci w domu dziecko to potrafi byc meczace.
Nie dziwie sie twojej radosci. To ranny ptaszek jestes :).

JULKA A co takiego zrobili?

jagmar O to poszalalas jeszcze mnie ta pogoda wykonczyla, a powrot do domu trwal dobre 1,5h wiec masakra M
dojechal wczesniej rowerem robiac kolko wokol Rusalki ;).
Rowniez dziekuje bylo bardzo milo, ze strojem zobacz czy da sie wymienic a jak nie zrob probe generalna w lazience
moze nie bedzie tak zle, to pewnie zlaezy tez od gatunku materialu, a M z pewnoscia bedzie sie bardzo podobal ;).

amandae Tak juz jest a niby wszyscy tacy wyksztalceni dzis ;), ja tam na miejsca zgodnie z zasada umiesz liczyc
licz na siebie czasem zdarzy sie ktos mily ale to wyjatki.

NabAwe Rowniez bylo nam bardzo milo, ok napisz pozniej co i jak bo szkoda tego dziecka.

U nas nie fajnie bo mala ma temperature nie wiem co z wyjsciem, planowany rower chyba znow odpada ;(((((((
BEZSENSU CIAGLE Z CZEGOS TRZEBA REZYGNOWAC A MIALO BYC TAK FAJNIE!
Kurcze jak zwykle choroba w zlym czasie!!!!!!!!!!!!!

Wstyd sie przyznac, ale ja to nawet nie kojarze gdzie te lasek marcelinski jest...:zawstydzona/y: Karolina wczoraj cale popoludnie u dziadkow w ogrodku, spala w nocy pieknie z tylko jedna pobudka nad ranem wiec wyspana jestem jak nie pamietam kiedy ostatnio:-)

Zazdroszcze Wam tych weekendowych wyjazdow, my w domku i to do poniedzialku same:-(

Tygrynko a ze mna kiedy spacerek zaliczysz??

hej dziewczynki,
wstałam jak nowo narodzona i od razu siły do działania :) nie jedziemy jednak do Wolsztyna bo z pracą męża i pomocą dziadkom to byśmy byli tam dopiero po 15 a parada parowozów zaczyna się o 13 :/ no trudno, za rok pojedziemy, a dzisiaj spędzimy dzień w mieście ;)
Ania no właśnie kiedy??
miłego ciepłego dnia!

Cześć
krklisz Zosia tez ma temperaturę. Myślisz, ze się od siebie pozarażały. Dzisiaj się okazało, że kuzynka u której byłyśmy we wtorek z środy na czwartek gorączkowała i ma czerwone gardło. Podobno u niej w przedszkolu połowa dzieciaków choruje. Szykuje nam się udany weekend ;(.
My i tak jedziemy do rodziców, stwierdzili, że im to nie przeszkadza. Właśnie zrobiłam sobie przerwę w pakowaniu. Zaraz ogarnę kuchnię i uciekamy na wieś.

Tygrynka super że się lepiej czujesz :tak:
jagmar miłego wypoczynku :tak:
Ania ja też sama tzn z dziećmi i teściami to tak jakby sama :-D

powiesiłam pranie i padłam :-( no nic zaraz M przyjedzie z zakupów bo tesciowej sie nie chce jak jedzie autem po drodze zrobić mi małe zakupy :wściekła/y:

hey
ta pogoda wszystkie mamusie wywiała albo do roboty zagoniła...
ja tez osobiście dopiero usiadłam.
Chciałam odkurzyć i zmyc podłogę, ale Emilka drzemie a jak właczam odkurzacz to płacze, więc nie bede jej przeszkadzać.

jagmar
ja jutro jadę na wiochę:) wypoczywajcie, dziewczynki będą miały raj :) ja za to w końcu grilla rozpalę,pierwszego w tym roku.

tygrynka
nadrobimy Twoją nieobecność:) może 2 maja? albo 14-18 w tym planowanym zoo :)

julka
chyba nie miałysmy przyjemności :) Jestem Ewa- mama Emilki półrocznej. Fajnie masz z teściową grrrr...

reklama
Do góry