kozaczino Tak Podolany wiec cytadela jak najbardziej dla mnie dobra lokalizacja
.
Mi akurat latwiej zmusic do domowych niz remontowych
potrafi ale chyba nie lubi tego robic
.
Te wykonczenia sa najgorsze tu listewczka tam srubeczka a na kasie w Castoramie 500pln!
Tygrynka A czym jedziesz na Grunwald?
Ja o 21olalabym Tesco
.
Karola2901 Znam ten bol z jednej strony fajnie ze wlosy szybko rosna ale z drugiej odrosty mam po 1m-cu,
a co miesiac farba to juz przesada.
na-tuska Szkoda ze cie nie bedzie, ale dzialka tez brzmi milo
.
MajkaK Tak tak a jak sie rozgada to po pewnym czasie bedziesz chciala zeby juz przestal mowic
.
Zazdroszcze ci dziadkow bo niania ogolnie ok ale jednak cos mi brakuje boje sie ja zostawic sama.
Ja smoczki zmienialam zeby szyciej lecialo, nie sadze zeby chodzilo o zgryz bo one wszystkie maja ten sam ksztalt
i wielkosc, ale jak doszlam do4 to malej bylo za szybko i na 4 daje tylko mleko z domieszka kaszki wtedy jest ok.
A butelki i smoczki mam dr Brown, tylko moim zdanie warto by zmienic zeby przyzwyczajal sie do szybszego wyplywu,
bo w koncu musi sie nauczyc pic z kubeczka
a tam dziurku duzo wieksze
.
ajentka83 Rzeczywiscie straszny plan dnia, ja zwykle pracowalam po 12h ale od 6 lub 7 to zawsze jakos lepiej
mi sie wydaje a do 20 potem jeszcez powrot do domu to maskasra jest.
Milej niedzieli oj zazdroszczepiwka i hamaczku
.
Ok kawa skonczona trzeba sie ubrac
.
Mi akurat latwiej zmusic do domowych niz remontowych
Te wykonczenia sa najgorsze tu listewczka tam srubeczka a na kasie w Castoramie 500pln!
Tygrynka A czym jedziesz na Grunwald?
Ja o 21olalabym Tesco
Karola2901 Znam ten bol z jednej strony fajnie ze wlosy szybko rosna ale z drugiej odrosty mam po 1m-cu,
a co miesiac farba to juz przesada.
na-tuska Szkoda ze cie nie bedzie, ale dzialka tez brzmi milo
MajkaK Tak tak a jak sie rozgada to po pewnym czasie bedziesz chciala zeby juz przestal mowic
Zazdroszcze ci dziadkow bo niania ogolnie ok ale jednak cos mi brakuje boje sie ja zostawic sama.
Ja smoczki zmienialam zeby szyciej lecialo, nie sadze zeby chodzilo o zgryz bo one wszystkie maja ten sam ksztalt
i wielkosc, ale jak doszlam do4 to malej bylo za szybko i na 4 daje tylko mleko z domieszka kaszki wtedy jest ok.
A butelki i smoczki mam dr Brown, tylko moim zdanie warto by zmienic zeby przyzwyczajal sie do szybszego wyplywu,
bo w koncu musi sie nauczyc pic z kubeczka
ajentka83 Rzeczywiscie straszny plan dnia, ja zwykle pracowalam po 12h ale od 6 lub 7 to zawsze jakos lepiej
mi sie wydaje a do 20 potem jeszcez powrot do domu to maskasra jest.
Milej niedzieli oj zazdroszczepiwka i hamaczku
Ok kawa skonczona trzeba sie ubrac