reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

Mecz się u nas skończył,są korki i dzikie tłumy o. Trąbią i śpiewają ale grzecznie i z umiarem. Po nastraojach sądzę, ze wygraliśmy :).

Tygrynka jak samopoczucie? Lepiej. Szkoda, że nie udało Wam się dojechać. Ishi tez odpadła ;(. Może następnym razem. Czy na cytadeli jest plac zabaw?

Amandea mnie komunikacja miejska też wkurza, paskudne korki i remonty. Nie mogę się doczekać aż skończą wszystkie roboty. Z tą ludzka bezmyślnością masz rację. Każdy patrzy tylko na siebie i ma resztę w tyłku. Co z tego, że przez gapiostwo inni będą się kisić w kolejkach. Znając życie nikt nie wpadł na pomysł, żeby przepuścić mamę z wózkiem bez kolejki.

Nabawe z tym opalaniem nóg to zazwyczaj jest tak, że one i tak opalają się na końcu albo wcale :).
Oczy mi się same przymykają, idę spać.

reklama
Lepiej, dziękuję :) ale w połowie dnia brałam tabletki drugi raz i spałam dwie godziny :/ dobrze że miałam dwóch facetów w domu to wyszli z Sebą, raz jeden, raz drugi, bo inaczej w domu by z matką siedział :/ czekam na kolejny spacerek w lasku bo żal mi że dzisiaj odpadłam! i tak, na cytadeli jest plac zabaw (nawet dwa fajne) i restuaracja umberto, wiesz w razie głodu czy łazienki ;)

Bartus (skowronek) obudził sie o 5:30 a mnie o 6.No to my juz po sniadanku znaczy bartus a ja cos zjem na dworze i sie zbieramy na spacerek by łądnie pospał potem papapa

Tygrynka dobrze że z Toba juz lepiej współczuje a wiesz że kole ciebie jest komis z ciuchami kobiecymi musze pozbierać te moje co nie nosze i zawioze.

kozaczino ;) szczescie ze masz blisko do Castoramy ;).

jarzebinka w taka pogode to grzech nie wyjsc, dziekujemy byl udany.

Tygrynka To masz racje zdecdowany plus tesco noca, ale ja o tej porze jakos juz odzwyczailam sie od wychodzenia ;).
Szkoda ze cie nie bylo faktycznie niezbyt milo masz ale ja kiedys tez tak walczylam, warto znalesc odpowiedni
dla ciebie lek.Spokojnie bedzie jeszcze nastepny raz ;).

an82 W pracy dzieci w domu dziecko to potrafi byc meczace.
Nie dziwie sie twojej radosci. To ranny ptaszek jestes :).

JULKA A co takiego zrobili?

jagmar O to poszalalas jeszcze mnie ta pogoda wykonczyla, a powrot do domu trwal dobre 1,5h wiec masakra M
dojechal wczesniej rowerem robiac kolko wokol Rusalki ;).
Rowniez dziekuje bylo bardzo milo, ze strojem zobacz czy da sie wymienic a jak nie zrob probe generalna w lazience
moze nie bedzie tak zle, to pewnie zlaezy tez od gatunku materialu, a M z pewnoscia bedzie sie bardzo podobal ;).

amandae Tak juz jest a niby wszyscy tacy wyksztalceni dzis ;), ja tam na miejsca zgodnie z zasada umiesz liczyc
licz na siebie czasem zdarzy sie ktos mily ale to wyjatki.

NabAwe Rowniez bylo nam bardzo milo, ok napisz pozniej co i jak bo szkoda tego dziecka.

U nas nie fajnie bo mala ma temperature nie wiem co z wyjsciem, planowany rower chyba znow odpada ;(((((((
BEZSENSU CIAGLE Z CZEGOS TRZEBA REZYGNOWAC A MIALO BYC TAK FAJNIE!
Kurcze jak zwykle choroba w zlym czasie!!!!!!!!!!!!!

Wstyd sie przyznac, ale ja to nawet nie kojarze gdzie te lasek marcelinski jest...:zawstydzona/y: Karolina wczoraj cale popoludnie u dziadkow w ogrodku, spala w nocy pieknie z tylko jedna pobudka nad ranem wiec wyspana jestem jak nie pamietam kiedy ostatnio:-)

Zazdroszcze Wam tych weekendowych wyjazdow, my w domku i to do poniedzialku same:-(

Tygrynko a ze mna kiedy spacerek zaliczysz??

hej dziewczynki,
wstałam jak nowo narodzona i od razu siły do działania :) nie jedziemy jednak do Wolsztyna bo z pracą męża i pomocą dziadkom to byśmy byli tam dopiero po 15 a parada parowozów zaczyna się o 13 :/ no trudno, za rok pojedziemy, a dzisiaj spędzimy dzień w mieście ;)
Ania no właśnie kiedy??
miłego ciepłego dnia!

Cześć
krklisz Zosia tez ma temperaturę. Myślisz, ze się od siebie pozarażały. Dzisiaj się okazało, że kuzynka u której byłyśmy we wtorek z środy na czwartek gorączkowała i ma czerwone gardło. Podobno u niej w przedszkolu połowa dzieciaków choruje. Szykuje nam się udany weekend ;(.
My i tak jedziemy do rodziców, stwierdzili, że im to nie przeszkadza. Właśnie zrobiłam sobie przerwę w pakowaniu. Zaraz ogarnę kuchnię i uciekamy na wieś.

Tygrynka super że się lepiej czujesz :tak:
jagmar miłego wypoczynku :tak:
Ania ja też sama tzn z dziećmi i teściami to tak jakby sama :-D

powiesiłam pranie i padłam :-( no nic zaraz M przyjedzie z zakupów bo tesciowej sie nie chce jak jedzie autem po drodze zrobić mi małe zakupy :wściekła/y:

hey
ta pogoda wszystkie mamusie wywiała albo do roboty zagoniła...
ja tez osobiście dopiero usiadłam.
Chciałam odkurzyć i zmyc podłogę, ale Emilka drzemie a jak właczam odkurzacz to płacze, więc nie bede jej przeszkadzać.

jagmar
ja jutro jadę na wiochę:) wypoczywajcie, dziewczynki będą miały raj :) ja za to w końcu grilla rozpalę,pierwszego w tym roku.

tygrynka
nadrobimy Twoją nieobecność:) może 2 maja? albo 14-18 w tym planowanym zoo :)

julka
chyba nie miałysmy przyjemności :) Jestem Ewa- mama Emilki półrocznej. Fajnie masz z teściową grrrr...

reklama
Do góry