reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

jagmar Rano bylam a potem na zakupach sie zmylam ;). Popoludniu wpadla kolezanka ,i M byl dzis dluzej w pracy wiec siedzialam z mala ,a przy niej kompa lepiej nie ruszac :). Tak jutro dojade na ta 11 tak jak wstepnie ustalilysmy. Pozdr pa

reklama
kozaczino - czasss..... ahhh, gdyby doba miała ze 58 godzin to bym była zadowolona :)))) (z aktualnym czasem pracy oczywiście:)))).... Życzę "wydłużenia" czasu wolnego :D

krklisz - czekam cierpliwie, aż mój syn zacznie mówić świadomie i wynagrodzi mnie zA TRUD PORODU :D:D:D:D:D

Czekam na jutro, bo będę mogła z dzieckiem na spacer wyjść!! jupppiiiii :)))))
nabawe jest mi ciężko zostawiać małego, ale jest pod najlepszą opieką pod słońcem (zaraz po naszej:D), moi rodzice się nim zajmują także jest great :))) Nawet w pracy się nie zastanawiam jak on tutaj funkconuje, bo jest wybawiony na maksa i wiem ze jest mu dobrze :))))
Nie pamiętam co miałam jeszcze odpisać, bo padam, posprzątałam po wykąpaniu i uśpieniu małego, jeszcze sama muszę ze sobą do ładu dojść, nawet paznokci mi się nie chce robić, a dzieci w szkole zawsze zwracxają uwagę na to, na co niekoniecznie powinny :D:D:D Buziaki!
Dziewczyny a powiedzcie, jakich butelek i smoczków używacie??? Ja mam aventa i zastanawiam się nad smoczkami... mam takie 3m-ce plus, a wczoraj kupiłam 6 m-cy plus, ale tylko dwa, bo w sumie nie wiem, czy stosowanie 3+ jest dla dziecka szkodliwe???? W sensie zgryzu? czy chodzi o wymianę, żeby dzieci się nie wkurzały że wolno leci?? Mój się nie wkurza i ładnie pije wiec sama nie wiem? Pozdrawiam! :)

Hello

Majka ja od ok 7 m-ca używałam niekapka z ustnikiem miękkim Aventu.
Po roczku przeszłam na ustnik twardy.
Smoczki ogólnie psują zęby i dlatego pozbywałam się jak najszybciej w obu moich dzieciowych przypadkach :-)

Wpadłam powiedzeć, że jak na tą chwile to się piszę jutro na ten lasek.
Tylko Jagmar, możesz mnie przechwycić gdzieś w okolicy Lidla ?
Bo ja kompletnie nie wiem jak tam dojść :-D
Wyślę Ci na pw mój tel., ja Twój mam w razie czego :tak:

hej wieczorową porą ;-)
Nebawe jestem protetykiem słuchu i badam słuch między innymi dlatego mam pacjentów :-)
Tygryś zagladałam ci dziś w okna firanka powiewała ale ciebie nie było ;-)
Majka oj dla ciebie równiez wiecej czasu oj te 58godzin było by ok :-)
Idę spać ciesze się że jutro piatek :-)

Ishi Ty mi Jagmar nie zabieraj bo jak ja dotrę do lasku?? :D
Kozaczino oj to znaczy że przeciąg był :D dzisiaj próbowałam dziadka namówić na wizytę u Ciebie ale uparł się na jakieś miejsce na Grobli :D

tylko że ja nie wiem który to Twój blok :D napisz mi adres ok? to sobie sprawdzę jak dojść z 82 (bo rozumiem że tam mam wysiąść nie? a zresztą zerknę jak adres dostanę :))

edit: Jagmar ale jestes ekspresowa :D dzięki, ok, będę!

Hej dziewczynki!

U mnie zapieprz, zapieprz i jeszcze raz zapieprz! Mam jedną dziewczynę znów na L4 więc porażka:-( Jutro jestem od 8:40 do po 20 w pracy, także dzień wycięty z życiorysu. W sobotę też od 8 ale za to w niedzielę jedziemy na tydzień na upragnioną działeczkę:-):-) Kupiliśmy małemu zjeżdżalnię, wystawimy stół piracki, M w sobotę w centrum ogrodniczym chce kupić hamak:-D, zimne piwko na tarasie i relaks pełną gębą:-). Dziś byliśmy z Marcuśkiem u fryzjera i mój chłopczyk tak już mi dojrzał, siedział grzecznie przy obcinaniu włosków a na koniec przybił piątkę z Panią fryzjerką:-D
Nabawe Bardzo dobra osóbka z Ciebie. Dobrze że u sąsiadki lepiej.
Tygrynka Przepraszam że się nie odezwałam ale Ania na chorobowym więc i tak by nic z tego nie wyszło.:-( A ja zagoniona.
Natuska śliczną masz tą działeczkę! Pięknie Ci wszystko kwitnie, masz dar, ja nie mam ręki do takich rzeczy.
An Wiem jak to jest z mamuśkami, dlatego my od czerwca przeprowadzka na swoje:tak: W każdym razie cierpliwości, a piwko należy Ci się dokładnie tak jak Kozaczino ujęła.
Lilou Udanego pobytu na działeczce!
Skrzat Nie wybierasz się czasem na weekend majowy do Skoków? Mogłybyśmy wspólny spacerek zaliczyć:tak:;-)

Dziewczyny co do wycieczki do zoo dla mnie proponowane dni pomiędzy 14 a 18 maja są idealne, ponieważ jestem w pracy najdłużej do 13, M może mi dowieźć dziecko do pracy i najpóźniej 13:30 jestem w gotowości więc proszę ustalać datę bo jestem bardzo, bardzo chętna.:-D

Buziaki kochane, udanego wypadu Wam życzę a sobie szybkiego upłynięcia dnia, byle do soboty do popołudnia.:tak:

spoko Ajentka, tak myślałam że nic z tego nie będzie i jak sie nie odezwałaś, to jeszcze tego samego dnia, w piątek po 19 poleciałam do salonu niedaleko mnie, okazało się że to świetne miejsce i wyszłam bardzo zadowolona z nowymi pazurkami :D udanego wyjazdu i pięknej pogody!
matko męczę jeden tekst i męczę, ale już połowa za mną.. jakoś dawno mózgu w taki sposób nie używałam, czas się rozruszać :D

Ostatnia edycja:
reklama
Witam się od rana;)
Wczoraj już nie miałam siły zajrzeć! Od rana mialam nalot przyjaciółki, potem do lasku na piknik, a wieczorem zakupy:p Na dodatek mamy psa rodzicow, Basia całymi dniami na dworze, więc człowiek bardziej zmęczony, ale tak pozytywnie;) Wieczorem wzięlam sie za prasowanie, zmotywowana przez Jagmar i pokonałam 3 pralki z fotela:D Najgorsze jest to, że kolejna sucha po nocy na dowrze, a następna w pralce do wywieszenia;/ no nic nigdy z prasowania nie wyjdę:p
Dzisiaj chyba odpadam ze spacerku, ruszę w innym kierunku. Muszę jeszcze kilka spraw pozałatwiać, do Tesco po formę do tarty i ogarnąć dom bo mamy gości cały weekend! No nic zobaczę jeszcze jak Młoda jak wstanie!
Ajentka ale jesteś zapracowania;/ My na weekend nie jedziemy, Zet pracuje raczej, może na jeden dzien, ale sami nie wiemy, jak co będę się odzywać:)
NabAwe dobrze, że się wyjaśniła sprawa u sąsiadki, oby teraz lepiej jej się układało!
Lilou udanego wypoczynku:)
Majka co do smoczków to Basia pila długo z 1 i 2 trójki bardzo sporadycznie, wiec to wszytsko zalezy od dziecka:)
Przperaszam, że nie wszystkim odpisuję, ale juz nie pamiętam co przeczytalam, Młoda właśnie przyszła, więc uciekam tymczasem, miłego dnia!

Ostatnia edycja:
Do góry