reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

Hello niedzielnie;)
My od rana błogie lenistwo w trójeczkę:) jeszcze wszyscy piżamujemy:p
Ishi fajnie, że masz rodziców. No Gulliver kurcze drogi, uzywanych puki co nie ma:( A podobne na allegro (jakies no namy) w podobnych cenach! A Ty jaki masz materac?
Lilou a może Ty sprzedajesz swojego Krittera?
Na-tuśka leczy kaca na pewno:) A jak tam wesele udane???
Miłego dzionka;*

reklama
hej, no i jednak nas znajomi wyciągnęli :D wydzwaniali na wszystkie telefony, jedni zagrozili że nie dostaniemy zaproszenia na ślub :D no i wyszło słoneczko więc stół i grill na dworze, więc małe szanse by Seba kogoś zaraził :) fajnie spędziliśmy dzień! mieliśmy zostać na noc, ale wolałam już nie przeciągać struny i wróciliśmy do domu :)
Julka my bardzo dużo wciągamy Sebę w nasze życie :) oczywiście w granicach rozsądku ;) a ładne peruki widziałam na pl. Bernardyńskim, jak nie to kombinuj z chustką teraz dobry sezon na to ;) no i niech szybko odrosną!!
dzisiaj pobudka o 9, więc nie jest źle :D no i lecimy po południu po książki dla mnie i jakiś film o samochodach dla Seby (zniszczył swoją płytę - zamiast zanieść ją normalnie do odtwarzacza to szedł szurając nią po podłodze, efektem czego płyta powiedziała: sam se odtwarzaj samochody, ja mam dość!:p), a potem odwiedziny teściów :) miłego dnia dziewczynki!

Dzień dobry ;-)

Amandae to może wybierzemy się jak moje Stworki wyzdrowieją na wspólny spacer?

Julka jeśli będziesz chciała to odwiedzę Cię w szpitalu. Mojej mamy koleżanka miała perukę i ja o tym nie wiedziałam i Jej powiedziałam,że ma super gęste włosy i takie ładne i jak mi powiedziała to nie powiem było mi strasznie głupio,ale te peruki widać,że są naprawdę porządne.

Ishi to teraz z rodzicami na pewno nudzić się nie będziesz:tak:

Tygrynka to świetnie,że udało się grillowanie.

Jagmar no właśnie jestem zaziębiona,ale póki co przestałam kichać,za to katar nie odpuszcza.

Skrzat bardzo mi się podobają meble dziecięce w IKEI. Swoją drogą to bardzo mi się podoba Twój awatar.

Ja dzisiaj jestem nie wyspana jak nie wiem. Za radą mojego Ł wystartowałam z kuzynami na Stare Miasto na piwo,skończyło się,że zlądowaliśmy w Terytorium. Jaja jak berety,czułam się jak jakaś babcia,takie imprezy ewidentnie mnie już nie kręcą...ale przynajmniej zresetowałam system,odpoczęłam od problemów.

Firanka, pewnie, zdrowiejcie szybko!

Dziecię mi spało 3h, siostra mnie wystawiła, wrr.. miałyśmy razem iść na spacer. No nic, same ruszymy gdzieś, pogody nie możemy zmarnować. :-)

f
edit Julka
wiesz ze mozesz postarać się o dofinansowanie (czyli nic za nią nie zapłacisz) perukę. Moja teściowa też miała chemie i nie chciała się przekonać do peruki ale potem sie przekonała wyglądała ślicznie.

Już mam :tak: ale nienosze :no: niemoge sie przekonać do niej :sorry: jakos sztuczne te kłaczyska są :zawstydzona/y: no ale przepękam oby raka zwalczyć przejde wszystko :tak: zresztą są plusy chemii nie musze się depilowac :-D:-D

Dziękuje dziewczyny za zainteresowanie :tak:
Teraz musze ścignąć o wniosek na proteze :-D

Widze że u Was wszystkie miło i aktywnie w weekend :tak: Super :tak:
firanka super tylko aj jutro ide na pobyt dzienny więc raczej nie da rady, jak będe na dobówce to dam znac to mnie odwiedzisz :tak:
No a dzisiaj troche wiaterek wieje, ale dzieciaki wywaliłam na dwór popołudniu mam gościa więc troche czas milej mi zleci :tak:

Julka no to super ;-) A po chemii to ludzie zawsze mają piękne gęste i kręcone włosy:tak:.

Amandae to jak tylko wyzdrowiejemy do końca to się spikniemy:-)

Skrzat, jarzebinka dzieki laski:) Kiedy mi te 2 lata minęły. Wczoraj w sumie nie świętowaliśmy tylko mnie n wspominki się zberało...za tydzien w nd robimy barbeque dla rodzinki oby pogoda dopisala. Nikodem dostał od mojej sis tor quercetti ale 6+ 8m teraz siedzie i mysle jak to zlozyc zeby bylo ok :-D

pogoda ładna. ja juz od7.45 w lesie bylam z chlopakami i psami...co sie nadzwigalam nikodema na barana to moje i jeszcze wozek...potemogarnianie chalupy i mam juz dosc :))

Mój ogląda F1:p to ja na chwilkę zaglądam:p Basia odkryła na nowo swój laptop edukacyjny i dziecka nie ma chwilę;P Trochę poogarnialiśmy na dworze, Basia w piaskownicy ale w sumie jak zaszło słonko to chłodek, ja posiałam kilka kwiatków, zobaczymy czy mi coś wykiełkuje:p
Firanka :zawstydzona/y:dziękuję:D Avatar to zdjęcie slubne, jedno z moich ulubionych:p
Tygrynka super, że udał Wam się grill:)
Julka ja Cię podziwiam, a dziewczyny maja rację włosy odrosną piękne:)

skrzat musi wykiełkować :tak: a potem walnij fotke i się chwal :tak:
Marciaa o tej godzinie to ja jeszcze wyrko okupowałam :-D
firanka zawsze chciałam mieć kręcone :-D

Na glacy z tyłu wytatułuje sobie "fuck you rak" :-D

Znowu wywaliłam dzieciaki na dwór, Nati dzisiaj cały dzień marudzi i ryczy :wściekła/y: krew juz mnie zalewa :zawstydzona/y: chyba będzie deszcz padał bo daje do wiwatu ostro :wściekła/y:
ciekawe jak na-tuska po zabawie ;-)

wiecie może czy w nowym zoo są juz wszystkie zwierzątka do obejrzenia? chciałam iść z dziećmi a nie wiem czy już warto

reklama
Cześć

My dzisiaj byliśmy na działeczce grilla sobie odpaliliśmy i zjedliśmy pyszne mięsko i kiełbaskę. Trochę na świeżym powietrzu i czuję się tak dotleniona, że aż zasypiam na siedząco.

Tygrynka dobrze, że Wam się spotkanie udało. Pogoda wczoraj była ładna. jak się lepiej czujecie to nie ma co się w domu kisić.

Marcia spóźnione życzenia urodzinowe :). Wszystkiego najlepszego dla Nikosia.

Do góry