reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

Witam :)
dzieciaki spały 14 godzin, a my... 13 :eek: nie czuje sie wyspana :-p

Julka kiedy sie umawiamy?? :-p

skrzat szykowanie pokoiku pełna para widzę... fajnie :tak:

Jagmar tez czasami mam takie sny, ze nawet wojna by mnie nie obudziała :sorry:

tygrynka my tez bylismy w roglinku :-p to moze sie umowimy na spacerek skoro bedziesz w moich okolicach?

lilou kiedys ruszamy na malte?
ajentka fajny weekend :tak:

Marciaa jeszcze raz najlpeszego dla Nikosia, a wczoraj nie bylo czasami chrzcin franka? tak jakos mi sie kojarzy :tak:

uciekakam oprac te wszytski ciuchy :sorry: wywiesze na dworze to bedzie suche wieczorem :p moze ktos chetny na spacerek?? ja caly tydzien sama wiec czekam na propozycje :tak:

reklama
Jak wróciliśmy ruszylismy na rowerek całą rodziną, zet z pasożytem a ja sama;) Zaliczylismy plac zabaw w lasku Marcelinskim i tak minęło,

a tez mieliśmy w planie na wczorajsze popołudnie Lasem Marceliński na rowerkach, ale po Kościele nam sie odechciało, a szkoda..... :tak:

a ja dzisiaj w pracy od rana cos, nie wiem jak się nazywam..... :tak: lecę do roboty

pozdrawiam WSZYSTKIE....... :-D:tak::-D

matko, nie wiem czemu ja w poniedziałek o weekendzie pisze (życzyłam Wam ładnej pogody w weekend, a mi chodzi o ten tydzień :p zresztą, o weekend też;)) :D zakręcona jestem ostatnio, mnóstwo spraw do załatwiania, jeszcze zaczęłam taką małą pracę (pisanie artykułów), znajomi się uaktywniają i też nie wiem w co ręce włożyć :D

I ja się przywitam po weekendzie:)

U nas też miło przeleciał:-)od jutra P bierze urlop , w czwartek planujemy jechać na działeczkę, i zostać tam do niedzieli. Pogoda ma być piękna, także już się nie mogę doczekać:-)

Tygrynka myślałam że cały tydz Cię nie będziesz skoro już weekendu życzysz:-D

natuska fajnie że wypaliło wszytko:) i się wybawiliście:))) tylko potem odespać to ciężko:tak:

Marciaa i ja jeszcze raz sto lat życzę:-)

krklisz ile godz dziennie masz nianię? i gdzie znalazłaś?

kozaczino powiedz , bo ciągle zapominam pytać, jak byłaś w alteridzie z Lulą, to ile czekałaś żeby wejść do gabinetu? bo ja w końcu się tam przepisałam, ale nie wiem czy nie żałować Byłam w piątek tylko po skierowanie, a jedna Pani z chorym chłopcem czekała 3 godziny:szok:

Na 14 na rehabilitację idę, muszę zacząć szykować, bo znów na 16 na zebranie do pkola:tak:

Tygrynka Milego malowania ;) i pisania.

na-tuska Ja tez moge sie spotkac ;), jutro tylko mam mame zaproszona.
Fajnie ze wesele udane ;).

jarzebinka Ja tez wczoraj chcialam na rower isc, ale po wizycie w koscie stwierdzilam ze jakos chlodno na rower,
wiec byl tradycyjny spacer.

lilou Nianie mam z polecenia znajomych jej sioetra zajmowala sie ich dzieckiem. Przychodzi na 9h tak zeby P z
z pracy zdazyl wrocic jak ja nie daje rady ;).
To milego odpoczynku zyczymy.

A ja mam dziewczyny jeszcze poytanie zwiazane z higiena pierwszych zabkow kiedy i co zaczynalyscie uzywac?
Pozdr pa

Już dostałam maila z potwierdzeniem zgłoszenia, a papiery pocztą idą, wydrukuję sobie kierowniczka mi podbije, no chyba zrozumieją w przychodni że z Warszawy w dwa dni orginału nie załatwię.

Ciekawe co mi powie..

Krklisz podłączam się do pytania. Ja narazie daję Zosi do zabawy szczoteczkę, gryzie ją sobie w wannie gdy się kapie, ale bez żadnej pasty itp. Jak to u Was wyglądało?

Marcia i ja ija! STO LAT STO LAT! Aj dopiero co roczek organizowałaś :-)

Zosia padła w końcu, rano drzemka nijaka było i strasznie marudziła,a potem jadę do pracy na ploty. Ah jak przyjemnie pojawiać się tam tylko towarzysko :-)

Hej ja po spacerku. Wyszłam przed 12 a wróciłam po 16 bo mi Zosia w drodze do domu zasnęła więc musiałam sobie jakieś atrakcje zafundować. Byłam w kc i w empiku wybierałam książeczki dla Zosi.
Teraz Zosia poszła z tatusiem na plac zabaw, żeby ją po tej drzemce zmęczyć bo inaczej nie zaśnie o rozsądnej godzinie.

Krklisz Zosi szczotkowałam ząbki pastą elmex ale brałam jej bardzo mało bo Zosia nie chciała i nadal nie chce wypluwać tylko ją połyka.

Tygrynka też się zdziwiłam, że w poniedziałek życzysz nam ładnej pogody na weekend. No ale dzięki zawsze to miłe :).

natuśka ja też jestem chętna na spacer tak sobie myślałam o Malcie tam jest ten plac zabaw z kulkami i zjeżdżalnie. Może być też każde inne miejsce z placem zabaw ;p.

reklama
Natuśka ja będę na Malcie jutro przed 16, będziesz wolna? a w środę, obojętnie jaka będzie pogoda - siedzę w jupi bo mam bilet do wykorzystania i sprawy do załatwienia :D
Krklisz na początek była szczoteczka na palec (dentystyka poradziła długo używać, nawet jak już dasz zwykłą szczoteczkę, bo dziecko nie wszędzie dojedzie) i pasta nanodent czy jakoś tak, potem elmex dla dzieci (też polecona przez znajomą dentystkę) i szczoteczka, teraz elektryczna :) im wcześniej zaczniesz tym lepiej, bo przyzwyczaisz małą do mycia zębolków :) jak się czujesz?

Do góry