reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

reklama
Ma przyznana niepełnosprawność ze względu na ciężkie AZS, astmę oskrzelową, niedoczynność tarczycy i podejrzenie zespołu Hiper IgE

Moja Nicole ma astmę oskrzelową i AZS...więc wiem co to za ból,a ja sama mam chorobę Hashimoto. Bardzo Ci współczuję bo pewnie masz co robić przy Damianku...Mam nadzieję,że nie uraziłam Cie swoim pytaniem. A swoją drogę to jakie kremy polecasz dla 4 miesięcznego atopowca? Krzysiowi nie pomaga już Lipikar AP...A nie pamiętam czy A-Derme mogę stosować.

Nieuraziłaś :no::) Nati też ma AZS i astme ale jego to mały pikuś :-D a kapiesz w krochmalu? U Nas to pomaga :tak: i polecam Cetaphil MD

a co to za Twoja choroba? jesli moge spytać:sorry:

Tygrynka nie musisz patrzeć daleko Bartus ma 12 kg

Natuska udanej zabawy, dobrze ze są poprawy w wadze Filipka a Emilka napewno dodzie do swojej wagi w odpowiednim czasie

Lilou poniedzialek ale to 15:30 najwczesniej :wściekła/y: do du... ten mój plan. SErio jak co zróbcie same ja tak wypaliłam nie myśląc o pracy a nie chce wam kłopotu robić. Buziaczka dla Stasienka ;) CZekam na "newsy" bo cos sie opuściłaś :-D

No i nici z mojej pomocy ES siora jego nie przyjechała bo nie mogła więc wróciłam z małym do domu bo nikt inny nie mógł się zająć Bartkiem, teściu w "kiepskim stanie" a mały wisiał na rękach ES i nic nie mógł zrobić. Teraz sam biedny kopie ogródek. Pospaliśmy 1h za jakąś godzinką kapiel i spanko a ja jeszcze za mame do pracy ale mi się chce jak nie wiem masakra.

Julka w krochmalu kąpałam Nicole przy mega zaognieniu,Krzysia jeszcze nie. A ile taki krem kosztuje? Heh moja choroba to zapalenie tarczycy,jest autoimmunologiczna. Białko mojej tarczycy samo się zwalcza,przez co mogę być otyła,jestem na przemian senna i taka anemiczna,albo dla odmiany mega pobudzona.

An szkoda,że nie miałaś komu Bartusia zostawić,gdyby moje maludy były zdrowe chętnie bym się zajęła ;-) Dzisiaj chyba taki dzień,że nic nikomu sie nie chce.

an no to szkoda że z małym nikt niezostał i miłej pracy :tak:
firanka
około 34 złotych.
Damianek ma niedoczynność i wszyscy sie dziwią ze jest szczuplutki ale przez to przestał rosnąć, naszczęście jest juz lepiej i po hormonach troche poszedł w górę :tak:

Witam się wieczorową porą,

Firanka a jak Krzyś się czuje?

Julka kciukasy zaciśnięte za komisję, 14.05 to już całkiem niedługo, zleci szybko.

An82 no to Ci Bartuś niespodziankę zrobił, ale się uśmiałam jak to czytałam. Mi Zosia taką niespodziankę strzeliła kiedyś w wannie jak miała 2czy 3 msc. Szkoda tylko, że kąpałam się z nią :laugh2:

Jagmar u lala jaki kamienny sen, a myślałam że matki mają sen płytki jak gryzonie :rofl2:, dobrze że się policją nie skończyło, a o kluczach się pamięta :tak:

ale mnie ta szkoła wymęczyła dzisiaj, mózg mam zlasowany że nie myślę, przez te pogodę zasypiałam...

Dzwoniłam do kadrowej, ale mnie zbyła, powiedziała że oddzwoni a nie oddzwoniła małpa. To jest konkretna babka, wiem że załatwię z nia ten papier, ale mi na czasie zależy. Ten guzik na czole znowu jest b. widoczny i wyczuwalny, chce wiedzieć co powie chirurg. Zrobię jak Tygrynka na głupa :) Aaa.... te sosy muszę obczaić w biedronce, wiem co sobie jutro zjem

reklama
Amandae Krzyś lepiej prawie nie kaszle,ale zobaczymy na jak długo bo sprzedał zapalenie oskrzeli Nicole,a ja sama teraz dostałam katar i kicham jak szalona:sorry:

Do góry