reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

hehehe to moze do starego zoo w nd jak wam by się udało może uda się zrobić ekstra spotkanko z mega dużo mami

ja ma niedziele do południa bez M, to spacerek w ZOO moge z chłopakami zaliczyć... ale mi najlepiej odpowiadaja godziny poranne np. 10.00 albo popołudniowe po 15.00
Ja mam dziś kiepski dzionek :-( pogoda do d.............. :-( smutaśno jakoś :-(

a cóż się dzieje... poprawy nastroju..... :tak:

Jagmar a lasek marceliński może w sobote popołudniu.... jak nie będziesz miała innych , bardziej rodzinnych planów.... :-)

reklama
jarzebinka ach szkoda gadać :-(

A Damianka zapisałam do pierwszej klasy :tak: tylko nie wiem czy Natiego wysyłac do przedszkola jak i tak jestem w domu.

Śniło mi się dzisiaj że M znalazł sobie inną, zgrabniejszą, ładniejszą i sobie poszedł :-D

Skrzat Ok rozumiem ;) to ja chyba nie nadazylam za twoim tokiem myslenia ;).
Ja tam paluszkami staram sie nie martwie, ale te podlogi to tak jak mowisz posprzatasz a za chwile znow syf.

jagmar Dla mnie malta to tez koniec swiata jest jak masz ochote mozemy podjechac na Grunwald
w przyszlym tygodniu, napisz tylko kiedy ci pasuje.

na-tuska To moze faktycznie spotkamy sie na Grunwaldzie w tygodniu.

an82 Tobie tylko weekendy pasuja, dla mnie niedziela ewentualnie moze byc ale raczej dopoludnia.

jarzebinka Ja raczej zoo dopoludnia bym wolala.

JULKA Ja maly bardzo lgnie do dzieci to bym go dala do przedszkola, a jak dobrze mu w domu to bym poczekala.
Glupimi snami sie nie przejmuj, zreszta i tak podobno maja znaczenie odwrotne wiec zdrada ci nie grozi :).

Julka witaj po latach:) ja jestem jestem tylko czasu brak

mlodego mam bardzo chorego, drugi antybiotyk w przeciegu niecałych 2tyg, zaczelo sie od chrypki a skonczylo? hmm juz sama nie wiem. niestety jest teraz na antybiotyku i sterydach doustnych..bo tak sie dusił wczoraj ze myślalam ze mi dziecko padnie... jestem wykończona psychicznie...

pozdrawiam !!!!!!!!!

Filona zdrowka dla Filipka, biedulek!

my wracamy w poniedzialek (nowym autkiem:)), wiec na wszelkie spotkania pisze sie w przyszlym tygodniu, pamietajcie o mnie :))

czyli kupuje piwko dla Srzata, 200g majonezu dla Ishi i 400g dla Ajentki :) ktoś jeszcze? jutro idę na zakupy :D

Filona zdrówka dla Filipka! Ale się pochorował..:-(

Ja się tez piszę na zoo w niedzielę, mi godzina obojętnie :tak:

Jakoś sennie się zrobiła, Zosia na drzemce, idę do wtulić się w to cieplutkie ciałko bo mi na moim łóżku zasnęła ;-)

Filona o matko no to zdrówka dla Filipka:tak: a na co jest chory? lekarz zdiagnozował?
krklisz chyba jednak zostanie w domku bo nie ma kto go wozić gdybym go zapisała:( ale jeszcze pomysle bo jednak kontakt z dziećmi też ważny

Filona biedny Filipek, zdrówka dla niego!
Krkisz spoko ja się łapię na tym, że piszę skrótami myslowymi dla mnie to jasne, a jak sie czyta to nie wiadomo o co chodzi:(
Julka a jak dasz Młodszego do przedszkola to nie możesz wrócić do pracy?
Jagmar dziękujemy za super popołudnie, generlanie Basia tak wykonczona że zasnęła na siedząco na bajce, nic dałam jej mleko przez sen i żyję nadzieją że już będzie spała całą noc:p Ale nie wiem czy się uda, wolę by najwyżej wstala godzinę wcześniej jutro... ale żeby już się teraz nie budziła!
A właśnie miałam Was pytac dziewczyny Basia mi już 3 razy w nocy wyszła z łóżeczka. Generalnie nie wiem jak to robi, ale podejrzewam, że na śpiąco, pierwszy raz znalazłam ją na dywanie a przedwczoraj i wczoraj obudziałam się o ona przy łóżeczku jakby przez sen próbowała znaleść sobie miejsce na ziemi. Sama nie wiem co o tym myśleć???

reklama
Skrzat moja babcia ma w takich wypadkach teorię że dziecku chłodniej na ziemi ;) mój Seba też wędruje przez sen, wierci się tak że potrafi spaśc z łóżka o szerokości 160cm :D

Do góry