I ja się melduję! My z Basią rano pojechałysmy na Rynek Jeżycki po tulipany, brzozę, bazię więc w domku z wazonami już radośniej. Upiekłam już mufinki i makowiec. Jutro 2 sałatki, galart i serniki no i może jeszcze jakieś ciasto Dzisiaj już mieliśmy gości, Basia obłowiła się w kolejne Duplo
Marcia super, ze z bioderkiem poprawa, bunt dwulatka - nie strasz! A ze smoczkiem życzę powodzenia, nam się na szczęście udało!
Tygrynka grzecznie ino na mężusia czekaj!
Na-tuska a czego Ty dzisiaj nie robiłaś;P Ale miałaś pracowity dzień!
Jagmar no ładnie, fajnie z fryzjerem jestem ciekawa efektów A jak Zosia na szczepieniu?
Lilou ;&
Ania chyba nic nie poradzisz, musi samo przejść! A Karolinka budzi sie tylko raz?
A dla Was wszystkich Kochane na te święta życzę dużo radości, pogody ducha, wspólnych rodzinnych chwil i zwykłego szczęścia na co dzień;*
Marcia super, ze z bioderkiem poprawa, bunt dwulatka - nie strasz! A ze smoczkiem życzę powodzenia, nam się na szczęście udało!
Tygrynka grzecznie ino na mężusia czekaj!
Na-tuska a czego Ty dzisiaj nie robiłaś;P Ale miałaś pracowity dzień!
Jagmar no ładnie, fajnie z fryzjerem jestem ciekawa efektów A jak Zosia na szczepieniu?
Lilou ;&
Ania chyba nic nie poradzisz, musi samo przejść! A Karolinka budzi sie tylko raz?
A dla Was wszystkich Kochane na te święta życzę dużo radości, pogody ducha, wspólnych rodzinnych chwil i zwykłego szczęścia na co dzień;*
Ostatnia edycja: