reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

I ja się melduję! My z Basią rano pojechałysmy na Rynek Jeżycki po tulipany, brzozę, bazię więc w domku z wazonami już radośniej. Upiekłam już mufinki i makowiec. Jutro 2 sałatki, galart i serniki no i może jeszcze jakieś ciasto:p Dzisiaj już mieliśmy gości, Basia obłowiła się w kolejne Duplo:p
Marcia super, ze z bioderkiem poprawa, bunt dwulatka - nie strasz! A ze smoczkiem życzę powodzenia, nam się na szczęście udało!
Tygrynka grzecznie ino na mężusia czekaj!
Na-tuska a czego Ty dzisiaj nie robiłaś;P Ale miałaś pracowity dzień!
Jagmar no ładnie, fajnie z fryzjerem jestem ciekawa efektów:) A jak Zosia na szczepieniu?
Lilou ;&
Ania chyba nic nie poradzisz, musi samo przejść! A Karolinka budzi sie tylko raz?

A dla Was wszystkich Kochane na te święta życzę dużo radości, pogody ducha, wspólnych rodzinnych chwil i zwykłego szczęścia na co dzień;*

Ostatnia edycja:
reklama
Dziewczyny chciałam Wam pożyczyć......zdrowych....spokojnych Świąt Wielkiej Nocy! Niech Zmartwychwstały Chrystus........przynosi nam na każdy dzień.....wszystkiego co potrzeba.....tyle by było w sam raz ; -).....By sprawił byśmy czuli się kochani.....ważni.....potrzebni.....i byśmy to właśnie rozdawali na lewo i prawo:)....byśmy poprostu byli szczęśliwi:)))))))))))))) no i oczywiście specjalne uściski i wyściski dla Waszych skarbusiów:))))))))))))

Skrzat gdyby mala sie budzila raz to bym sie ciezyla. Budzi sie bardzo roznie, nie ma reguly wczoraj byly tylko 2 pobudki a dzisiaj 6:( Nie wiem moze jej sie cos sni.

Dzień dobry !

Nie miałam czasu wczoraj zajrzeć.
Piekłam ciasta z pomocnikami dwoma, więc dwa razy dłużej ;-)
Zrobiłam dwa keksy, sernik i marchewkowe dla A.
Zachwycona jest, ze wreszcie ona też może ciasto :-)
A po powrocie z kościoła o 23 stwierdziłam, że coś za szybko mi poszło i o północy piekłam placki do karpatki :-D
Zaraz się biorę za krem.
Jeszcze barszczyk, rosołek i mięsko na jutro muszę sobie podszykować, bo gości jutro mamy.
No i chlebek świeżutki upiec.

Majka zdrówka !

Dla Was dziewczyny i Waszych Rodzin najlepsze życzenia
Niechaj z faktu zmartwychwstania płynie niezawodna nadzieja,
która daje moc do stawiania czoła rzeczywistości
i siłę do czynienia dobra.
Radosnych Świąt

Moi pojechali do święconki :tak:

jagmar jak po fryzjerze?
skrzat no to poczułas wiosne której niestety nie ma
drakenowa a dziękuje raz lepiej raz gorzej :sorry2:
Aniaa23 Damianek budził się do 5 roku życia nawet 20 razy w nocy :-D
Ishi ja tez lubie nocne prace:-D
Lilou gdzie jesteś?????????????? jak wyniki????????????

no to ide zrobic sobie herbatkę z cytrynką i syropem z agawy :tak:

hej, u nas dzisiaj gotowanie i pieczenie, same pysznosci :D akurat wyszedl biszkopt z piekarnika i siedzi teraz karkowka w sosie cebulowym :D
Lilou wyniki ok :)
buziaki dla Was!

oj to już końcówka pyszności, zrobię tylko babeczki z czekoladą w kształcie jajcorków i koniec z gotowaniem i pieczeniem :D bo mamy już ciasto owocowe, pieczoną szynkę, piersi z kurczaka w pieczarkach, karkówkę w sosie cebulowym, rybę po grecku, sałatkę warzywną, barszcz biały z kiełbasą i jajcorkiem, a rano machniemy tylko jajka faszerowane :) a u babci czeka na nas sernik, napoleonka, makowiec, piernik :D plus kolejna sałatka, szynka, barszcz i jajcory :D masakra, i weź tu się człowieku odchudzaj, jak my chyba tydzień będziemy to jedli :D

reklama
Hello
Ja na sekundę, między jednym ciastem a drugim. A tak na serio padam na twarz, wszytko dzisiaj robiłam od 18;/ Bo wcześniej jakoś zaniemogłam, ale pospałam 2h popołudniu i mi lepiej:) W efekcie mam dzisiaj 3 serniki, tort marchewkowy, 3 sałatki i galart, myślę nad jajkami faszerwanymi;p Prezenty popakowane, tylko pod prysznic i spać, znaczy się czekam na ostatni sernik i krem do tortu i będzie finito:p Zet pojechał do rodziców, bo mama szła do kościołą, Młoda śpi od 20 (ufff) bo inczaej nic bym nie zrobiła. Jak na mnie to i tak się wyrobiłam, bo zawsze do 2 w nocy siedziałam. Jutro o 7 ruszamy, a popołudniu mamy gości.
Jeszcze raz dla Was wszystkiego naj naj:)

Do góry