reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

skrzat no to super że to nic poważnego :tak:
tak mieszkamy u teściów :tak: chłopcy super, Damianek ma indywidualne nauczanie klasy "0" A Nati troche Nam chorował pod koniec ubiegłego roku, jak w końcu się wykaraskał to ja sie pochorowałam :-(

reklama
ehhh zrobiłam te jajka w czekoladzie i strata czasu jak dla mnie. Skrzat może Tobie lepiej wyjdzie. Biała czekolada nie chciała się rozpuścić a jak się rozpuściła to nie chciała stężeć więc musiałam dodać do niej czarnej czekolady. W smaku takie jakieś kluskowate. Może to przez to, że dodałam budyniu zamiast mascarpone ;p.

Pozdrawiam wszystkie wyjeżdżające forumowiczki i składam serdeczne życzenia świąteczne.

helou:-D
Ja od godziny! na nogach znowu bezsenność łapie...:szok: żeście popisały jest co nadrabiać

Julka witaaaaj fajnie, ze wróciłaś :-)

Lilou jaka biopsja o co kamon? &&&&&

Skrzat co za ćwiczenia uskuteczniasz? no i super, ze te szmery okazaly sie niwinne

Tygryna ja widze, ze Ty na tym wyjezdzie szalejesz...:)
natuska 30 zrazow,,,kobito dla kogo Ty tyle gotujesz? chyba ze bedziesz je wcinac cale lato na dzialce:-D

u nas okej. Odliczam dni do slubu powoli, czkam na zaproszenia baba cos nie spina sie:crazy:
Za tydzien chrzciny za 2 tyg Nikodem ma 2 latka o mamo...jak ten czas zleciał...moj kawaler jest taki duzy i taki...rozbrykany ostatnio...:-Dale jestem twarda:-D

wczoraj Ajentke wlecialam odwiedzic, bylismy u ortopedy to na wiedzilam Agusie :)
Franulek ma poprawe biodra. Jest stabilne juz...kontrola za 4 tyg a Nikos kregoslup idealny a prawa stopka (pediatra swtwierdzilas ze lewa haha ) lekko do srodka jest ale zalecenia na boso i dobry but.

laseczki dla Was na Świeta wszystkiego dobrego. Smacznego jajeczka:tak: Odpoczywajcie ile sie da

ps. pogoda ma sie poprawiac...takze czekam na Was laski :))

Ostatnia edycja:
Witam

Skrzat dobrze ze to nic groznego :) moi tez mają szmery i te niteczki na sercu :sorry:

Marciaa w sumie robiłam 40 sztuk, ale jak pisałam posta to juz 10 miałm zrobionych :tak: wiesz duza rodzina to i zapotrzebowania spore :-p dobrze ze na kontroli wszystko ok :)

Julka a co Wam było?

moi od rana w kurtach chodza i z lalką w wozku :sorry: twierdza ze na spacer ida :-D własnie piore foteliki samochodowe bo szok co tam było :eek: wozek juz suchy na szczescie :tak:

Marciaa super że u dzieciaczków wszystko ok:) ach ślub - kiedy to było :szok:

na-tuska wsumie z dziećmi nic poważnego, standard u Nas :-) Damianek miał tachykardie przez 2 tygodnie walczyliśmy a Natuś oskrzela, ale pielęgniarka przyjeżdzała do domu z zastrzykami więc duzy plus no ale trzymało go długo około 2 miesięcy. Naszczęście już jest ok :tak:
40 zrazów :szok::szok::szok::szok::szok::szok: ja piurkuje i pewnie na spacerek teraz lecisz :tak:

Cześć
nat-uska 40 zrazów to konkret ale w sumie wolę taką robotę niż pieczenie ciast :).

Ja rosołek wstawiłam już rano, mięsko się marynuje, obiadek zaraz będzie gotowy a później spacerek i szczepienia.

jagmar Pewnie zrobie tak jak ty ;).
A to troche drogi masz ;), mi sie wydaje ze jak nie zaczniesz chodzic to innego to masz jak wyrobic sobie zdania
bo nawet opinie ludzi o jedym lekarzu bywaja bardzo sprzeczne.
Powodzenia na szczepienu.

Tygrynka Gratuluje zycia bez coli ;)

Ishi normalnie pelen grafik ;)

Julka To podobnie jak ja tez sie opier.....
Tylko od rana chodzil za mna placek wiec sobie upieklam ;).

skrzat Super ze ta szybko udalo ci zalatwic przynajmiej masz spokojne swieta ;).

Marciaa Same imprezy sie szykuja fajnie masz ;).

na-tuska Mnie tez ostatnio przerazilo jak czyscilam wozek, ale to sa skutki jedzenia w nim ;). Fotelikowi
samochodowem to juz tylko chyba karcher mmoze pomoc ;).

Ja juz w polowie spakowana mam nadzieje ze w miare plynnie wyjedzie sie z Pn.
Niania na spacerku wyjdzie dzis wczesniej ale M tez bedzie wczesniej ;)

my baby na obiad mamy pancake a panowie rybe :) ale rosolek bym sobie zjadla...

ja tez wypalam fotelik samochodowy i auto wyczyscilam w srodku. Masakra...okruchow pelno, piachu...a tapicerka tylko do karchera ale to w maju przed komuniami bo nas 3 czekaja:szok:

my dzis jeszcze jedziemy auto z zewnatrz umyc bo mnie drazni:-D do babulinki mojej na cmentarz i musze sernik zrobic.

Ale jazja. Nikodem ma chyba bunt 2 latka. :szok::crazy: od dzis koniec smoczka do spania.Definitywnie. Wlasnie spi. Udalo sie, 40min walczylam nie bylo najgorzej...zobaczymy nocki jakie beda bo przez smoka to czesto sie budzil bo mu wypadal:angry:

reklama
ooooooooooo Marciaa odstawienie smoka to wielka rzecz - wytrwałości życzę :tak:
ja też musiałabym się przejechać na cmentarz, ale pewnie jutro :tak:

Do góry