reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

reklama
Witajcie dziewczyny! Udało mi się przeczytać zaległe posty i piszę.... :)) Ja dzisiaj wylądowałam na antybiotyku, gardło przerodziło się w zatoki (albo odwrotnie) i mówię ledwo, łeb pęka, z nosa jak z kranu, tylko gęściej i odprawiam gimnastykę żeby młody się nie zaraził :/:/:/ Po raz pierwszy od x lat nie jestem w Kościele na Triduum i dogorywam :/ Posprzątaliśmy z mężem, jeszcze tylko serniki (ale to jutro dziś ledwo na oczy patrzę) i koniec robót! Żczę wszystkim bb mamusiom wypoczynku, radości płynącej zewsząd i spokoju! Alleluja! :)))))

wpadam i spadam :D
Jagmar w komentarzach wyczytałam ze lepsza jakas inna polewa, nie pamietam jaka.. szkoda ze niefajne wyszly, bo wygladaja super!
Skrzat o matko co za przejscia! ale super ze tak szybko sprawdziliscie i wszystko gra uffff
Marcia super ze na kontroli ok, oby tak dalej! a na smoczka to juz zdecydowanie czas :D
Julka o matko, tez mieliscie tyle przejsc, dobrze ze juz ok!

ja wczoraj znowu padlam z malym spac :D o 23! i o 9 pobudka, to lubie :D dzisiaj dzien rozciagnal mi sie bardzo, od rana masaz, zakupy (jedzenie i ciuchy dla malego :D), 2 godziny latania ale doslownie latania - Seba caly czas na nozkach! po dworze, potem obiadek u dziadkow (woda sledziowa :D a Seba rosolek, jako ze post go nie dotyczy ;)), znowu zakupy, odwiedziny u dziadka w pracy (a tam cuda dla Seby - maszyny, traktor, psy :D), dzialka (a tam latanie z mama i wymyslanie gdzie ma fontanna stanac :D) i w koncu wyladowalismy w domu :D zaraz mlodego klade spac i czekam na malzowine, bedzie jakos ok 4 rano, mam niecny plan na niego :))))

Wesolych Swiat tym ktore juz znikaja na swieta :))

Natuska podrozowac lepiej na miotle niz na szmacie;D

Nie mam juz sily na noce z moim dzieckiem:( Kiedy Wasze maluchy przestaly sie budzic w nocy?? Wiem, ze Karolina moglaby przespac cala noc (zdarzylo sie takich kilka z rzedu w grudniu) ale nie przesypia:no: Budzi sie i to zazwyczaj nie na jedzenie, napije sie troche wody i spi dalej a czasem tylko smoczek wystarczy.

Nie wiem czy jeszcze zajrze wiec zycze Wam zdrowych, spokojnych swiat, smacznego zajaczka i mokrego poniedzialku:)

Aniaa dzisiejsza podróz była ewidentnie na szmacie :-p

tygrynka jak zwykle w biegu :-)

majka zdrówka :)

marciaa nie zazdroszcze buntu,ostatnio przerabiałam w wersji podwójnej :eek:

krklisz szerokiej drogi :)

jagam tez wole konkrety robic :tak: i włąsnie najlpiej w mega ilosciach, jak ja sie meczyłam jak gotowałam tylko dla nas 2 :baffled: z piekarnikiem prowadze wojne od dawna i chyba sie nigdy nie dogadamy :no:

skonczyłam sparztac :p umyłam lodówkę, ogarnęlam kuchnie i pokoj, pomyłam podłogi, a teraz siedze z farba na głowie :-p od rana robilam wszafkach, foteliki, pranie potem obiad, spacer, zakupy,plac zabaw, znowu pranie, sprzatanie :eek: gotowanie chyba na jutro sobie zostawie :tak: musze opiec te zrazy, zrobic sałatke i upiec ciasto :tak: do tego spakować nas wszytstkich na 3 dni , potem na swieconke i pewnie dzilakę :pw zwiazku z czym:

Zgadnij z kto? Zgadnij skąd ?
Życzę ci wesołych świąt!
Nie myśl sobie, że to bajka,
Życzę Ci smacznego jajka
Niech tradycja wodę leje,
Bo zajączek znów szaleje ....

najserdeczniejsze zyczenia od Na-tuskowej ekipy :tak:

Hej
My dzisiaj po szczepieniach zostałyśmy u moich rodziców bo na jutro rano zapisałam się do fryzjera. Troszkę pomogłam mamie w przygotowaniach i porobiłam dekoracje. Zosia szczęśliwa, że jest u dziadków, spać nie chciała i płacz był przed zaśnięciem.. Pustki tu dzisiaj, widać, że praca wre.

Lilou ja cały dzień czekam na wieści od Ciebie i ściskam mocno kciuki.

Nie wiem czy jutro uda mi się tu zajrzeć więc życzę Wam wszystkiego najlepszego, dużo miłości, radości, szczęścia i poczucia spełnienia. Poza tym dużo słonecznych i ciepłych dni miło spędzonych na spotkaniach bb mam i ich dzieci.

reklama
Do góry