reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

wow, no to super latasz! podziwiam :)
trzeba poszukac takich masazow w Poznaniu, tez bym tam chciala.. ale pewnie tak jak tutaj to ciezko bedzie - kobietka robi u siebie w domu, place 40zl za 1godz15min, robi cale cialo z tylu i przodu i na koniec masaz banka chinska i preparat z chili i kofeina (mega rozgrzewa)

reklama
Hej!

Jakoś nie miałam weny na pisanie:/ wczoraj miałam gościa w postaci Ajentki, dziś Ishi od rana, a kto jutro wleci?:-D

Święta się zbliżają a ja daleko w polu ze wszystkim , nawet u spowiedzi jeszcze nie byłam:zawstydzona/y:no ale piątek jest długi:tak:
ale jestem dumna z Oli, dziś pływała na 2 metrach głębokości:shocked2: tak ładnie sobie radzi:)
Ja powoli zaczynam szukać wakacji, hotelu,kierunku.. pewnie skończy się na Turcji bo nie tak daleko, woda ok,piaszczyste plaże:) planujemy w czerwcu jechać:) mam nadzieje że wypali:tak:

Tygrynka ale super masz z masażami, fryzjerami, odpoczynkiem:tak:

jagmar fajne menu świąteczne:tak: rozkręciłaś się z podróżowaniem, moze kiedyś z Skrzatem do mnie zajedziecie:-D jaką chustę zamówiłaś?

jarzebinko najlepsze życzenia dla Kacperka!!! ale masz dużego chłopaka:) Powiedziałam Oli że Kacper miał urodzinki i 7 lat, to zabrała się za rysowanie laurki:) bezpiecznej drogi!

skrzat te baby są takie natrętne w tych sklepach niekiedy, mam nadzieje że bez problemu wymieniłaś:tak:

Biorę się za segregowanie zdjęć:tak: coś się nie mogę zebrać do tego a mam takie braki:szok:ostatni album Oliwki to jak miała 2 lata:szok:

A ja nic nie pisze, bo u mnie sie nic nie dzieje. Chodzimy sobie codziennie na 2 spacerki ale nie za dlugie bo Karolina za dlugo siedziec w wozku nie chce niestety. No i odkryla dzisiaj psia miske i koniecznie chciala sie nia bawic, ogladac, gryzc i stukac o kafelki w kuchni:)

Jagmar wielki szacun za takie wyprawy z Twoja dwojeczka!

lilou ja tez daleo w lesie :-p gratulacje dla pływającej Oliwki :)

Tygrynka ale aktakcje tam masz :tak: pewnie nie bedziesz chciała wracac :-p nie ma jak u Mamy... :tak:

jarzebinka pewnie jeszcze walczysz z torbami?

Skrzat udalo sie z butkami?

jagmar ale sie rozkreciałs z tymi wycieczkami:)

Ish robiłam duzą ilosc zeby miec w razie W np na działke :) w sumie mam 13 sloi :szok:

bylismy dzisiaj na spcerku pieszo :tak: zrobilismy troche kilometrów przynieslismy forsycje i inne badyle bo Emila chciała :-) jak przyszlismy do domu to wzieła słoik, pokazała ze mam jej wody nalac i wsadziala swoje kwiatki :sorry2::tak::-) az w szoku byłam ze nie zjadąl zadnego :-D chyba mija jej etap zjadania co popadnie :tak::cool2: oby, bo nie zniose jak mi znowu bedzie na działce ślimaki jesc :eek:

Natuśka ojejku no dziewczyna ma delikatne francuskie podniebienie do ślimaków a Ty jej tego bronisz :D wlasnie myslalam ze Cie dawno nie bylo, ale pewnie na dzialke wciaz latasz :) tez bym tak chciala.. niby tesciowie maja dzialke niedaleko, ale co swoja to swoja..
Lilou ale Ci fajnie, u nas jak kilka dni nad morzem spędzimy (no i Mazury :D) to bedzie maks w te wakacje.. z kupnem nowego samochodu i remontem w mieszkaniu Turcje to my mozemy tylko na zdjeciach (Waszych :D) poogladac :D
Ania czyli w wakacje bedziemy razem przesiadywac w piaskownicy, co? :)
Seba dzisiaj siedzial ale tutaj to zimno.. wczoraj snieg padal, to i ziemia zimna :/ a on po godzinie z trudem dal sie wyciagnac!

Lilou chustę do noszenia :). Spoko teraz już się nie boję jeździć komunikacją miejską to chętnie wpadnę.

Słyszałyście o tym, że na święta pogoda ma być do luftu :( a tak się cieszyłam :(

Jagmar no nie gadaj z pogoda ja obiecalam bartusiowi na dworze jeden dzien caly :( buuuu

Tygrynka my w wakacje bedziemy tez przyjezdzac do piaskownicy ;)

Lilou do jakiej szkoły dajesz Oli? Gratki dla Oli;)

Krkrisz coś ty wołowy bym zbańczyła za dużo ludzi do jedzenia z kuraka ;)

Skrzat ty to jak nie sprzatasz kuchni to prasujesz ja cie podziwiam ;)

Tygrynak troche za zimno zeby cały dzien na działce siedziec :p jestem ale weny do pisania brak :sorry2:njakos brak słońca żle na mnie wpływa :p ja Ci dam francuskie podniebienie :-D nie chcałabys tego widziec :-D a fujjjj

jagmar jak do luftu??? przeciez miało byc 23 stopnie??? :confused: juz sie ciesze :wściekła/y:

uciekam spac poprzedniej nocy spałam niecałe 3 godziny ;/

Hej dziewczyny! Przeczytałam i widzę, że dzielicie się tym, co na święta robicie :) Nas praktycznie nie będzie, także robię tylko słodkości dla nas samych, a tak to jaja, jaja, jaja :))) Kupiliśmy sobie "1", a co (ale tylko 10, bo ceny!!!!!!!!!!!!1) Byliśmy dziś na zakupach, 400 zł na praktycznie same duperele do pieczenia :((((((((((((((((((((( i obiadki dla P. Wczoraj w ikei (łóżeczko i reszta wyposażenia dla młodego) i aż mnie łeb boli od liczenia! :/ Ja nie mogę, ceny są masakryczne w spożywczakach :/:/:/ W tym tygodniu odpuszczam zumby i inne wygibasy bo coś z małym nie tak jest.... Mianowicie oczka mu strasznie łzawią i ma katarek, nie jakiś mocny, ale widać że w tym nosku coś mu się gromadzi, nie ma gorączki, nie kaszle i jestem w kropce... Lecieć do lekarza? Czy to może być alergia, czy też przeziębienie? Jak na złość jutro mnie cały dzień nie będzie i chyba jak już mamę poproszę żeby z nim poszła do pediatry... Sama już nie wiem i się martwię, bo taki jakiś senny się zrobił
krklisz - super, że powoli wszystko się normuje, teraz tylko się cieszyć czasem przed narodzinami, kiedy brzusio rośnie i słodzinka w srodku rośnie :))))
skrzat - jesteś moim masterem :)))) Po prostu wymiatasz! :)
jagmar - ja mam dwie chusty, tak jako,ś wyszło, ze zamówiłam najpierw jedną i mi jej nie przysyłali (trefny sklep internetowy), no to zamówiłam w innym na allegro drugą - przyslali mi, a po kilku dniach przyszła ta "pierwsza" :))) Ale nie marnują się, młody w chuście jest przeszczęśliwy, a ja mogę coś porobić, jak jest marudny to hop do chusty i jest ok, a jak pranie trzeba powiesić to też się sprawdza (dwupoziomowe mieszkanie nie zawsze jest fajne:)).....

Podzielcie się ze mną, co mogą oznaczać te łzawiące oczka i zapchany nosek??????????? :/:/:/

reklama
JAgmar to jak chuste bedziesz miala to juz w ogole po calym miescie bedziesz fruwac :D
An i bardzo dobrze, bedziemy czekac :)) u nas fajne piaskownice :D
Skrzat to chyba wyprala wszystko co mozliwe w domu, wciaz nie moge wyjsc z zaskoczenia z tymi 6 pralkami :D

mlody w koncu padl :/ niewazne - drzemka godzinna czy 3godzinna, jak spi w dzien to pada ok 22 :/

Do góry