jarzebinka
mama Kacperka i Kamilka
Nawet nie wiedziałam, że ogródek jordanowski jest naprawiony. Sama w dzieciństwie na nim kilka razy byłam.
jest super wyremontowany, jest jakby część dla młodszych dzieci i część dla starszaków...... a na spacerek mamy tez całkiem niedaleko do lasku Marcelińskiego, super spacerek( szczególnie jak nam do samego lasku zrobia super chodniki) tam tez jest całkiem niezły plac zabaw wczoraj byliśmy tam na rowerach na placu brakuje kilku elementów, ale pewnie jeszcze nie zdązyli na wiosenną pogode ich zawiesić...
zdrówka dla wszystkich......
Majka, ja na na odparzenia stosowałam krem z HIPPA( miałam kilka próbek i był OK)
Firanka, jak dla mnie to tez szybko zaczęłaś wprowadzać słoiczki, przy sztucznym mleku wg zaleceń dopiero po 4 miesiącu chyba powinno się dopiero wprowadzać, ja obydwóch miałam na moim mleku i słoiczki były dopiero w okolicach 5 miesiąca....
a była któras wczoraj na teatrzyku.... ja niby sie wybierałam, ale zabrałam sie za porządki chatki i tak jakos szkoda mi było czasu, Kamil spał wiec skorzystałam z okazji, a popołudniu rodzinnie otworzyliśmy sezon rowerowy i byliśmy na wycieczce w lasku Marcelińskim, potem plac zabaw i do domku....
miłej niedzieli zyczę... dzis tez super pogoda........