tygrynka - no nareszcie jakiś odzew
) przyzwyczajona jestem, że codziennie się udzielasz i poczytać mozna, a tu taki psikus i wolne sobie zrobiłaś
))) Ojjj widzę, że bardzo aktywnie czas spędzacie i super! Wiosna jest, trzeba się bawić
)) Marzę o szklaneczce martini ze spritem, ale w poście mówię pas (jakbym wczesniej piła
), zresztą jak młody na cycu jeszcze ciągnie, to mi żal odciągać i wylewać... zbyt cenny towar noszę
)))
jagmar - ty to się kuruj kochana! Wiem, że pogoda zachęca do wygrzewania się, ale to jest właśnie najbardziej zdradziecki czas... Podstępem słońce wabi, zdejmujemy kutki, twarzowe do słońca ciągnie, a bakteryje tylko czyhają żeby cię chapnąć
)) Uwazaj i wypoczywaj... w wyrku!
firanka - ja tam nie wiem, bo Piotruś to moje pierwsze dziecko, ale zalecenia są takie, żeby po czwartym m-cu wpr. pokarmy.... Niby moja mama mówi, ze kiedyś to tam dawali wcześniej, pyrkę, marchewkę, no ale jak lekarze gadają żeby później, to może coś w tym jest? Ale jak lekarka ci tak podpowiedziała, to chyba wiedziała co robi
Tyle, że niedojrzały układ pokarmowy dziecka może źle reagować....
an82 - 3mam kciuki, zeby to nie było nic poważnego!
Dziewczyny, dziś piękny dzień był, młody na spacerze dwa razy (za drugim razem ryczał- wczoraj też, takze zastanawiam się czy to jego "widzimisię" czy coś innego), ja jestem bogatsza o sexy dresy
na zumbę i piękne rurki w oczodajnym kolorze ni to róż pomieszany z czerwienią, taki trochę fluo
)) Dobrze leżą i zaraz mi lepiej... Dało mi to siły na porządek w sypialnianej szafie z ciuchami... za dużo nie wywaliłam, ale zaraz się miejsce na nowości zrobiło
) )Jeszcze tylko szafa w pokoju młodego i w ogóle będzie ekstra
)))
Mam do was pytanie... Małemu wyszło odparzenie na pupie, dwie plamki na pośladkach i przy "wylocie" krwistoczerwony plac (pewnie od kupku, którą zrobił na spacerze, a której nie miałam gdzie zlikwidować:/)... sudocrem nie daje rady, bo plamnki ma już od kilku dni i nie schodzą, krochmal też nie skutkuje, jest jakiś inny sposób??? I jeszcze jedno, kiedy dokładnie podaje się tę połówkę żółtka co drugi dzień, w 7 m-cu, czy po 7m-cu???
Czas na chwilę relaksu, kąpiel i filmik z M. w wyrku... Super (dziś zrobił obiad i posprzątał, także jestem rozpieszczana w ten sobotni, wiosenny dzień
)... Żyć nie umierać
)) Pozdrawiam!