Jagmar zdórwka, ale to nie ja Ponoc angina szybko sie wykluwa! Zobacz jak z temp, przy anginie raczej zawsze jest wysoka! Ja mialam 3 dni od 39-40 st Mi pomogła woda z solą na gardło, więc płucz koniecznie!
Krkisz co tam u Was? Nic nie piszesz, jak się czujesz?
Tygrynka gdzie jesteś jak Cię nie ma?
Marcia super, że spacer udany, oby szelki pomogły Frankowi
Kurcze ja bym musiała sobie jakąś letnia kurtkę kupić, dzisiaj wieczorem muszę sprzątać, jutro Irish Party, spia u nas znajomi, w sobotę sesja foto z Basią, muszę obiady naszykować i wszytko ogarnąć, a dopiero weszłam do domy, od rana uzerałam się z moim pracodawcą, potem spacer i plac zabaw! A jeszcze mam czerwone policzki, uczulił mnie chyba peeling enzymatyczny i nie wiem czym je posmarować by zeszło! Ale słonko świeci
Krkisz co tam u Was? Nic nie piszesz, jak się czujesz?
Tygrynka gdzie jesteś jak Cię nie ma?
Marcia super, że spacer udany, oby szelki pomogły Frankowi
Kurcze ja bym musiała sobie jakąś letnia kurtkę kupić, dzisiaj wieczorem muszę sprzątać, jutro Irish Party, spia u nas znajomi, w sobotę sesja foto z Basią, muszę obiady naszykować i wszytko ogarnąć, a dopiero weszłam do domy, od rana uzerałam się z moim pracodawcą, potem spacer i plac zabaw! A jeszcze mam czerwone policzki, uczulił mnie chyba peeling enzymatyczny i nie wiem czym je posmarować by zeszło! Ale słonko świeci