reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

Tygryna ja znam dentystkę z przyjaźni ale terminy długie bo oblegana strasznie :tak:co do leków nie pomogę bo ja unikam antybiotyków i dzieciaki jak na razie nie dostały Emilka od ponad 4 lat :tak:ale na pewno jakieś naturalne witaminy możesz dać ja daję w przeziębieniu herbatę z lipy np z miodem lipowym lub syropem z malin lub żurawiny , z cytrynką i świeżym imbirem dobry przy zapaleniu gardła tak samo jak świeży sok z marchwi , czy tam herbatę z majeranku zaparzam ...i takie tam robie syropy z cebuli ...ale u mnie dzieciaki jak na razie nic poważnego nie łapią
Marciaa ale ten czas ucieka ty niedługo rodzisz :szok:
Kozaczino a my tez w trakcie sprzedaży mam klientów takich starszych ale prędzej nas wykończą nie kupią mieszkanie ciągle telefony teraz z pytaniem które ściany mogą zburzyć :sorry2:

zmykam bo o 5:00 do pracy :blink:

reklama
witam o szarym poranku.... już 8.30 a nadal tak szaro, wietrznie. brrrrrrrrrrrr :baffled:

ja wczoraj po wielkich trudach ale jednak dojechałam na Sobieskiego, choć jak wjechałam w korek na Dąbrowskiego to się załamałam, 1 h zabawy i 1 h jazdy... koszmar... ale chłopcy się wybawili a to najważniejsze....:tak:

Tygrynka, zdrówka dla Seby.... :tak:

Marcia, super, ze u Franuli wszystko OK a i mam nadzieję, ze Twoje wyniki sie poprawią.... :tak:

Gosia, 5.00 toż to środek nocy... współczuje.... :dry: a gdzie macie zamiar się wyprowadzić....
An weekend juz jutro więc może sobie wtedy odsapniesz...a Ty nadal na 2 etaty :sorry2:

Dzień dobry!

Coś nie mam weny na pisanie:sorry2:Wczoraj na szczepieniu byliśmy, wszystko ok na szczęście. Oli coś mi pokasływała rano, mam nadzieje że nic się nie rozwinie, dopiero co ją na basen zapisałam. Muszę zrobić syropek z czosnku i miodu.

Teraz jak co piątek biorę się za sprzątanie, dziś chcę zrobić takie generalne porządki, w kuchni i Oliwki pokoju.Zobaczymy czy się wyrobię, bo Oli chciała żebym ją wcześniej odebrała.

jarzębinko ale masz zdrwowie;-)no ale faktycznie, najważniejsi chłopaki;-) ja na razie odpuszczam, place zabaw ,szczególnie w malcie, tyle ludu że szok. Chcemy tylko może jakoś w weekend skoczyć,bo jest Gwiazdor w Macie, robi zdjęcia i Oli bardzo chciała..

An zapomniałam:zawstydzona/y:

Marciaa dobre wiadomości! do stycznia coraz bliżej:-)jak się z tym czujesz że to tuż tuż? Przygotowujecie Franula?

Kozaczino gdzieś mi umknęło o mieszkaniu! super!!! a w jakiej okolicy szukacie mieszkania? w nowych czy w starszych blokach?

Dziewczyny a mam pytanko prezentowe: co dla 1,5 rocznego chłopca? zaznacze że klocków lego ma po siostrze baaardzo dużo;-)

JA tak myślę o jakimś zestawie lego dla Oli, tylko tak mało jest zestawów dziewczęcych:confused:a nie chce kolejnych lalek.nie mam pojęcia:/

hello,
u nas połowa nocki kiepska, Basia kaszlała, taki dość suchy ten kaszel, wiec spała z nami, skopała zet z poduszki, ale jego tez cos bierze, kurcze bym sie uchowała! Sama nie wiem czy isc z młodą do lekarza;/ niby temp nie ma i katar mniejszy?
Jarzębinko to niezle ci sie chialo w takich korkach! Ale najwazniejsze ze młodzierz zadowolona!
Lilou lego nigdy za dużo:D A dla Oli to moze domki Lego Creator są dwa piekne, jeden takie agroturystyczne brązowy i drugi biało-niebieski, te dziewczęcie Lego tak naprawdę są kiepskie, lepsze te klasyczne, więcej się da zbudować:D
An wypocznij sobie kochana, ja z Avonu nic kasy brak przed świetami!
Oki uciekam bo Młoda za koszulę ciągnie i zaczyna płakać!

Dziewczyny czy zdarzają się wymioty przy antybiotyku???

Marta zdarzają się wymioty i jeżeli jesteś pewna, ze to po antybiotyku ja bym odstawiła :tak:

jarzębinko ale masz zdrwowie;-)no ale faktycznie, najważniejsi chłopaki;-) ja na razie odpuszczam, place zabaw ,szczególnie w malcie, tyle ludu że szok. Chcemy tylko może jakoś w weekend skoczyć,bo jest Gwiazdor w Macie, robi zdjęcia i Oli bardzo chciała..

słyszałam, ze jest fajna bombka, do której wchodzą dzieciaki jest fotka za 10 zł....

Jarzębinko to niezle ci sie chialo w takich korkach! Ale najwazniejsze ze młodzierz zadowolona!

chciało nie chciało, ale musiałam zwolnic M chatke aby miał spokój i ciszę, bo musi zrobić na przyszłą sobotę prezentacje swojego doktoratu ( bo mój M robi doktorat) wiec wybyłam z chłopakami aby mu nie przeszkadzali..... :tak:

jarzębinko w malcie? nie w malcie sanie, renifery, Gwiazdor i zdjęcie za free:tak:

Skrzat no właśnie o tym myślałam. Oli ma trochę po Pe te klasyczne, ale bardziej P z tego ma frajdę:-D

:)
No młoda mi zasnęła:D Więc mam chwilę dla siebie:p Pranie uszykowane, włącze jak mi pyknie tani prąd:D Obiad gotowy, więc mogę sie po necie trochę poszwendać:D
Lilou albo tez fajne są takie zestawy do malowania własnego serwisu z porcelany, widziałam:D A dla chłopca 1,5 roku może jakaś ciuchcia, Duplo (jak ma i się bawi) to oni co roku nowe modele wypuszczają, jakies konstruktorskie klocki!
Jarzębinko to super, ze robi doktorat:D

Ja mam problem z Basią i jej prezenetem gwaizdkowym:p Ma któras tego gadającego Puchatka może?

reklama
hej
ja już po kinie w sumie to takie przedstawienie i kino za jadanym razem. Ale jednak z 2 latkie ciężko tzn moja zosia jest raczej bierna jeżeli chodzi o jakieś zabawy i naśladowanie. Ale fajnie sympatycznie spokojnie:)

Lilou są tam jakieś dziewczyńskie lego jakoś na B się nazywa i jest domek i takie lalki bardziej.
Ale z creatora właśnie jest ten domek co skrzat pisze i jest suuuper:) a jak nie to może jakies planszówki??chyab że macie dużo... może jakiś zestaw do robienia koralików???

Tygrynka zobacz na ulotce.... może w skutkach ubocznych jest że występują częstow ymioty??? albo czasami sam odruch kaszlu pooduje wymioty...

Moja jeszcze nie śpi;/ hmmmm leży i coś tam sobie mówi..
Na obiad robię rybę a na kolację sushi bo m sobie zażyczył :) a jutro szkoła ;/

Do góry