reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

Marcia dobrze że dobrze, poza tą hemoglobiną :/ dzięki!

dziewczyny jakby któraś chciała to niech da znać bo ma zniżki do
- leroy merlin - 5% - 15.12-31.01
- empik na zestawy prezentowe vivabox - do 31.03
- play - jeśli ktoś podpisuje umowę do 31.03.2012 to ma telefon tańszy o 200zł i więcej dodatkowych minut
- marionnaud - 10% - do 31.01 (+ powyżej 350zł bransoletka gratis)
- vision express - 50% na oprawki i 25% na okulary korekcyjne - do 29.02
- smyk - 20% - do 31.12

reklama
ok :) jakby ktoś jeszcze chciał to mówić, to poszukam, bo wydaje mi się ze jeszcze gdzieś miałam...
Lilou dla Ciebie mam dwie książki do oddania :)
i jedną MamyGabi - będziesz? a jak nie to powiedz z kim się spotykasz z tych osób co będą, to przekażę, chciałabym mieć czyste konto przed nowym rokiem :)
czy kogoś coś jeszcze mam?? :)
tak samo poproszę o moje książki, chyba że ktoś jeszcze nie przeczytał :p

Od 4 grudnia jest festiwal Ale kino w multikinie. Są tez seanse od 2 roku życia kiedyś am tu wklejałam link. No i jutro idę z kumpelkami co mają córki w tym samym wieku jak Zosia więc będzie zabawnie. No i w browarze może od razu kupię torebkę dla mamy na prezencik a dla babci muszę wywołać zdjęcia no i zrobimy jej album i do tego Vitabuerlicitin;-)

hejka ale jestem wyyy...ana jak meserszmit jeszcze jutro i chyba odpoczynek bo padam juz
Lilou - pamietasz o kasie dla mnie za miód
czy cos zamawiacie z avonu bo jak bym miala miec na 12 to musialabym jak najszybciej zamowic

hej laki:)

wow jaka produkcja....:-)

Koza suuuupppeeeerrrr!!!!!! fajnie ze sie znalezli kupcy a wlasnie wy macie cos juz na oku dla siebie?
Marcia fajnie ze dobrze z Franula a ta hemoglobina...hmmmm... mam nadzieje ze podskoczy:) trzymam kciuki

Dziewczyny lego fajne ale mni nie stac na nie a poza tym moja Gaba jak narazie nie jest zainteresowana nim no chyba ze moze je wysypywac z pudelka jak to robi u guzikowej Zosi:) ha ha ha

Jarzebinka
fajne te prezenty ktore robisz:)

ja tez juz mam kupione prezenty dla dzieci, wszystko przez internet z allegro.... tez mnei szlak trafia w tych sklepach z tymi ludzmi...

a dla mojego meza chyba kupie aktowke tylk otaka ze skory ekologicznej bo na prawdziwa skore nie stac mnie:)
a Gabie jutro zrobie prezent gwiazdkowy,wybiore sie z nia na kulki...a tak to mase zabawek odstanie od rodzinki jak pojedziemy na mazury...

Tygrynka jeszcze nie wiem czy bede dac znac...jak cos to oddasz Natuscie ksiazke... bo m iw sumei nie przeszkadza ze ja posiadasz...potrzebna mi nie jest wiec moze wez sobie ja.

a moj m sie na mnei obrazil i poszedl spac......eh...faceci..... tylko mi humor na noc zepsul:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Tygrynka a na co Seba ma antybiotyk bo chyab nie doczytalam, zdrowka dla niego:)

no właśnie Marcia, to nie miał być w końcu poniedziałek?? już się pogubiłam :D
MamaGabi a kiedy jedziecie na Mazury? ale Wam dobrze!! my w tym roku tutaj, dobrze że moi przyjeżdżają bo by mi smutno było ;) dzięki, Sebastian ma zapalenie gardła, powoli się robiła angina ale chyba w porę zadziałaliśmy.. poprawy humoru na noc życzę :)
a właśnie, czy przy antybiotykach poza probiotykami to dajecie coś jeszcze dzieciaczkom? tzn więcej owoców, ciepłej herbatki czy coś w tym stylu??

reklama
An postaram się jeszcze dzisiaj napisac co bym chciala z Avonu, ale to dosłownie parę rzeczy będzie, poproszę za to o nowy katalog na styczniowe zakupy :D
dzięki Natuśka!

obiecałam mężowi pomóc na studia i teraz się męczę :D

Do góry