lilou
Fanka BB :)
dziewczyny sprzątam i sprzątam i końca nie widać:/ za to obiadek zjadłam,wczoraj grochóweczkę pyszna ugotowałam:-)Stasiu też zjadł9edit tak napisałam jakby on grochówkę jadłnie nie on swój obiadek teraz śpi, a ja nie mogę sprzątać kuchni bo nie chcę hałasować:/ to chyba za Oliwki pokój się wezmę.
Guzik powiedz mi ile kasy kosztuje zrobienie sushi? skąd bierzesz rybki? ile czasu zajmuje zrobienie?
kurcze w końcu muszę zrobić
Tygrynka zdarzają sie zdarzają:/ niestety wtedy często kończy się zastrzykami. zadzwoń do lekarki. co z tego że dajesz dawkę jak zwymiotuję biedny Sebuś! trzymajcie się!!!
Skrzat ja miałam ale starszą wersję anglojęzyczną.szału nie było. moze teraz fajniejsze?
Guzik powiedz mi ile kasy kosztuje zrobienie sushi? skąd bierzesz rybki? ile czasu zajmuje zrobienie?
kurcze w końcu muszę zrobić
Tygrynka zdarzają sie zdarzają:/ niestety wtedy często kończy się zastrzykami. zadzwoń do lekarki. co z tego że dajesz dawkę jak zwymiotuję biedny Sebuś! trzymajcie się!!!
Skrzat ja miałam ale starszą wersję anglojęzyczną.szału nie było. moze teraz fajniejsze?