reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

dziewczyny sprzątam i sprzątam i końca nie widać:/ za to obiadek zjadłam,wczoraj grochóweczkę pyszna ugotowałam:-)Stasiu też zjadł9edit tak napisałam jakby on grochówkę jadł:sorry2:nie nie on swój obiadek ;) teraz śpi, a ja nie mogę sprzątać kuchni bo nie chcę hałasować:/ to chyba za Oliwki pokój się wezmę.

Guzik powiedz mi ile kasy kosztuje zrobienie sushi? skąd bierzesz rybki? ile czasu zajmuje zrobienie?
kurcze w końcu muszę zrobić:happy2:

Tygrynka zdarzają sie zdarzają:/ niestety wtedy często kończy się zastrzykami. zadzwoń do lekarki. co z tego że dajesz dawkę jak zwymiotuję:( biedny Sebuś! trzymajcie się!!!

Skrzat ja miałam ale starszą wersję anglojęzyczną.szału nie było. moze teraz fajniejsze?

reklama
Tygrynka u mnie Dominik miał zakażenie układu moczowego na 6M bakteriami e.coli więc antybiotyk musiał dostać tak to już jest niestety ale jak mały wymiotuje to odstaw i niech ci lekarz da inny a może coś zjadł lub pił po czym się częściej wymiotuje ?na pewno mleko bym odstawiła

Jarzebinka żebym to wiedziała ;-)mieliśmy dom w \Puszczykowie na oku ale sprzedali tuż przed nami teraz jeśli kupcy się zdecydują szukam coś blisko tak 35km od poznania

Lilou u nas na topie ciastolina i zestawy do niej ewentualnie jakieś majsterkowanie mój na 1,5 roczku najlepiej sobie radził z takimi prostymi zestawami http://allegro.pl/hasbro-play-doh-fabryka-smiechu-tylko-u-nas-i1927364348.html

Ostatnia edycja:
Dziękuję wszystkim dziewczynom, które się zainteresowały i odp albo życzyły zdrowia Sebie :*

myszek chyba jest coraz bardziej chory, teraz rośnie mu temperatura, strasznie się martwię o niego, biedulek ledwo żyje :(

Tygrynka a bylas u lekrza albo dzwonilas? moaj gaba wymiotowala ale po syropi i lekarka zapisala inny bo ylo bez sesnu jej dawac... biedny sebus...niech m uwkoncu minie te chorobsko wstretne...

ja wykonczona a m na imprezei z pracy i jeszcze na dodatek pilnuje corki znajomyhc( 8 lat) eh.... troche ciezk iprzypadek zn iej ale moze jakos dam rade...

Gaba mi robi cyrki z usypianiem bo moj m jak ja uspyia to inaczej niz ja i problem jest a juz tyle razy mowilam ze ma robic tak jak ja robie.

Jarzebinko wow doktorat? to super:) powdzenia m zycze:)

Natuska ja rowniez dziekuje:) fajnei bylo:)

Hejka
Żyje ale co to za zycie było masakra nastepna powtórka w marcu juz sie boje. Mały uspany cieżko było ale zasnął po 2 h po kąpieli. Tatusia musze pochwalic spisał sie nieziemsko dobrze. Byli dzisiaj u kardiologa i wszystko oki. Ja dzisiaj w pracy o 16 już dzieci nie miałam ale do 17 cza było siedzieć. Luzik.

Tygrynka ja bym przeczytała ulotke na antybiotyku jezeli jest tak jak dziewczyny mowia to do lekarza bym sie zglosiła. Ale to pewnie juz wiesz ;)

dzięki dziewczyny :)
jesteśmy pod stałą kontrolą lekarza, o mały włos a jechalibyśmy do szpitala, ale na szczęście nie doszło do tego :) dzieliły nas tylko 2 kupy (lekarz kazał jechać na ip po 6) ;) bo Sebuś miał jakiś krytyczny moment, dusił się od kaszlu, biegunka, temperatura... i tak dwie godziny, a potem wszystko przeszło! co prawda teraz nie mógł długo zasnąć od kaszlu, ale już zupełnie inny chłopczyk niż po południu, nawet znalazł trochę sił na chwilę zabawy :) mamy podać antybiotyk o normalnej porze, jak się będzie coś działo, to odstawić że to to, ale podejrzewają jakiegoś wirusa typu rota.. ciekawe skąd jak my od paru dni tkwimy w domu :/

Witam!

Dawno się tu nie odzywałam bo wiadomo praca no i latanie za prezentami, poza tym synka mi rozłożyło.W sobotę byliśmy u M brata,który ma 9 letnią corkę,mała była okazem zdrowia w tym dniu a w niedziele wzywali lekarza bo gorączka 39 i dętka z niej ogólna.Małemu zaczęło się od wczoraj a dziś obudził się z 39 stopni, do lekarza no i oczywiście angina i antybiotyk:(.Odpukać humor ma całkiem dobry,tylko apetyt mu spadł ale co się dziwić jak gardełko boli.

Tygryś Widzę że i u Was choróbska. Biedny Sebuś, a co mu podajesz za antybiotyk?Życzę żeby szybko się poprawiło!
Kozaczino GRATKI!U nas też wszystko na dobrej drodze ale narazie nie zapeszam;-)
Lilou Mi się podobają też takie zestawy Mega Bloks ze smerfami (pewnie z sentymentu) np. Mega Bloks SMERFY KARNAWAŁ klocki od EPEE (1973936881) - Aukcje internetowe Allegro

Spokojnej nocki.

Seba dostaje bactrim, a Marcelek? biedulek malutki, zdrówka dla niego! fajne są te smerfy :) dzisiaj mąż przywiózł tę farmę do domu, zestaw jaki ma Skrzat - 3w1, farma plus dwa mniejsze zestawy (w realu juz nie było, ale kupiłam na allegro z odbiorem w Poznaniu za 240zł czyli tylko 20zł drożej niż w realu a o wiele taniej niż w sklepach, np w smyku zestaw samej farmy jest za 319zł :/) - o matko jaka to wielka paka, ale się Seba ucieszy :)))

reklama
ja na chwilkę
Tygrynka biedny Sebuś, oby szybko mu przeszło i antybiotyk zadziałał jak już podawany!
Kurcze ja martwię się o Basię, cały dzień ok, a teraz niby zasnęła i jakiś paskudny kaszel (a cały dzień nic) tak jakby się dusiła;/ Nie wiem co mam robić, taki suchy w sumie:(

Do góry