reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

Marcia dobrze że dobrze, poza tą hemoglobiną :/ dzięki!

dziewczyny jakby któraś chciała to niech da znać bo ma zniżki do
- leroy merlin - 5% - 15.12-31.01
- empik na zestawy prezentowe vivabox - do 31.03
- play - jeśli ktoś podpisuje umowę do 31.03.2012 to ma telefon tańszy o 200zł i więcej dodatkowych minut
- marionnaud - 10% - do 31.01 (+ powyżej 350zł bransoletka gratis)
- vision express - 50% na oprawki i 25% na okulary korekcyjne - do 29.02
- smyk - 20% - do 31.12

reklama
ok :) jakby ktoś jeszcze chciał to mówić, to poszukam, bo wydaje mi się ze jeszcze gdzieś miałam...
Lilou dla Ciebie mam dwie książki do oddania :)
i jedną MamyGabi - będziesz? a jak nie to powiedz z kim się spotykasz z tych osób co będą, to przekażę, chciałabym mieć czyste konto przed nowym rokiem :)
czy kogoś coś jeszcze mam?? :)
tak samo poproszę o moje książki, chyba że ktoś jeszcze nie przeczytał :p

Od 4 grudnia jest festiwal Ale kino w multikinie. Są tez seanse od 2 roku życia kiedyś am tu wklejałam link. No i jutro idę z kumpelkami co mają córki w tym samym wieku jak Zosia więc będzie zabawnie. No i w browarze może od razu kupię torebkę dla mamy na prezencik a dla babci muszę wywołać zdjęcia no i zrobimy jej album i do tego Vitabuerlicitin;-)

hejka ale jestem wyyy...ana jak meserszmit jeszcze jutro i chyba odpoczynek bo padam juz
Lilou - pamietasz o kasie dla mnie za miód
czy cos zamawiacie z avonu bo jak bym miala miec na 12 to musialabym jak najszybciej zamowic

hej laki:)

wow jaka produkcja....:-)

Koza suuuupppeeeerrrr!!!!!! fajnie ze sie znalezli kupcy a wlasnie wy macie cos juz na oku dla siebie?
Marcia fajnie ze dobrze z Franula a ta hemoglobina...hmmmm... mam nadzieje ze podskoczy:) trzymam kciuki

Dziewczyny lego fajne ale mni nie stac na nie a poza tym moja Gaba jak narazie nie jest zainteresowana nim no chyba ze moze je wysypywac z pudelka jak to robi u guzikowej Zosi:) ha ha ha

Jarzebinka
fajne te prezenty ktore robisz:)

ja tez juz mam kupione prezenty dla dzieci, wszystko przez internet z allegro.... tez mnei szlak trafia w tych sklepach z tymi ludzmi...

a dla mojego meza chyba kupie aktowke tylk otaka ze skory ekologicznej bo na prawdziwa skore nie stac mnie:)
a Gabie jutro zrobie prezent gwiazdkowy,wybiore sie z nia na kulki...a tak to mase zabawek odstanie od rodzinki jak pojedziemy na mazury...

Tygrynka jeszcze nie wiem czy bede dac znac...jak cos to oddasz Natuscie ksiazke... bo m iw sumei nie przeszkadza ze ja posiadasz...potrzebna mi nie jest wiec moze wez sobie ja.

a moj m sie na mnei obrazil i poszedl spac......eh...faceci..... tylko mi humor na noc zepsul:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Tygrynka a na co Seba ma antybiotyk bo chyab nie doczytalam, zdrowka dla niego:)

no właśnie Marcia, to nie miał być w końcu poniedziałek?? już się pogubiłam :D
MamaGabi a kiedy jedziecie na Mazury? ale Wam dobrze!! my w tym roku tutaj, dobrze że moi przyjeżdżają bo by mi smutno było ;) dzięki, Sebastian ma zapalenie gardła, powoli się robiła angina ale chyba w porę zadziałaliśmy.. poprawy humoru na noc życzę :)
a właśnie, czy przy antybiotykach poza probiotykami to dajecie coś jeszcze dzieciaczkom? tzn więcej owoców, ciepłej herbatki czy coś w tym stylu??

reklama
An postaram się jeszcze dzisiaj napisac co bym chciala z Avonu, ale to dosłownie parę rzeczy będzie, poproszę za to o nowy katalog na styczniowe zakupy :D
dzięki Natuśka!

obiecałam mężowi pomóc na studia i teraz się męczę :D

Do góry