reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

Jarzębinka no Serbska też moze byc, ja zalezna od ciebie samochodowo:p Tylko czy o 20 w czwartek nie będzie tłoku???
Kozaczino super z mieszkniem:D:D A wy już macie upatrzone coś dla siebie??? A Lula plasteliny nie je - muszę spróbować! A może kurcze dla Basi tą ciastolinę???

He He ale tych prezentów;) Ja muszę cos od nas i od dziadka dla Basi wymyśleć;P a tak to zgrubsza już jest:) Info że książki zamowione lub odłożone dostalam (chyba z 10 sztuk:p), dla zet prezent mi szwagierka dziś odbierza, a 2 część może upoluję dziś na allegro:D Generalnie stwierdzam ze Interent jest super po raz kolejny, oby tylko omijać markety i sklepy, nie dość że w necie tanio to jeszcze do domu przyniosą;D!!! Ja muszę mojego na Factory namówic, albo kuzynkę:p Tylko tam w weekend będzie zatrzęsienie lub wieczorami;/

reklama
my od Mikołaja dostaliśmy zdecydowanych klientów na mieszkanie :-D w piątek podpisuje umowę przedwstępną !!! i się zacznie bieganina hihi

super.....w końcu i wy możecie teraz zacząć szukać konkretnie czegoś dla Siebie... czy już coś macie.... :tak::-):tak:

Jarzębinka no Serbska też moze byc, ja zalezna od ciebie samochodowo:p Tylko czy o 20 w czwartek nie będzie tłoku???
nasze ryzyko... ale wczoraj była w Tesco babka ode mnie z pracy w godzinach wieczornych i mówiła, ze było OK, wszystkie kasy otwarte i w kolejnkach po 2 klientów, wiec ...może i nam sie uda... :tak:

a i jeszcze chciałam podpytać czy któraś nie miałaby ochoty na "kulki" na Os.Sobieskiego dziś popołudniu ok.17.00...bo muszę zwolnić M chatkę aby miał ciszę i spokój więc się tam wybieram..... :tak::-D:tak:16.00-17.30 sa urodzinki dla 15 osób ale wstęp bedzie ....

co do mieszkania to jeszcze nie mamy nic upatrzonego :no: i wybór taki sobie no ale na coś będzie się trzxeba zdecydować bo faktycznie zostaniemy bezdomni :-p
Skrzat o dziwo młoda nie je plasteliny oczywiście zabawa pod naszym okiem :-) i bardzo jej się odoba jak lepimy jej zwierzątka :-)
ok wracam do pracy ;-)

skrzat ja też wierna lego jestem ale Zosia tak świetnie się bawiła że mój m to już chciał pędzić do smyka :) można raz to raz to kupić i tez będzie ok
jarzębinka ja odpadam;p dziś chcemy mieć spokojny wieczorek razem.
kozaczino łeeee no to super mikołaj wam się trafił !!!!!! a macie już coś na oczku??:-)

Ja dziś jakaś spage robię bo weny brak mielone się odmraża a sosik ton max 30 min;p
Jutro kino z maluchami jestem ciekawa jak to będzie czy Zosia wysiedzi?? niby tylko max 40 min filmy ale zobaczymy...

Jarzębinko dziękuję za życzenia zdrówka dla Sebastianka :)) ja niestety 15 grudnia odpadam bo mąż ma na popołudnie, chyba że po 23 ;) a na dzisiejsze kulki też się nie piszemy, z powodu choroby :/ fajne prezenty masz, mamy pewnie będą zadowolone, mi się te książki podobały :) a kolejka super! my mamy taką z ikei i jest świetna, też myślałam by dokupić tą z tesco :)
Kozaczino super, gratuluję!! i trzymam mocno kciuki za znalezienie własnego mieszkanka :))
Skrzat a co kupiłaś Zet? w ogóle co kupujecie facetom? ja nawet o tym nie myślałam jeszcze :/

dziewczyny macie jakiegoś fajnego dentystę do polecenia? zwłaszcza z Winograd czy okolic?

Tygrynka ja znam super dentyste, przyjmuje w Stomadexie na os. Czecha;D Młody ale dobry,a do tego delikatny:D
Jarzębinka fajna ta kolejka;D Może Basi by się spodobała:p Bo kurcze kolejka z Lego jest droga bardzo;/ Pytanie czy za tydzień jeszcze będzie jak taka dobra cena?
Kozaczino dacie radę coś znaleść na pewno, 3 pokoje chcecie? Fajnie jakby sie w dobrym stanie trafiło:D

Koza ale mieliście super mikołaja :) u nas tez szal plastelinowy :tak: i o dziwo Emila jej nie je :tak:

Skrzat Ty jestes dobra z tym wymyślaniem :-D

jarzebinka ja odpadam 15 :dry:

Guziczek do jakiego kina lecicie??

o sobie nie pisze bo szpieg, szpiega pogania :-D

Skrzat jakby co to podobna kolejka w ikei ma zawsze taką samą cenę ;) ale jest mniej rozbudowana, bez tych wszystkich dodatków.. dzięki za info o dentyście!
właśnie Guziczek, do jakiego kina idziecie? myślałam że na poranek do Multikina, ale to w weekend, a Wy jutro gdzie?

reklama
Witam

Tygrynka, zdrowka dla Sebastiana. Bardzo dobrzy dentysci są na polance Vital dent. Prowadzi je małżeństwo. Pan Jędrzej jest mega delikatny. U mnie z rodziny wszyscy od lat do nich chodzą. Polecam.

Ja mialam wizyte u gina we wtorek. Wszystko ok, rozwarcie dalej na opuszek a szyjka trzyma...martwi mnie tylko hemoglobina ktora ni cholery nie chce sie podnieść.

4 dni do wigilii hy hy hy:tak:

Do góry