reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

Na-tuska spóźnione życzenia imieninowe:*:-)
Tygrynka biednać, kurde a ja nigdy nie myślę o reakcjach jakie mogą zajść między środkami czystości i używam jak leci;P Współczucia z poparzeniem:( Mnie jutro czekają zakupy, sprzątanie i pieczenie;P Jakie sałatki robicie bo szukam pomysłow:p

reklama
hje hej

Natuska poróżnione ale szczere życzenia:)
skrzat i jak tam się udałą imprezka?? ty to masz co chwilkę coś fajnie fajnie:)

Ja wczoraj to miałam urwanie głowy w szkole tu zajęcia tam praca do napisanai tu do biblioteki trzeba było iść i znaleźć materiały... ale lubię jak coś się dzieje. Powoli dają znać o examach chyba wezmę wszystko na przed termin żeby miec z głowy (jak się uda;p) mam nadzieję że w letnim semestrze tez się tak da bo nie chce przerywać wakacji z mamagabi:))

W h&m jest promocja na kurtki 50% upolowałam dla Zosi płaszczyk i kurtkę już na wiosnę;p może dziś coś dla siebie lajsnę??zobacze...

Miłej niedzieli dziewczyny:)

Hello:)
melduje się ze zyje, ale zmeczona:p
Guziczku imprezka dzisiaj na 16:)
Popelnilam dwa torty, ciasto, zapiekanke, roladki z kurczaka i dwie sałatki, mama dowiezeie trzecią, będzie 15 osób:p nakryte do stołu juz mam zaraz idę się kapac, basia spi na dworze;)
To miłej niedzieli:)

Hej kochane :-)
Skrzat serdeczne życzenia dla Basieńki :-) Majka i ja ślemy buziaki :-) i życzymy miłej imprezy :-)

U nas leniwie byliśmy w sołackim parku nakarmić kaczki :-) teraz młoda śpi jak się obudzi to pomyślimy co zrobic z resztą dnia szkoda że pogoda taka fatalna :-(

miłej niedzieli :-)

Skrzat ale się narobiłaś :) sto latek dla Basi!
Natuśka spóźnione życzenia imieninowe!

goście przybyli w piatek o 23, wyjechali dzisiaj o 14, super było, wczoraj jeszcze kuzynka z 8letnim kuzynem wpadła na pół dnia, sporo smiechu, zabawy, a najważniejsze że przez tyle dni dzieciaki ani razu się nie pobiły :D dzisiaj tylko Sebastian miał jakieś marudki w nosie, może przez samopoczucie bo ma kaszel i lekko podwyższoną temperaturę :/ krzyczał "je.ba, je,.ba" jak tylko dotknęła jego ulubionej zabawki (chyba że to wpływ lekcji cioci An i cioci Lilou :D), a jak wołał mnie pod łazienką i ona przyszła i też wołała "mama mama" to było odepchnięcie i "je.ba mama, je.ba mama" :D a zasnął dzisiaj chwilę po 19, mam nadzieję, że się nie rozchoruje bardziej :( jestem wymęczona, idę odpoczywać :D dobranoc!

A co powiedziecie o tym bo dzisiaj zauważyłam że moje dziecko w ogóle nie przetrawiło jabuszka takie jak mu dałam taka byla kupka zaczynam się tym niepokoic. Teraz ES ma tydzień z dzieckiem bo nie ma kto zająć sie małym ( ja do pracy) a babcia wyjechała to pójdzie z nim do lekarza.
Ja dzisiaj poprzyklejałam na okna naklejki świąteczne chcę żeby mały widział że coś innego się dzieje (może zauważy
laugh.gif
)

Dzisiaj po 15 pojechaliśmy z Bartkiem do kumpeli i jej chłopaka oni maja króliki i Bartuś sie tak cieszył na nie że masakra a jak wujek J dał do pogłaskania to Bartuś sie tak śmiał. Udany wypad. Bartuś zaczął kaszleć mam nadzieje że to szybko mu przejdzie. Ja jutro spowrotem do roboty w tym tygodniu bedzie dobra obsada więc tydzień zleci. Na fb bede pisac bo mam dostep z telefonu jak co ;)

NajNaj Naj dla natuski i Basiuni ;)

hej dziewczynki.... ostatnio zaniedbuje was.... ale to z braku czasu bo Gaba mi go bardzo skutecznie wypelnia a poza tym troche problemow.....

dzisiaj same z Gabi bo m ma sluzbe, ale jutro wolne to pojedziemy kupic prezenty i moze wymyslimy cos dla Gabi:) moze basen albo cos...

mala juz spi a ja przy kawce odpoczywam...potem do lekarza z Guzikiem i wieczor....

Natuska wszystkeigo naj naj:)

Guzik no musisz przed czasem zaliczyc bo cie z wakacji nie puszcze:))))

An no ja nie wiem co mialas na mysli piszac ze nie strawil jabluszka bo u mnie gabi tez czasami wydalala w takiej postaci jakiej zjadla... ale warto pojsc do lekarza i sprawdzic to.

Skrzat ty to masz sily na te imprezki:)
Koza i jak ogladacze?

skrzat wszystkiego dobrego dla Basi!!!
mamgabi to wyrwiemy się we dwie na weekend chłopy z małymi zostaną a my w tango pójdziemy:)))
tygryś no super że super;p

Kurcze jakieś nieokrzesane bachory drą się na klatce schodowej i obudziły mi zosię nosz ......wrrr oszalejej tu z tymi dzikusami zawsze cos....

reklama
Do góry