reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

Wszystkiego najlepszego dla Basi :)
Po imprezowym weekendzie - wytańczyłam się i wyszalałam ... ścięłam moje długie włosy ale mi nie żal.
A tak to codzienność. Wciągnęły mnie ostatnio książki polecam Charlott Link Przerwane Milczenie.
Pozdrawiam :)

reklama
mamagabi chodziło mi to że jak podałam małemu mus jabłkowy to nie był strawiony i tak jakby przez niego przeleciało no ale moze przesadzam ES pójdzie do lekrza i wypyta się o wszystko bo mnie to nie pokoi

Ja dzisiaj od jednej pracy do drugiej i malego to widzialam rano przez 30 min i jutro pewnie tez i tak do pt
unhappy.gif
że mama musiala wyjechac i musze ją zastępować
unhappy.gif
. ES pierwszy dzień przeżył z małym był u ciotki i jakoś im dzień zleciał ponoć był grzeczny. Nawet się ciesze bo zjadł mu obiadek a mi i babci nie chciał jesc wiec moze jakis przełom albo tylko jakiś wyjątek. Ide spać. Pozdrawiam

Natuska, jeszcze ja dorzucam moc życzeń...... :tak:

Tygrynka, i jak ręka,mam nadzieje, że już zeszła opuchlizna, a Sebie nie rozwinęło sie żadne choróbsko.... :tak:

an abys sięnie wykonczyła tak na 3 etaty, praca, praca i dom.... wytrwałości.... :tak:

a dzieciaczki już szaleją z nowymi zabawkami od Mikołaja..... mój starszak był troszkę zawiedziony, bo rano nie było prezentów, ale wszystko mu wytłumaczyłam i mam nadzieję, ze jak wróci ze szkoły to prezent jaki czeka zrekompensuje mu poranek, bo inaczej bym z domu nie wyszła jakby już z rana dorwali sie do prezentów.... :tak::-D:tak:

Guziczek zaczęła się udzielać akurat jak inne przestały :p jaką farmę masz dla Zosi?
dzieki Jarzębinko, moja ręka wyglądała już normalnie w weekend, to było typowo na skórze, a zawsze pilnowałam by nie łączyć różnych płynów :/ Sebastian niestety bez zmian, ma mokry kaszel i podwyższoną temperaturę, dodatkowo w jego karcie zdrowia w necie wyczytałam że mamy się zgłosić na konsultację w związku z wymazem z gardła, więc idziemy dziś na 18 do lekarza :/ przez to nie był wczoraj na firmowych Mikołajkach w Jupi Parku :( ale dobrze, że jeszcze nie kojarzy, że mu to przepadło, chociaż było "dada, babaw" (wyjść, plac zabaw)...
my dzisiaj mamy najpiękniejszy prezent mikołajkowy - wspólny spokojny poranek, do południa w piżamach rozwiązywaliśmy z Sebą zagadki dwulatka w łóżku :)

My mamy za sobą ciężką noc, Basia pół przepłakała, ma katar, nie wiem czy do tego zęby, koiło ją tylko noszenie! Jestem wymęczona, teraz mi też zasnęła ale po przebojach i wyciu:( Biedna moja! Idę ogarnąc domek puki mam chwilę!

Skrzat to współczuje nocki,zamiast ogarniać chatke trzeba było sie z nią zdrzemnąć.... :sorry:i oby nic jej nie chwyciło, zdrówka...

Tygrynka zdrówka dla Seby.... :tak:

dlatego najlepszy wiek chyba na prezenty Mikołajkowe to 3-6 latek... już się cieszą i jeszcze wierzą w Mikołaja.... :-D

To ja wieczorową pora skrobne trochę więcej:)
Genrelanie padam, po nocy z Basią, pierwszy raz dała nam tak do wiwatu odkąd się urodziła! Biedna właściwie tylko jak ją nosiłam się uspokajała, ma starszny katar, lekką temp i idą jej 4 górne i dolne, fragmentami ma juz przebite całkiem sporo, ale to duże zęby więc może ją tak męcza. Do lekarza nie poszłam, boje sie by czegos gorszego nie złapała, puki co ibum 3x na dobe, pyrosal, sol morksa, nasivin i frida, no i do mleczkw iatminka c:) Teraz śpi puki co, odpukać! W ogóle ma jakąs fazę na mamę i tatę, gorzej zasypia już cały tydzień, trzeba ja głaskać po głowie, w swoje imieniny poszła spać po 23, bo tak wyła jak ja o 21 położyłam, ma bunt na swoje krzesełko do jedzenia nawet, tylko je na moich kolanach;/ No mam nadzieję ze to chwilowe i minie. Imprezka genralnie się udała, jedzonko wyszło:) stwierdzam ze strona kwestia smaku jest genialna:D
Jarzębinka no jakoś wytrwałam cały dzień, ale zaraz idę spać;)
Tygrynka zdrówka dla Sebusia!
Guzieczek ta duża farna na Mikołaja?? Nieźle nieźle, u nas na gwiazdkę:D A jakie masz jeszcze komplety Duplo, domek masz może?
Amandae jak w pracy? Z kim Zosieńka? Jak dajesz radę?
Wszytskim dziękuję za życzenia dla Młodej!
Genralnie pustki widzę, forum umarło! A gdzie nowe mamusie, pewnie nas tylko podczytują (chwilow nie ma nawet co:-D!) Zapraszamy, nie bać się odzywać, forum potrzebuje iskry i świeżej krwi by dalej móc nas cieszyć:D:D

Ostatnia edycja:
hej hej
skrzat jeszcze na głowę nie dostałam żeby małej dać takie wielkie zabawki tylko na mikołaja;p dostała farmę z de agostini raz na miesiąc nam przesyłają książeczka+zwierzątka. Zosia bardzo to polubiła więc wczoraj cały dzień się bawiła.
tygrys no niby może masz rację;p ale ty zawsze taka aktywna byłaś że aż się wierzyć nie chce.

Zdrówka dla Sebastina i dla Basi
My niedawno stałyśmy...idę zrobić śniadanie...

reklama
hello:)

my sobie dzisiaj pospalysmy do 8.20:-):-):-) teraz sniadanko a potem spacer z guzikiem i zosia:)

Skrzat biedna Basienka,oby szybko jej przeszlo i wszytko wrocilo do porzadku dziennego:)

no wlasnie a gdzie nowe mamucie,wystraszyly sie nas czy co? hmmm...dziewczyny piszcie:):-):-):-)

Do góry