To ja wieczorową pora skrobne trochę więcej
Genrelanie padam, po nocy z Basią, pierwszy raz dała nam tak do wiwatu odkąd się urodziła! Biedna właściwie tylko jak ją nosiłam się uspokajała, ma starszny katar, lekką temp i idą jej 4 górne i dolne, fragmentami ma juz przebite całkiem sporo, ale to duże zęby więc może ją tak męcza. Do lekarza nie poszłam, boje sie by czegos gorszego nie złapała, puki co ibum 3x na dobe, pyrosal, sol morksa, nasivin i frida, no i do mleczkw iatminka c
Teraz śpi puki co, odpukać! W ogóle ma jakąs fazę na mamę i tatę, gorzej zasypia już cały tydzień, trzeba ja głaskać po głowie, w swoje imieniny poszła spać po 23, bo tak wyła jak ja o 21 położyłam, ma bunt na swoje krzesełko do jedzenia nawet, tylko je na moich kolanach;/ No mam nadzieję ze to chwilowe i minie. Imprezka genralnie się udała, jedzonko wyszło
stwierdzam ze strona kwestia smaku jest genialna
Jarzębinka no jakoś wytrwałam cały dzień, ale zaraz idę spać
Tygrynka zdrówka dla Sebusia!
Guzieczek ta duża farna na Mikołaja?? Nieźle nieźle, u nas na gwiazdkę
A jakie masz jeszcze komplety Duplo, domek masz może?
Amandae jak w pracy? Z kim Zosieńka? Jak dajesz radę?
Wszytskim dziękuję za życzenia dla Młodej!
Genralnie pustki widzę, forum umarło! A gdzie nowe mamusie, pewnie nas tylko podczytują (chwilow nie ma nawet co
!) Zapraszamy, nie bać się odzywać, forum potrzebuje iskry i świeżej krwi by dalej móc nas cieszyć