reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

Koza jestem za Twoim prostestem :p czekam na smska! mam nadzieję że zdążymy wrócić bo po 15 do plazy idziemy :)
Jarzębinko dzięki że pytasz :) cały weekend pod kocem, w pt i sob umieralam na ból brzucha a w ndz dla odmiany na ból głowy :D

u nas dzisiaj zakupowo-sprzątaniowo :)
miłego dnia!

reklama
hello,
Żyję:p Ale impra niezła była:D Fani u2 są zajebiści:p zwłaszcza jak wpadają w trans zabawowy, dawno sie tak nie wytanczyłam:D:D Do tego śmichy chichy w domu ze znajomymi czyli jednym słowem bardzo udany weekend:D Poza tym że wczoraj zdychałam na kaca, jednak wlana we mnie ilośc alkoholu dała o sobie znać dość boleśnie:p:p Ale było warto:)
W ten weekend też nam się goście szykują bo Młoda ma imieninki:D Wiec znów pieczenie i szykowanie kolacji mnie czeka:p
To miłego dzionka, a ja łapię chwilę bo Baśka śpi i mamy dwa zęby dziś mama zauważyła:p Chyba 4 dolne to są:p (bo 2 i 3 brak puki co dolnych)
Kozaczino nie dziwię się lenia! Protestuj a co!

Dzień dobry!

U nas kurcze same problemy zdrowotne:/ Najpierw Staś wczoraj po zakropleniu atropiną (dziś do okulisty idziemy), a zakraplałam od piątku, wyszła straszna reakcja alergiczna. nagle poczerwieniał tak jakby był oparzony słońcem, tylko wokół oczu miał białe, i prawie 40 stopni gorączki.wystraszyliśmy się nie na żarty. Po jakiejś pół godz zeszło.
Potem Oli wkoło 12 w nocy się budzi że źle się czuje. wymiotowała:-(jak usnęła o 1:30 to obudził się Staś, i nie spał do 3:30, o której obudziła się Oli i znów wymiotowała:-(a ja głupia zrobiłam jej taki mix w brzuchu:-(najpierw popcorn(rodzinnie bajkę oglądaliśmy) potem kiwi, potem jogurt.
Mam zapałki w oczach dziś:-(

Skrzat to super,ze weekend udany... :tak:

Lilou to faktycznie nocka w plecy ale mam nadzieję,że i Oliwia i Stasiu już lepiej... zdrówka.... :tak:

hej dziewczyny!
my wczoraj padliśmy spać we trójkę o 20, po mega spacerze 16-18, gdzie Seba cały czas odpychał się nóżkami na jeździku, już pod koniec coraz wolniej i wolniej :) zwiedziliśmy całe osiedle, posiedzieliśmy w bibliotece, gdzie Seba największą miłością zapałał do plastikowego krzesełka :D ale udało się go przekupić książeczkami żeby wrócił do domu, mamy fajne Bożonarodzeniowe, już na Mikołaja gada Pan Mi :)
a dzisiaj wstaliśmy o 7! za wcześnie jak dla mnie :D lecimy zaraz do sklepu z zabawkami (Seba traktuje takie sklepy jak sale zabaw :D) obejrzeć lego duplo farma (może któraś ma??), do fryzjera, do dziadków, do znajomych poznać małą Liliankę i może uda się wieczorem do domu, chociaż jeszcze do znajomych mieliśmy na imprezkę iść, ale coś mi się wydaje, że nie damy rady fizycznie :D
miłego dnia!!

witam... to i ja sie odezwe bo ostatnio cos weny brak na pisanie.....

Gaba mi daje ostatnio cos popalic niezle, takie histerie mi urzadze ze sil mi bak... ogolenie brak humoru bo ziam sie zbliza a ja nie lubie zimy... i inne czynniki jeszcze tez wplywaja na moj humor:wściekła/y:

my juz spacerek zaliczylysmy dziaisj, teraz Gaba spi a ja narazie zalegam na kanapie ale trzeba sie ruszyc bo obiad trza jakiszrobic...zreszta ostatnio nie mam czasu dla siebie, bo albo gaba albo sprzatanie albo gotowanie..mam dosyc i jeszcze na fitness przestalam chodzic bo narazie brka kasy i to mnie chyba najbardziej dobija...bo bardzo chce robic cos dla siebie a wychodzi tka ze nic nie robie dla siebie....

no to ponarzekalam,wyzalilam sie i teraz uciekam...do garow.....

ps. jedyna dobra rzecz to Gaba juz trzecia nocke pod rzad nam przespala....moze juz tak jej zostanie:)

milego dnia wszystkim

mamaGabi to aby tak zostało z nockami.... :tak:

u mnie za to zaczęły się jazdy z zasypianiem, wcześniej pięknie chłopcy szli spać o 20.00 a od piątku młodszy robi sceny i chodzi spać dopiero o 21.30.... ale przy tym między 20 a 21.30 zachowuje sie normalnie, bawi sie, jest wesoły a nie maruda... :tak:więc w weekend spróbuje bez dziennej drzemki i zobaczymy jaki będzie wieczór... :tak:

reklama
Amandae wracaj do nas!!
Skrzat właśnie o to mi chodziło :) bo Seba lubi wszelkie domki, gdzie można podłubać, a te które są fajne to są dla dziewczynek ;) a farma taka w sam raz mi się wydaje, w razie czego zawsze jest tam traktor ;) nie wiesz czy jest jeszcze ta promocja w realu? bardzo tanio kupiliście, tyle to na allegro zapłacę :)

my w końcu w domu, padam na twarz i zła jestem, bo fryzjerka ścięła mnie tak jak nie lubię, tzn. że włosy będą wymagały układania a nie mam na to czasu ani ochoty :/ no chyba że marudzę, a okaże się po myciu, że nie jest tak źle ;) no ale najważniejsze, że miałam badane włosy i skórę kamerką a o to mi najbardziej chodziło, włosy zdrowe błyszczące silne, nie rozdwajają się ani nic, więc tyle mojego szczęścia dzisiaj u fryzjera ;)

Do góry