reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

reklama
CBA ladnego synka masz:) fajny slodziak:)

Tygrynka,Natuska ha ha ha ha gole baby... no no

my bylsimy u nzajomych bo 5 tyg temu urodzila im sie coreczka rownie kudlata jak Gabrynia:) he he znajomi sie smiel ize dziewczyny z mazur tak maja:) he he he bo oni tez z mazur.
moj m juz poszedl spac, nie wiem co mu...jakso ostatnio sie ciagle mijamy....a mieszkamy razem,osobno kladziemy spac i jakos tak...smutno mi jakos

MamaGabi to zmykaj szybciutko do niego i nie pozwól mu tak szybko zasnąć ;)
CbA co Ty chcesz, bardzo fajny synek :)

zmykam na jakiś serial i do spania, dobranoc!

ello,
Ja na chwilkę, bo lecę oglądać filmikz Zet:)
Dzisiaj pojechalismy nad jezioro turkusowe i do żubrów - fajny Pan wpuścił nas za zagrode i patrzelismy jak jedzą i na małe 3 miesięczne żuberki, więc nam się trafiło! A wracaliśmy w mega ulewie, że nic widać nie było:p

MamaGabi Tygrynka dobrze radzi leć się szybko przytulaj, tyle czasu osobno byliście więc tym bardziej bliskość potrzebna!
CBa jak możesz w ogóle takie myśli mieć - każde dziecko dla swojej mamy jest najpiękniejsze na świecie:) A synuś to naprawdę słodziak!
Tygrynka miłej zabawy w Łodzi i spokojnej pociągowej drogi:)
Aniaa23 gratki dla Karoli na 3 miesiące!
Jarzębinko przepraszam, że dopiero dzisiaj odpisuje, jestem za aerobikiem Grunwaldzkim:D

spokojnej nocki!

Hejka
Wczoraj nic nie pisałam bo myślałam że padne na pysk. W robocie masakara jak codziennie (jestem na oddziale gdzie dzieci są do 1,5 roku od 10 mc) a potem robiłam dwa torty na wesele a dzisiaj tylko dekorowala i jak juz zawiezlismy to zapomnialam zrobic zdjecia jaki tort ladny zrobilam :-( moze mi sie uda jak podadza na weselu :-)

a kregosup mnie tak bolal wczoraj od stania przy tych tortach to myslalam ze nie ustoje i pare razy polezalam na podlodze.

Bartus teskni za mamusia i mamusia za Bartusiem.

Dzisiaj jeden tatus posadzil nas o to że dziecko jest zaniedbane (a wczoraj mu mowilam ze dziecko zaczyna miec jakies chrostki zeby zwrócił uwage a najlepiej do lekarza) chyba mial to gdzies bo dzisiaj dziecko mialo tak tylek odparzony ze wylo w nieboglozy jak zmienialm pieluszke, Tatus dziecka nas posadzil o nie zmienianie pieluchy dziecku. A nawet dyrektorka byla przy tym jak przewijam dziecku kupe. Co za ludzie nie którzy rodzice na sreio nie dbaja o dzieci mówie wam. Ja to obserwuje malego na każdym kroku.

Tyle bym sie mogla rozpisywac. ogladam Gessler i ide spac bo padam na twarz a jutro bedzie gorzej bo ponoc rodzic pozniej odbieraja dzieci bo po pracy jezdza sobie do marketu a jeszcze bedziemy w mniejszym składzie a to już jest gorzej masakara

Paa

Nie odpisuje bo nawet nie mam sily czytac ale tesknie za tym by poczytac sobie i popisac. Rozumiem rykipe teraz ze nie ma czasu nawet na pisanie :-(

reklama
a czemu Skrzat miałaby mieć na Ciebie focha Natuśka?
Ania23 znasz mnie lepiej niż ja sama :p jeszcze nie śpię :D wszystkiego dobrego dla mojej malusiej sąsiadeczki na kolejną miesięcznicę urodzin :)
An faktycznie nieciekawie z tym chłopcem :/ oby było lepiej w pracy i żebyś miała więcej czasu dla nas! i dziękuję za ptaszka :D
Natuśka o matko co za wielkie sprzatanie :D
Rikapa fajnie że dajesz znać! i szkoda że w ten weekend przecen mnie nie będzie w Poznaniu :/

dobra, wszelkie możliwe seriale obejrzane, idę spać bo jutro nie wstanę, a mam jeszcze wielkie plany przed wyjazdem :D

Do góry