reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

reklama
Gdzie Wy??

Ja w ramach odstresowania poszłam na zumbę, nawet ćwiczyłam identycznie jak na tym filmiku ZUMBA® Fitness!!! - YouTube :D ogólnie wyzionęłam ducha, zlałam się potem, ale jestem dumna z siebie, bo nie usiadłam na ławce, chociaż kusiło nieziemsko :D i w ramach dalszego odstresowania wbiegłam na 4 piętro i zbiegłam z powrotem, teraz zadowolona zdycham :D

tygrynka wybieramy w sensie pociagiem?? chielismy zrobic wycieczke np z głównego do puszczykowa albo inny kierunek,oborniki itd nie za daleko :p i ta cały dzien siedziec i pociagiem spowrotem :p Filip tak kocha ciuchcie ze w nocy iał pizame z thomase jak rano chciałam go ubrac to nie bo na bluzce nie miał ciuchci i usiałm przyniesc taka co miała :errr: normlanie nie przeraza, nawet z domu jak wyjde i chce isc w strone malty to nie bo w drugim kierunku są tory kolejowe io trzeba isc zobaczyc czy czasami cos nie jedzie :p jeszcze troche i bede musiała sie na główny przeniesc :-D

mamagabi sakowicie zabrzmiało :p jak spacerek?

gdzie sie podziały??? wracac natentychmiast jak to kumpel mówi :p:p

tak do puszczykowa jak najbardziej:D

wiem ze do wolsztyna jest kawalek,ale tam tez warto sie przejechac jak sa pokazy tych parowozow.

oo do Wolsztyna to i my chcieliśmy kiedyś jechać :) fajna by była taka wycieczka! niezły jest Filipek z tą ciuchcią :D mama musisz garderobę na ciuchciową wymienić :D u nas większą frajdę sprawiają koparki, chociaż ciuchcie też lubi :)
CbA ja często bywam w Twoich stronach bo w Rogalinku mam przyjaciółkę :)

tak do puszczykowa jak najbardziej:D

wiem ze do wolsztyna jest kawalek,ale tam tez warto sie przejechac jak sa pokazy tych parowozow.

wiesz co z mila checia bym przyjechała ale njak najdalej tamtych okolic i rodziny B :p

tygrynka szał koparkowy juz minął a był rownie intensywby jak teraz, bluzki z koparkami mamy, teraz ciuchcie, co bedzie potem??

ja tylko na minutkę :

lilou ech ja też nie za bardzo lubie motory :-( dobrze że P nic nie jest

mamagabi badania robię tak kontrolnie....

uwaga w dniach 7-9 w Pati i Maksie wyprzedaż odzieży - 30% , a odzieży przecenionej do -50% jeszcze o 30 % więc warto :-)

reklama
oo do Wolsztyna to i my chcieliśmy kiedyś jechać :) fajna by była taka wycieczka! niezły jest Filipek z tą ciuchcią :D mama musisz garderobę na ciuchciową wymienić :D u nas większą frajdę sprawiają koparki, chociaż ciuchcie też lubi :)
CbA ja często bywam w Twoich stronach bo w Rogalinku mam przyjaciółkę :)

:)

wiesz co z mila checia bym przyjechała ale njak najdalej tamtych okolic i rodziny B :p

tygrynka szał koparkowy juz minął a był rownie intensywby jak teraz, bluzki z koparkami mamy, teraz ciuchcie, co bedzie potem??

:(

u nas jest szal pał na myszke miki , wiecie,bajka w tv,ciuchy z myszka,szczotka do zebow,maskotki, czapka z daszkiem,etc

zapomnialam jak sie zdjecia dodaje,wiec zrobilam tak ;p
ImageShack� - Online Photo and Video Hosting
ImageShack� - Online Photo and Video Hosting

Do góry