reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

reklama
CBA- Parafia Najwietszej Bogarodzicy Maryji proboszcz Henryk Szymczak

Ny z chrztem zero problemów. Wikary mówił, że ci księża starej daty moga kręcic nosem na brak slubu i inne a Ci mlodzi chrzczą bez problemu. U mnie proboszcz spoko podszedl do tematu tylko dwa razy napomknął kiedy slub...

Tygrynka mysle o gwiazdce bo czeka nas sporo wydatków i nie chce na grudzien zostawiac wszystkiego tobeda prawie moje ostatnie nogi :) a sukienkę postaram się orginal znaleźć jak juz bedzie cienko i niespodoba mi się nic to uszyję u Barbary Matuszewskiej na Glogowskiej :) i dzięki za linka :)

Natuśka wątpię, przy ochronie danych osobowych to chyba niemożliwe.. może ewentualnie o dane nazwisko zapytać, ale tak to nie wiem...
młody śpi, starszy na siłowni, a ja chyba jakiś serial włączę :D

P miał wypadek na motorze. Jest cały,motor trochę gorzej. wjechał w niego koleś (na czerwonym przejechał i w bok trzasnął), P przekoziołkował. Koniec z motorem.fuck.

Lilou najważniejsze że mąż cały!! dobrze że nic mu się nie stało!
Rikapa to jest nas dwie, też czekam na wyniki krwi, chociaż moje mają być jutro ale lekarz ma 24h na opis, więc pewnie w piatek :D

idę na wieczorek z małżowinką :)))

przez koniec z motorem miałam na myśli że już nie będzie jeździł co zresztą sam powiedział..mam nadzieje że nie w szoku pourazowym..

Ech mam nadzieje że jutro będzie lepszy dzień..Jadę do Kaźmierza do kumpeli, razem ze szwagierką :)zawozi nas P rano i odbierze jak będzie wracał z pracy czyli po 18.. także do wieczorka!

reklama
witam o poranku..... ;-)

Lilou..... przyjemności u koleżanki.... :-) to rozumiem, ze ty byś wolała aby nadal jeździł ? i może faktycznie to tylko pierwsze wrażenia po wypadku, jak ochłonie to spojrzy na wszystko z dystansem... najważniejsze, że wyszedł bez szwanku .... ( i tak to bywa,człowiek jedzie przepisowo a i tak się nie uchroni bo inny zaszalał) :wściekła/y:

Skrzat a jak Wasze samopoczucie.....spacerujecie i wdychacie jod...czy chorujecie (oby nie) ;-)

Marcia, test z glukozy 3 dni wte czy we wte nie zrobi różnicy, najważniejsze aby wyszedł poprawnie ;-) a z prezentami to Cię rozumiem, ja zawsze staram sie wcześniej robić i juz np. mam prezenty na mikołaja, a zawsze kupuje dodatkowo jeszcze dzieciom od sąsiadów ;-) a gwiazdkowe część już mam a na reszte mam już plany, bo z tym to też róznie bywa.... teraz tylko trzeba je zakupić.... :-)

Do góry