reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

Hej!

ja dziś u fryzjera byłam a że w centrum to połaziłam trochę z siorą po sklepach itp:-) wróciłam zadowolona:)

Natuska kurde szpital? a gdzie na szpitalnej? będzie dobrze!!!trzymam kciuki!!!

Tygrynka ja też około 30 zł dałam w sklepie w Malcie (taki punkt z grami na Ip).

Poziomka myślałam sobie o Tobie wczoraj ;-) ja na spotkanie chętnie, ale kurcze godz mi średnio pasują no i daleko :-(

Marcia 10 dni szybko zleci i się dowiesz wszystkiego :tak:

Siorka znalazła kawalerkę blok obok :-) cieszę się , i liczę na trochę pomocy z jej strony. no i mamy w planach bieganie :tak:zawsze raźniej niż samemu, mam nadzieje że ją zmobilizuje :tak:

A ja jutro na 10 na rehabilitacje, ciekawa jestem jak to będzie...

reklama
An wiedziałam że będzie dobrze :) ucałuj Bartusia od cioci! dostałam dzisiaj super fotki od Poziomki jak sobie z nim siedzę na Cytadeli :)
Lilou fajną masz siostrę :) też bym chciała taką motywację do biegania! a co w końcu zrobiłaś z włoskami? no i jakie zakupy - ciuchy, torebka?? :D
Ajentka to może wybeirzesz się ze mną i Poziomką na ten wykład? na 17 zdążysz ;) zmieniłaś avatarek i Cię nie poznałam :p

hej
Marciaa no to czekamy dalej :-)
Natuska współczuje pobytu w szpitalu ale zdrowie najważniejsze :-) całusy dla Emilki :*
Tygryś bedzie dobrze nie stresuj się :-) a gdzie robiłaś badania, że tak długo czekasz??
An ja oczywiście na spotkanie nie dam rady dotrzeć bo wiadomo praca :-( mieszkanko póki co wystawione na Gratce
Ajentka my tez zaliczyliśmy zwierzaki było super Luli się wszystko podobało:-) McD. powiadasz no kiedyś i tak spróbuje Lula dostała raz troche bułki z cheeza oczywiście bardzo jej smakowała ;-)
R. pojechał na stary na piwko a ja sobie zaraz serial obejrzę i ide spać bo jestem dziś nieprzytomna :-)

w Medicover, miały być tego samego dnia (poniedziałek) po 18, a nadal nie ma :/ mam tylko nadzieję że jutro na wizytę będa :/
jest jakiś odzew z gratki? a jaki serial oglądasz?
a co do maca to chcialam napisac że my co jakiś czas (najczęściej jak jedziemy na Mazury, czyli tak co 3mies) to tam się stołujemy ;) i Seba wcina kurczaczki i niesolone frytki o które prosimy i na które zawsze kręcą nosem ale nam robią ;)

Tygrynka ja bym chetnie zostala Twoja motywacja do biegania!:-) Albo plywania, bo basen mamy bliziutko:tak:
Zostal mi taki pusty worek zamiast brzucha po ciazy i jakos sie go pozbyc nie moge:zawstydzona/y:

Ania no to kiedy?? :D na siłownię też możemy o każdej porze wskoczyć ;) ale czy Ty już możesz tak ćwiczyć?? nie za wcześnie?
Natuśka po weekendzie zapraszam do mnie, dorwę jakieś ciastka bez glutenu i wszystkie dzieciaki będą to solidarnie wcinać :p

Tygrynko ja moge wszystko:-p Wlasnie z tym "kiedy" bedzie gorzej bo ja calymi dniami sama i nie mam z kim malej zostawic. W czwartek mezus ma wolne jak cos:-) Chyba ze wolisz poczekac az Twoj brat wyjedzie? To mzoemy sie na przyszly tydzien umowic:-)

tygrynka avatarek zmieniłam bo chcę byc bardziej anonimowa:-D co do piątku bardzo chętnie bym się z Wami wybrała ale dwa dni nie będę się widzieć z M bo będzie jeździł do teściów panele im zakładać i coś tam planuje na piątek popołudnie żebyśmy razem czas w trójeczkę spędzili i chyba go nie przegnę na swoją stronę:dry:
natuska zwierzątka są do jutra, 5 zł wstęp, dzieci do 3 lat gratis.
lilou jakie włoski co i jak? chwal się.

A ja czekam z niecierpliwością na przepis na życie, uwielbiam ten serial.

Aaa dziewczyny muszę się pochwalić że moje szczęście kończy dziś równe 1,5 roku. Małego mężczyznę mam w domu:tak:.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry