reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

ja oglądam zawsze szybciej na vod, bo też polubiłam ten serial :D
Ania to na przyszły tydzien najlepiej, my w czwartek będziemy w Luboniu i nie wiem o której wrócimy.. ale się ciesze :) tylko wiesz, z moją kondycją jest tragicznie :D
Aga hmm ja pisałam o czwartku jakby co ;) a w przyszłym tygodniu od pon do czw mam wolne całe popołudnia (chyba że mi jakieś badania wyskoczą) więc chętne zapraszam na kawkę lub spacerek :)

reklama
Natuska bardzo się cieszę że Ci się podobało, najważniejsze że jesteście w dobrych rękach! ja chodzę tam do neurologa, logopedy, ja ze sobą do endokrynologa.. bardzo mi sie tam podoba, że jest tam tak fachowo, i że terminy są znośne..

Ajentka mam ciemniejsze włosy i trochę przycięte, i grzywka na bok :) zadowolona jestem bo od razu zdrowiej wyglądają:)
mc donald mówisz:-D na pewno Marcelek był zadowolony ;-)Staś ma smerfetkę i baardzo ją lubi :-D

kozaczino oby ze sprzedażą mieszkania szybko poszło!

an dobrze że na badaniu ok! dobre miałaś przeczucia, jednak mama najlepiej wie co i jak z jego dzieckiem;-)

Tygrynko to jestesmy umowione na przyszly tydzien:-) Z moja kondycja tez kiepsciutko, zobaczymy z czyja gorzej:-p Najwyzej zrobimy sobie marszobieg:-p
i na spacer w przyszlym ty tez sie pisze:-) Ide ogladac to co Wy:-D

Natuska moj bartuś nie je nic po za mlekiem (czasem słoiczki ale to w domu) wiec u mnie glutenowego jedzonka nie ma ;) edit czemu nie widac u mnie suwaczka Bartusia i u większości też nie widze co się dzieje. Nie moge pogrubić wyrazu dodac buziek ;( co sie dzieje

Kurczę a mi się coś pogwizdało że 15 to piątek. W czwartek wyrobiłabym się na 17 tylko Marcelka nie mam z kim zostawić, no właściwie mogłabym zagadać z mamą ale szkoda mi go zostawiać bo od rana do 14 będę w pracy, potem byłabym chwilę w domu i na ten wykład a M też cały dzień nie będzie, Marcelek tęskni za nami i pewnie płakałby jakbym znów wychodziła. Nie mam serca na to:-(.

ello,
Miałam iśc spać i zasiedziałam się w necie!
Na-tuska będzie dobrze!
Ja czekam na dziewczyny w czwartek! :) dlatego odpadam ze spotkania Świadoma Mama, ale dla mnie te spotkania są sucharskie:p

Dziewczyny ile trzeba mieć kombinezonów/kurtki/spodni na zimę, lepiej jedno czy dwuczęściowy? I jak wypada rozmiarówka Coccodrillo, bo w necie chciałam kupic i nie wiem czy 80 czy 86? Basia w styczniu bedzie miała 18 miesięcy! Będę wdzięczna za rady!

dobrej nocy!

ja też lubię Przepis na życie ;-) właśnie zaliczyłam 3 odcinek a dla zainteresowanych Seriale - tvn player
miłej nocki

hehe Skrzat co mi tak o tej samej porze piszesz?? Kombinezony to chyba by sie z dwa przydały bo jak jeden przemoczy to drugi bedzie ok a co do rozmiaru ja nie mam bladego pojecia :happy2:

Ostatnia edycja:
my po wizycie u neurologa, skierowanie do szpitala mamy... ;/ nie potrafiła pomoc,trzeba wykonac dokładnie badania

oby już te badania dały obraz i aby mogli małej pomóc... :tak: trzymam kciuki za dobre wyniki

jutro onkolog, mam nadzieję, że już ostatnia wizyta i koniec z lataniem po lekarzach :/

i jak z wynikami, koniec latania po lekarzach.... :tak:

a ja niby na L4, ale dziś już w pracy, bo jutro mam Radę i trzeba wszystko przygotować, może jeszcze sobie w piątek pochoruję..... :tak:

Skrzat, ja zawsze miałam po jednym kombinezonie.....i samą kurtkę dodatkowo, bo kombinezon ubierałam najczęściej tylko na wyjścia na śnieg, a na inne to kurtka i ciepłe portki..... :-)

Marcia, czyli wieści po wizycie są OK, a czekamy na info po połówkowym... ;-)

kozaczino..... aby szybko znalazł się kupiec..... ;-)

reklama
hej dziewczyny :-)
coś od rana cichutko :-)
Jarzębinko ty się kuruj a nie do pracy latasz :-)
ja siedzę w pracy i chodzę po stronkach mieszkaniowych :-) nie chce mi się pracować ;-)
miłego dnia

Do góry