reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

ja oglądam zawsze szybciej na vod, bo też polubiłam ten serial :D
Ania to na przyszły tydzien najlepiej, my w czwartek będziemy w Luboniu i nie wiem o której wrócimy.. ale się ciesze :) tylko wiesz, z moją kondycją jest tragicznie :D
Aga hmm ja pisałam o czwartku jakby co ;) a w przyszłym tygodniu od pon do czw mam wolne całe popołudnia (chyba że mi jakieś badania wyskoczą) więc chętne zapraszam na kawkę lub spacerek :)

reklama
Natuska bardzo się cieszę że Ci się podobało, najważniejsze że jesteście w dobrych rękach! ja chodzę tam do neurologa, logopedy, ja ze sobą do endokrynologa.. bardzo mi sie tam podoba, że jest tam tak fachowo, i że terminy są znośne..

Ajentka mam ciemniejsze włosy i trochę przycięte, i grzywka na bok :) zadowolona jestem bo od razu zdrowiej wyglądają:)
mc donald mówisz:-D na pewno Marcelek był zadowolony ;-)Staś ma smerfetkę i baardzo ją lubi :-D

kozaczino oby ze sprzedażą mieszkania szybko poszło!

an dobrze że na badaniu ok! dobre miałaś przeczucia, jednak mama najlepiej wie co i jak z jego dzieckiem;-)

Tygrynko to jestesmy umowione na przyszly tydzien:-) Z moja kondycja tez kiepsciutko, zobaczymy z czyja gorzej:-p Najwyzej zrobimy sobie marszobieg:-p
i na spacer w przyszlym ty tez sie pisze:-) Ide ogladac to co Wy:-D

Natuska moj bartuś nie je nic po za mlekiem (czasem słoiczki ale to w domu) wiec u mnie glutenowego jedzonka nie ma ;) edit czemu nie widac u mnie suwaczka Bartusia i u większości też nie widze co się dzieje. Nie moge pogrubić wyrazu dodac buziek ;( co sie dzieje

Kurczę a mi się coś pogwizdało że 15 to piątek. W czwartek wyrobiłabym się na 17 tylko Marcelka nie mam z kim zostawić, no właściwie mogłabym zagadać z mamą ale szkoda mi go zostawiać bo od rana do 14 będę w pracy, potem byłabym chwilę w domu i na ten wykład a M też cały dzień nie będzie, Marcelek tęskni za nami i pewnie płakałby jakbym znów wychodziła. Nie mam serca na to:-(.

ello,
Miałam iśc spać i zasiedziałam się w necie!
Na-tuska będzie dobrze!
Ja czekam na dziewczyny w czwartek! :) dlatego odpadam ze spotkania Świadoma Mama, ale dla mnie te spotkania są sucharskie:p

Dziewczyny ile trzeba mieć kombinezonów/kurtki/spodni na zimę, lepiej jedno czy dwuczęściowy? I jak wypada rozmiarówka Coccodrillo, bo w necie chciałam kupic i nie wiem czy 80 czy 86? Basia w styczniu bedzie miała 18 miesięcy! Będę wdzięczna za rady!

dobrej nocy!

ja też lubię Przepis na życie ;-) właśnie zaliczyłam 3 odcinek a dla zainteresowanych Seriale - tvn player
miłej nocki

hehe Skrzat co mi tak o tej samej porze piszesz?? Kombinezony to chyba by sie z dwa przydały bo jak jeden przemoczy to drugi bedzie ok a co do rozmiaru ja nie mam bladego pojecia :happy2:

Ostatnia edycja:
my po wizycie u neurologa, skierowanie do szpitala mamy... ;/ nie potrafiła pomoc,trzeba wykonac dokładnie badania

oby już te badania dały obraz i aby mogli małej pomóc... :tak: trzymam kciuki za dobre wyniki

jutro onkolog, mam nadzieję, że już ostatnia wizyta i koniec z lataniem po lekarzach :/

i jak z wynikami, koniec latania po lekarzach.... :tak:

a ja niby na L4, ale dziś już w pracy, bo jutro mam Radę i trzeba wszystko przygotować, może jeszcze sobie w piątek pochoruję..... :tak:

Skrzat, ja zawsze miałam po jednym kombinezonie.....i samą kurtkę dodatkowo, bo kombinezon ubierałam najczęściej tylko na wyjścia na śnieg, a na inne to kurtka i ciepłe portki..... :-)

Marcia, czyli wieści po wizycie są OK, a czekamy na info po połówkowym... ;-)

kozaczino..... aby szybko znalazł się kupiec..... ;-)

reklama
hej dziewczyny :-)
coś od rana cichutko :-)
Jarzębinko ty się kuruj a nie do pracy latasz :-)
ja siedzę w pracy i chodzę po stronkach mieszkaniowych :-) nie chce mi się pracować ;-)
miłego dnia

Do góry