reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

hej hej a ja już wróciłam z wyjazdu:) troszkę wymęczyłam się psychicznie;p ale było ok z perspektywy czasu dało się przeżyć;p zrobiliśmy Zosi piaskownicę :)
Skrzta a wasz balkon rewelka!!!
mamagabi spacerek dziś??

Załączniki

• SDC13666.jpg
    SDC13666.jpg
    51,3 KB · Wyświetleń: 65
  • SDC13657.jpg
    SDC13657.jpg
    42,3 KB · Wyświetleń: 61
reklama
Skrzat910 super Wam wyszło, mini plac zabaw na balkonie:tak:
Julka no to czekamy aż staniecie na nogi i chłopaki będą mieli siostrzyczkę:-D a jak znowu będzie chłopak? będziecie musieli próbować do skutku:-p
Natuśka no właśnie, Emilka już przedeptała roczek:-D fajnie:tak:
MamaGabi gratki za "tata":tak: no i też niedługo zacznie Gabi dreptać:-D z kuzynką to faktycznie głupio, nie dziwię się, że jeteś zła, też bym nie chciała żeby jakiś chłopczyk w bliskiej rodzinie dostał imię Sebastian, trochę głupio, bo potem nie będzie wiadomo o kim mowa... powiedz jej że super imię ale trochę szkoda malutkiej bo będzie już zawsze Gabrysia druga a chyba kuzynka nie chce żeby jej córeczka już z mety była "druga"?:-p
Guziczek witaj znów! super Zosia wyglądała i świetna piaskownica :-)

zmykam, miłego słonecznego dnia!!

Hejka!

MamaGabi
wredna ta wasza kuzynka:sorry2:. Może Tygryś ma racje żeby jej tak uświadomić że to będzie Gabi2.

Julka
fajnie że chcecie mieć jeszcze dziewczynke. Dwóch starszych braci ochroniarzy małej królewny:-)

Która pierwsza chce przetestować nasz balkonowy plac zabaw?

dzien dobry.
my po spacerku z Guziczkiem, mala moja wlasnie zasnlea... wogoel to dzisiaj przegiela, obudzila sie o 4 i 1,5 h meczylam sie zeby znowu poszla spac:( w rezultacie wstala o 8..

co do tej kuzynki to jest tak: pytalam sie jakie imie dla coreczki wybrali a mi powiedziala ze jeszcze nie maja imienia a wszystkim w rodzinie juz rozpowiada ze bedzie Gabrysia i konie c kropka a mi sie przyznac nie chce... druga sprawa to wszyscy jej na okolo mowia ze juz Gabi jest u nas a ona ze no to co ze niby my sie zgodzilismy(???) no tylko ze ja se nie przypominam zadnej rozmowy z nia na temat imienia....masakra.... niech zablysnie swoja inteligencja ( skora uwaza sie za taka madra) i wymysli inne imie...eh... wredna jest ot prawda...a zeby bylo jeszcze smieszniej to m sisotra rodzona neidlugo rodzi i jak bedzie miala chlopca to chce go nazwac Gabrys.... zwariuje normalnie....

no a tak to mam jakiegos nerwa.... i dolek...

Hej kochane:-)

śniłyście mi się dziś :-) także musiałam wejść choćby "cześć "powiedzieć. Weekend zabiegany, głównie po centrach handlowych, bo jutro na chrzciny jadę- jestem chrzestną także trzeba się ubrać odpowiednio, a po ciąży nie mam co na siebie włożyć. na całe szczęście są już przeceny ;-)

Próbuję się dodzwonić do Pati i Maksa i dooopa :/ nie będę jechać specjalnie, żeby zobaczyć że zabawki której szukam nie ma :/ a może się wybiera któraś dziś??

Pisałyście coś o wspólnym spacerku..a może multkino baby w tym tyg?? grają :kac vegas 2" :-) ja idę jakby co ;-)

i teraz po krótce bo nie spamiętałam wszystkiego ;)

Michalina gratuluję pracy!!! pisz jak pierwszy dzień ;)

Skrzat910 balkon super!!! bardzo zazdroszczę :happy: my na 3 piętrze mieliśmy ogromy a teraz brak :/

JUlka dziewczynka ?? super by było ;) Ty miałaś jakieś święto tak?? najlepsze życzenia!

Rikappa współczuje kradzieży :/ napisz co z fasolką :)

mamaGabi nie zazdroszczę kuzynki :angry: dziwna sytuacja.. może spróbuj pogadać, że Gabrysia jest tylko jedna :-D swoją drogą dziwne ma podejście kuzynka, ja wolałabym żeby imię było niepowtarzalne, a na pewno Twojej rodzinie Gabrysia się z Waszą już kojarzy..no dziwnie w każdym razie :/ może jeszcze jej się odmieni.. a może jak ją zobaczysz to powiedz że jak byś miała dziewczynkę jeszcze jedną to marzy Ci się imię ....(tu powiedz to którego na pewno nie dasz) i może to imię "z papuguję " :-D

Lecę sprzątać, potem po Oliwkę do pkola, a potem na ur do jej koleżanki..znów imprezka;)

lilou dziękuje:-) a co do multikina ja odpadam bo z kasą krucho :-( ale napewno będziesz miała liczne towarzystwo ja pewnie będe na spacerku nad malta a dzisiaj pojeździmy po Dębinie bo tam tez fajnie jak dla Nas i plac zabaw dla dzieci :tak:

Ale tu cisza.

Mała po świrowaniu na balkonie padła wreszcie. A ja powoli kompletuje dokumentacje medyczną na jutrzejszą wizyte u chirurga. Ciekawa jestem na jak szybko wyznaczy operacje kciuków. W sumie to sie nie boje zabiegu ale mam problem co ja zrobie z dzidzią jak pójde na zabieg. Przecież przez pare dni będzie mnie bolało i jak ja będe operować takimi pociętymi łapami:eek:. No nic, nie będe myśleć na zapas. Od jutra będe kombnować.

będziemy przyjeżdżać lulać Anielkę na zmianę :D
Lilou myślałam dziś o Tobie i Cię wywołałam :D kurde obiecalam kac vegas mezowi :/
aaa bede potem

edit: no to jestem...
kurde młody juz mi śpi... wczoraj poszedł spać ok 20 i wstał o..1! oglądamy sobie filmy ("Skąd wiesz" i "Dzień dobry tv" - obydwa cieniutkie :D) a tu nagle wpada małe uśmiechnięte coś z impetem do pokoju :D i było "babaw" czyli zabawa do 2 w nocy a potem przewalanka po łóżku do 4 :/ na szczęście nawet nie wiem o której młody potem wstał bo mąż się nim zajął a ja pospałam do 10 :D
potem uczelnia męża, sklepik Novamoda (efektem mam nową wakacyjną torebeczkę i czerwony pasek dokładnie taki jaki sobie wymyśliłam do spódniczki :D), przepyszny obiad na Żydowskiej w Trattoria Girasole (mój tata kupił nam grupony, polecam, spędziliśmy tam super czas, mają fajny ogródek letni i placyk zabaw dla dzieci, a jedzenie obłędne, uwielbiam włoską kuchnię!), spacer na starym rynku (znowu kupę lat nas tam nie było, czuliśmy się dosłownie jak turyści :D), zakupy w tesco (nie lubię tego nowego tesco extra, wolałam ten stary zwykły.. w ogóle prawie nic nie kupilismy a poszło 170zł.. tzn kupiliśmy jakieś jedzenie dla młodego, chusteczki, talerzyki, szczoteczkę do zębów... i kurde tyle poszło :/), potem obowiązkowo plac zabaw, potem Seba stwierdził że koniec, idziemy na spacer, no to poszliśmy, potem jeszcze godzina w baseniku na balkonie.. matko sama mam ochotę paść spać :D

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry