reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

hej
tygryś ja też ściągałam st filmy i taka beznadzieja była że hej "weekend" to totalne g, "jak się pozbyć cellulitu" to jest jakaś masakra nie da się tego oglądać dłużej niż 30min. Tygryś ale polecam stary film "nic śmiesznego" jeżeli lubisz coś w stylu dzień świra. Tr nowe romantyczne komedie to tragedia wszystko na jedno kopyto...;/
mamagabi gratuluje !!Skoro Gabi polubiła mleczko to może teraz przejdziesz na mm?

Ja miałam dziś jechać do starego zoo ale wiecie co chyba nie pojadę posiedzę w domku pójdę na spacer zaraz zniknę na 3 tyg i jakoś tak teraz chce chyba się wyciszyć...my z m czekamy na harrego ost część i chcemy się wybrać na transformerów bo m jest fanatykiem:)
ehh dobra laski uciekam na kawkę:p

reklama
a mala mi pobudke urzadzila o 5.30 ale jakos po godz zasnelysmy i o 7.30 juz obudzone.... nocka tez w miare byla...

z tym mm zobaczymny chce bardzo ale czy m isie uda,to nie wiem....

Guziczek to moze jeziorko co? skoro w domku jestes? moze ktoras chce dolaczyc?

Karolina wspolczuje i zycze szybkiej porpawy sytuacji...moze mala na te sabki taka?

hej witam jak zwykle znad pracowniczej kawy :-)
Nocka u nas taka sobie od 2 do 3 młoda marudziła no i ugrała butlę mleka !! JA do pracy 7 wstaję więc nie zabardzo sie wyspałam :-( R. jest na l4 do końca tyg. więc Lula siedzi z nim w domku a może to i lepiej bo ciąglę walczymy z zapaleniem spojówek dopiero wczoraj lekarka zapisała maść z antybiotykiem mam nadzieję że pomoże :-)
Tygryś co do filmów to polecam Tożsamość i kod nieśmiertelności całkiem nie złe :-) jakby co to posiadam oba ;-) co do polskich komedii to to jest jakaś masakra !!! Z innych polskich polecam Rewers bardzo mi się podobał :-)
Skrzat wypoczywaj sobie pięknie ja już się nie mogę doczekać wyjazdu nad morze :-) Już widzę Lulę w tym piachu!!!
Dobram uciekam do pracy miłego dnia wam wszystkim życzę :-)

Wrr.. skasowało mi odpowiedź! Cześć Dziewczyny!

Z moja córeczką od razu lepiej jak poprawiła się pogoda, dzisiaj spała do 9:30, z przerwami na jedzenie. W szoku jestem, odespałam sobie co moje. Zosia zaczęła nas też trochę sprawdzać, obrała sobie płaczliwy krzyk od którego mi serce pęka i lecę na złamanie karku jako zawołanie. Ja myślałam, że krzywda się dzieje, ale jak zastosowała to u babci (ja poleciałam do sklepu) to babcia wytłumaczyła że mama wróci i liczyły ślimaki, które się jej rozmnożyły. Wróciłam, usłyszała mój głos i wrzask. Wczoraj tak samo u prababci się wydarła (prababcia przygłuchawa, to jej różnicy wielkiej nie robi) ja od razu wysunęłam cyca i już na rączki utulić a prababcia zrobiła jej "nasz pan jedzie po obiedzie a tak pani z pierniczkami" i zasnęła.. No taka cwaniutka się zrobiła :eek:

Ja bardzo chętnie się piszę na multibabykino. A w którym kinie? Nigdy nie byłam jeszcze :cool2:

Skrzat wypoczywajcie!

Kozaczino właśnie nocek takich jak opisujesz obawiam się na powrót do pracy :dry:

Karolina84 zdrówka, zdrówka, zdrówka i wytchnienia dla Ciebie!

Rusałka? Jez, Strzeszyńskie? nie wiem w sumie :D
Ewa to kiedy możemy wpaść? :D

kurde nie chce mi się iść na basen.. tzn chce mi się tam być i plywać ale nie chce mi się zbierac,a potem rozbierać i w ogóle szykować ;)

my juz po jeziorku:) fajnie bylo mlode nam siewychasaly w piasku i w wodzie:) a w szczegolnosci moja Gaba jak se siadala i czworakowala w wodzie....eh...dobrze ze ubranko na zmiane mialam....:-)

Julka na Strzeszynek dojedziesz autobusem 95:) na Ruslake 64,95 tzn dojedziesz do Golecina i stamtad piechota,albo do nas na strzeszyn i tez na piechotke nad strzeszynek....

Tygrys to po oc na basen nad jeziorko mykaj:) taka pogoda fajna:)
Amanda niestety dzieciaczki takie sa....podporzadkowuja sobie nas rodzicow...:-)
Kozaczino milego dnia w pracy pomimo niewyspania...

a mnie juz od 4 dni glowa boli.... oki zmykam przebrac mala bo mi tu smrodku narobila:-)

heheh no no maluchy nam się wybawiły nie ma co....Zosi bardzo się podobało:)
Julka tak jak pisze mamagabi strzeszynek i rusałaka do rusałki jest bliżej do srzesza jest troszkę gorzej dojechać bo zawsze w 95 jest strasznie duuużo ludzi;/

a tu nasze maluchy z dzisiejszego wypadu

Załączniki

• SDC13683.jpg
    SDC13683.jpg
    40,9 KB · Wyświetleń: 46
  • SDC13704.jpg
    SDC13704.jpg
    34,3 KB · Wyświetleń: 41
  • SDC13691.jpg
    SDC13691.jpg
    28,2 KB · Wyświetleń: 50
reklama