reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

Tygrynka no własnie w srodę musze czekać na ciocie bo ma mi przywieźć alveo dla dzieci bo mi kupiła :tak: no chyba że będzie o jakiejś rozsądnej godzinie a w razie co to inny dzień by ci pasował?

No a na damce bezpieczniej - chociasz wczoraj już klejnoty ucierpiały a to skarb rodzinny :-D dbac trzeba ;-)

reklama
oj mamuśka to dbaj jeśli chcesz kiedyś wnuki niańczyć :-p
zajrzę w grafik męża i dam znać (ale o piątku i dalej to dopiero w środę bo mąż zapomniał wziąć grafik na czerwiec do domu :/)

Julka biedny Damianek. Buziaczki od cioteczki.

Tygryś fajny taki dzionek.

A to nasze balkonowe wypociny

SAM_0371.jpgSAM_0370.jpg

skrzat910 świetnie i pięknie :tak:

na-tuska ponoc do 3 razy sztuka, ale to za jakies 5 lat jak staniemy na nogi - mam nadzieje ze staniemy :tak:

reklama
Skrzat9 fajny macie ten "plac zabaw":-)
Julka to probuj z dziewuszka,fajne sa dziewczynki.:-)
Natuska no w sumie to juz Emma przedreptala roczek bo juz zasuwa jako tako a to sie liczy.:-)
Tygrynka fajny taki dzien:-)

moja spi,od piatku mowi ta-ta wiec tatus przeszczesliwy bo do tej pory zazdrosny byl okrutnie:) ha ha

Tygrys,Natuska
kregoslup okropnie,boli nieziemsko,masaze nie koniecznie pomogaja...a przeciwbolowej silnej nie moge wziasc...

Gaba oszalala,ciagle chce zeby ja prowadzac,albo sama sie prowadza trzymaja sie za jedna reke moja.... albo m. a jak niechcemy jej prowadzac to sie zlosci strasznie i piszczy zaraz. Bylalam tez u sasiadki a jej mala yczaila ze jak zaczyna przerazliwie piszczec to moja Gaba sie jej boi okropnie wiec wykorzytuje to jak sie mala moja zbliza do czegokolwiek,zaczyna tamta piszczec a Gaba w placz....

druga rzecz na ktora zla jestem to to ze m.kuzynka ktora rodzi na dniach cche nazwac sowja corke Gabrysia...wkurza mnei bo ona wszystko po nas malpuje...dodam ze to bliska rodzina i glupio tka bedzie jak beda obie Gabrysie....przeiez tyle imion na siwecie a oan wlasnie tka chce nazwac corke...zreszta ona swoej wesele miala niedlugo po nas i polowe rzeczy takze zmalpowala..taki typ ...ale wkurza mnei okropnie....

Do góry