reklama
mamaGabi85
Gabryniowa Mamusia
hej
Skrzat9 dawaj Anielke do mnie damy rade.... obie z Gaba zajma sie soba
Tygrynka co ty bierzesz ze ty takiedo powera masz?????:-)
ja z multikina tez odpadam,brak kasy.:-(
a Gabusia zasnela dzisiaj bez cycusia dostala mleczko z kaszka wypila tylko 60 ml ale bez cycusia zasnela ianwet sie nie domagala:-) ale nie mam sie co cieszyc na zapas...
Lilou kiedy wpadasz na kawke? tak samo jak reszta? kto wpadnie na kawuche od mnei?
Skrzat9 dawaj Anielke do mnie damy rade.... obie z Gaba zajma sie soba
Tygrynka co ty bierzesz ze ty takiedo powera masz?????:-)
ja z multikina tez odpadam,brak kasy.:-(
a Gabusia zasnela dzisiaj bez cycusia dostala mleczko z kaszka wypila tylko 60 ml ale bez cycusia zasnela ianwet sie nie domagala:-) ale nie mam sie co cieszyc na zapas...
Lilou kiedy wpadasz na kawke? tak samo jak reszta? kto wpadnie na kawuche od mnei?
*J*U*L*K*A*
Mama dwóch łobuzów:)
Tygrynka no chwal się co łykasz że taki pawer masz? :-)
ja się ciągle wybieram na kawki i wybrac niemoge
ide pod prysznic a potem depilatorek w ruch
ja się ciągle wybieram na kawki i wybrac niemoge
ide pod prysznic a potem depilatorek w ruch
lilou
Fanka BB :)
Tygrynka widzę że lubisz intensywne dni podobnie jak ja mam wrażenie że cały czas w ruchu rzadko mam dni że bezczynnie siedzę ;-)w tesco mam tak samo..ostatnio 300 zł, i P otworzył szeroko oczy bo nic w siatkach prawie nie było a tyle kasy:/ni
co do kawki do bardzo chętnie :-)film pewnie przed 14 się skończy.
mamaGabi może w czwartek albo piątek bym się do Ciebie wybrała co??
Jutro na chrzciny jedziemy, jeszcze nie byłam u spowiedzi, jutro muszę gdzieś iść:/ i znów intensywny zabiegany dzień..dobrze że Staś się nie buntuje (puk puk ;-))
co do kawki do bardzo chętnie :-)film pewnie przed 14 się skończy.
mamaGabi może w czwartek albo piątek bym się do Ciebie wybrała co??
Jutro na chrzciny jedziemy, jeszcze nie byłam u spowiedzi, jutro muszę gdzieś iść:/ i znów intensywny zabiegany dzień..dobrze że Staś się nie buntuje (puk puk ;-))
mamaGabi85
Gabryniowa Mamusia
Tygrys a kiedy chcesz to przyjezdzaj. przez caly lipiec w domu jestem oprocz 8,9,10 lipiec
Lilou jezeli ci pasuje to moze w piatek bo w srode przylatuje moja psiapsiolka kochana z Irlandii i zostaje u mnie jeden dzien i w piatek ja odwioze na pkp a pzoa tym maz ma sluzbe wiec caly dzionek jestem w domu sama wiec moze we dwie chcecie przyejchac????:-) zapraszam...
Julka depilatorek???? wrrr... ja ostatnio jedna noge tylko ogolilam depilatorem a druga maszynka bo juz nie tak bolalo ze masakra....:-)
ide spakulkac dobranoc
Lilou jezeli ci pasuje to moze w piatek bo w srode przylatuje moja psiapsiolka kochana z Irlandii i zostaje u mnie jeden dzien i w piatek ja odwioze na pkp a pzoa tym maz ma sluzbe wiec caly dzionek jestem w domu sama wiec moze we dwie chcecie przyejchac????:-) zapraszam...
Julka depilatorek???? wrrr... ja ostatnio jedna noge tylko ogolilam depilatorem a druga maszynka bo juz nie tak bolalo ze masakra....:-)
ide spakulkac dobranoc
hej dziewczynki,
wpadam sie przywitać i zmykam!
U mnie mamka, pogoda dziś była fajna, 20 stopni w cieniu ale w sloneczku garówka W sam raz dla dziecka Ja mam spalone plecki;P A basia spala 2h na plazy pod parasolem i kocem i miala sine usta wiec nie wiem czy zmarzla czy co;/ bo w tym cieniu bywa chlodnawo...ale dobrze ze garu nie ma
zaraz ide na kolacyjke! tesknie za zet...
milego wieczorku kochane!
;*
wpadam sie przywitać i zmykam!
U mnie mamka, pogoda dziś była fajna, 20 stopni w cieniu ale w sloneczku garówka W sam raz dla dziecka Ja mam spalone plecki;P A basia spala 2h na plazy pod parasolem i kocem i miala sine usta wiec nie wiem czy zmarzla czy co;/ bo w tym cieniu bywa chlodnawo...ale dobrze ze garu nie ma
zaraz ide na kolacyjke! tesknie za zet...
milego wieczorku kochane!
;*
KAROLINA84
Fanka BB :)
hej laseczki;-)
wpadam zeby napisać ze żyje i serdecznie was pozdrawiam,absolutnie nie mam czasu na nic ,mała wyje w niebogłosy ma katar kaszel byłam u lekarza osłuchowo czysta ,nadal idą jej jedynki górne ,ma dziąsła mega czerwone i jest mega marudna,ja już kompletnie wysiadam,w łóżeczku nie ,na kocu nie ,raczkować nie,o wózku nie wspomnę poprosty masakra jakaś,mam trójkę dzieci ale to koje trzecie szczeście nie daje mi pożyć wogóleserdecznie zapraszam jakąś mamuśkę na kawe do mnie,,,,,bo zwariuje
wpadam zeby napisać ze żyje i serdecznie was pozdrawiam,absolutnie nie mam czasu na nic ,mała wyje w niebogłosy ma katar kaszel byłam u lekarza osłuchowo czysta ,nadal idą jej jedynki górne ,ma dziąsła mega czerwone i jest mega marudna,ja już kompletnie wysiadam,w łóżeczku nie ,na kocu nie ,raczkować nie,o wózku nie wspomnę poprosty masakra jakaś,mam trójkę dzieci ale to koje trzecie szczeście nie daje mi pożyć wogóleserdecznie zapraszam jakąś mamuśkę na kawe do mnie,,,,,bo zwariuje
reklama
Karolina84 zdrówka dla małej!
Skrzat baw się dobrze!
MamaGabi jak Lilou pasuje to możemy we dwie Cię odwiedzić )
obejrzeliśmy kolejne filmy, znowu nie polecam Tak to się robi z J.Aniston i polskie Śniadanie do łóżka.. może macie coś fajnego do polecenia?? bo ostatnio same beznadziejne nam się trafiają :/
jutro w końcu basen ))
dobranoc!
Skrzat baw się dobrze!
MamaGabi jak Lilou pasuje to możemy we dwie Cię odwiedzić )
obejrzeliśmy kolejne filmy, znowu nie polecam Tak to się robi z J.Aniston i polskie Śniadanie do łóżka.. może macie coś fajnego do polecenia?? bo ostatnio same beznadziejne nam się trafiają :/
jutro w końcu basen ))
dobranoc!