reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

witam i ja:)
u nas tez grzmoty i błyskawice , deszczu jak narazie brak...ale pewnie lada chwila lugnie...

moje chlopaki się usypiają, pies loto jak z zawałem bo się burzy boi...

Michasia gratulację dostania pracy!!!

Julka
jak będziesz czegoś potrzebować, to wal śmiało na PW:) a powiedz mi czy chciałabyś do dzieci zeszyty gładkie lub w kratkę do rysowania?? przy okazji mogę Ci podrzucić.

cholerka jakie grzmoty... dobrze ze złego diabli nie biorą:p

reklama
Julia jasne ze mam co zrobić:) mogę trochę ci dać:)jak coś pisz pw.

spadam na jakiś czas, bo burza centralnie chyba nad moim domem:/

Julia to cos dla was odłożę:)

no i po burzy, moj namówil mnie na kebab i teraz jestem obżarta jak świnia...
spadam po cole:)

Michasia dzięki:)

Ostatnia edycja:
Dzien dobry...

a co tutaj tak pusciutko? spia wszystkie???:-) my pospalismy dzisiaj do 7.30 mala miala wieczorem po godz spania napad kaszlu i potem jakos po 1 w nocy, ale krotko bo dostala cyca i przeszlo jej:) teraz spi juz a ja troche odsapne i i de dalej sprzatac i gotowac,dzisiaij goscie:):-)

milego dzionka kochane:)

Hej dziewczyny:-)
My pospałyśmy do 7.45 i szalejemy :-) Już jesteśmy po śniadaniu i oglądamy Mapety :-) A Lula goni balona i tańczy do muzyczki z filmu hihi.
MamaGabi dobrze że kaszel krócej w nocy dokuczał :-) Miłych odwiedzin dzisiaj :-)
My dzisiaj jedziemy do babci i na urodzinki kuzynki Luli :-)
Miłego wolnego dnia :-)

Julka jak to mój mąż mówi - jak masz mega pecha i pod górkę, to czekaj cierpliwie bo gdzieś tam odkłada Ci się wielkie szczęście i w końcu będzie lepiej:tak: głowa do góry!
MamaGabi biedny m, a lekarze to faktycznie do kitu:wściekła/y:

Tygryś fajnie że się wybraliście na most wczoraj :-) My z okna wszystko widzieliśmy ale było pięknie!!! W piątek mam wolne jakiś spacer, puszeczka?? Ksiązki bym ci oddała:-)

spacer puszeczka taaaak:tak::-D

my wczoraj byliśmy u znajomych na grillu... młody spał od 16 do 19! no i potem wytrzymał nam u nich do 1 w nocy:szok: jak wracaliśmy nocnym autobusem to ludzie się gapili, chyba nie wierzyli że taki maluch z nimi jedzie:-D wróciliśmy, wszyscy się położyliśmy i spaliśmy do 10:-D jak za dawnych czasów...
a dzisiaj znowu grill, tym razem z teściami..

reklama
Hejka!

Ale sobie pospałam :-D Aż wstyd sie przyznać że tak długo spałam. Dzidziusiem Mąż sie zajął a teraz obydwoje kimają na fotelu.

Z planów na dziś to jedziemy do teściów i chyba każda z was wie jak mi sie to podoba:sorry:

Michasia GRATULUJE!!!!!!!!!!!!!

MamaGabi po pierwsze ta pediatra to dupa nie lekarz! Nasz jak sie dowiedział że jak Mała była chora miała przepisany Mucosolvan przez innego lekarza w szpitalu stwierdził że tak małym dzieciom sie nie przepisuje bo nie umieją wykrztuszać.
Po drugie pozdrów J. i pożycz szybkiego powrotu do zdrówka.

Julka los jakoś kiedyś sie odmieni. Nie narzekaj bo zawsze może być gorzej. Spójrz sie choćby na mnie. Ja bym sie z tobą zamieniła tylko po to by odzyskać zdrowie i sprawność.

Ostatnia edycja:
Do góry