reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

nie! chodzi o to ze ustalił Nam czynsz 4 miesiace temu - dotąd był inny własciciel i niepłaciliśmy bo za takie warunki nie ma chyba stawek. No a my niepłacimy a za 3 niezapłacone miesiące jest eksmisja Nam te 3 minęły miesiąc temu i dostaliśmy przedsądowne wezwanie do zapłaty na prawie 3000,00 czego nie mamy bo i na chleb czasem brakuje. więc czekamy na sprawe a wypowiedzenie najmu jest na okres 3 lat

no i dzwonił w sprawie płatności

reklama
MamaGabi zdrówka dla męża i niech noga szybko wyzdrowie :-)

Julka ja też wierzę że los Ci wszystko wynagrodzi.. i mogę potwierdzić to po swoim przykładzie.. my tez klepaliśmy straszną biedę.. nawet 15 groszy na lizaka nie mieliśmy.. bo czynsz, wynajem, prąd, gaz i nie zostawalo nic.. komornik nam do drzwi pukał.. ja miałam najgorsze mysli jakie tylko można mieć, bo nie wiedziałam co robić.. ale w końcu zaczęło się układać.. teraz też Nam się nie przelewa i często brakuje.. praktycznie za każdym razem.. ale wiem że kiedyś nadejda lepsze dni i staram się nie przejmować za bardzo bo dzieci to czują, a ja nie chce żeby jak dorosną pamiętały mnie jako wiecznie smutną, zapłakaną itd itd itd..
jak będziesz potrzebowała pomocy, w kazdej dziedzinie, to daj znać :-) zawsze znajdzie się jakies rozwiązanie :-)

Moje chłopaczki śpią.. zasnęli w pół sekundy :-) jutro jedziemy do tesciów.. oooo..blehhh :-/

Julka ja też wierzę że los Ci wszystko wynagrodzi.. i mogę potwierdzić to po swoim przykładzie.. my tez klepaliśmy straszną biedę.. nawet 15 groszy na lizaka nie mieliśmy.. bo czynsz, wynajem, prąd, gaz i nie zostawalo nic.. komornik nam do drzwi pukał.. ja miałam najgorsze mysli jakie tylko można mieć, bo nie wiedziałam co robić.. ale w końcu zaczęło się układać.. teraz też Nam się nie przelewa i często brakuje.. praktycznie za każdym razem.. ale wiem że kiedyś nadejda lepsze dni i staram się nie przejmować za bardzo bo dzieci to czują, a ja nie chce żeby jak dorosną pamiętały mnie jako wiecznie smutną, zapłakaną itd itd itd..
jak będziesz potrzebowała pomocy, w kazdej dziedzinie, to daj znać :-) zawsze znajdzie się jakies rozwiązanie :-)

Dziękuje :tak:

witam wieczorową porą :-)
Julka no kłopoty was dopadły spore :-( współczuję ale mam nadzieję, że bedzie lepiej i szybko nadejdą lepsze czasy :-)
Michasia gratulacje z okazji dostania pracy!!! Cudnie :-) No i dobrze że z Marcelkiem jest ok :-)
MamaGabi dobrze że idziesz do innego lekarza!! to kpina twierdzić że dziecku nic nie jest a ty przesadzasz!!!! Może faktycznie to alergia??
Tygryś fajnie że się wybraliście na most wczoraj :-) My z okna wszystko widzieliśmy ale było pięknie!!! W piątek mam wolne jakiś spacer, puszeczka?? Ksiązki bym ci oddała:-)
Moja słodka córcia już spi od 20 :-) nadal oczka jej ropieją chyba pójdę do lekarza :-( Natusia Lula też już sama stoi bez problemu i coraz częściej robi kilka kroczków :-) Oj chyba burza będzie :-) R. pojechał do Brovarii na piwko a ja sobie drineczka sączę :-) a w piątek idziemy na imprezę do rzeźni juupiii!!! Moja kuzynka będzie u nas spać :-) Znikam obejrzeć serial :-)

reklama
Do góry