reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

mamaGabi no to zdrówka dla męża :tak: co do mieszkania to czekamy na sprawę w sądzie, i ciekawe gdzie Nas "przeniosą":-(

AAAAAAAAAa no i spóźnione życzenia z okazji 2 rocznicy :tak:

reklama
julka jak was przeniosa to pewnie na lepsze warunki
mam nadzieje
Ale tak jak mysle to kurcze jak ludzie żyją z jednej pensji, kurcze jakbyśmy zapłacili czynsz + opłaty (prąd, gaz, smieci, woda, itd) to bysmy na jedzenie niemieli a gdzie lekarstwa dla dzieci? Ubrań to niekupowaliśmy już sobie z M odkąd dzieci się urodziły, ja to nie mam problemu bo dostaje ciuchy od kumpel, ale M w jednych portkach chodzi.
Jakie to życie do dupy jest :wściekła/y: cały czas wegetacja bo życiem tego nazwac niemożna:no:

Julka pamietaj ze kiedys przyjdzie czas i wam to wszystko wynagrodzi jak już w dzieciach wynagrodzilo ale na pewno bedzie lepiej ;) ja trzymam kciuki

Julka dziekuje:) mam nadzieje ze dostaniecie lepsze warunki i za male pieniazki...a kiedy bedzie ta sprawa?

An no widzisz sama jak to jest,albo cos dziala albo nie...

kurde co chwile mi sie internet rozlacza..

a m juz wrocil i ma zwichniety staw skokowy.

urcze troche Julka nie rozumiem, to wlasciciel wam wymowil wynajem tak? ale specjalnie po to zebyscie cos dostali innego czy jak? ze mowisz ze dzwonil do was?

reklama
Do góry