reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

Tygrynka ja własnie puszeczke obalam :tak:
skrzat910 ja zdrowia nie ma tylko o tym głośno nie mówie i nie pisze bo wiecej bym sie dołowała więc jakbym miała zdrowie to niemiłabym na co narzekać :tak: więc raczej bys sie. niezamieniała:no:

musiałabym iść z dziećmi na spacer ale pokłóciłam się z M i musze dojść do siebie żeby wyjść

reklama
a moja wlasnie padla a mialam wlasnie odkurzac i lipa..musze poczekac a jestem ejszcze daleko w polu z robota.... zrobilam tylko ciasto i golabki a jeszcze poodkurzac i pozmywac podlogi, no coz poczekam az wstanie...sama bym chetnei poszla sie przytulic do poduszki....

Skrzat9 no widzisz tacy sa lekarze niestety.... ja juz nie mam slow na nich...
Kozaczino gratki dla Luli za kroczki:) jeszcze chwilka i bedzie smigac...
Julka nie smutaj sie....
Tygrynka wow no to pobalowaliscie:-)

hello:)
A ja melduje się z Jastrzebiej Góry:) Ruszyliśmy dzisiaj o 7 rano, a zajechaliśmy przed 15:) Zwiedziliśmy po drodze Chojno i zaliczylismy wszytskie mozliwe parkingi na autostradzie A1 bo Basi znudziła się podróż:p Ale jak ją wymęczyłam na trawce to potem już spała do samego morza:D Generalnie jesteśmy po 1 plażowaniu, temp super około 20 stopni i słonko jak dla mnie tak mogłoby być cały wyjazd:D Ale teraz się już zachmurzyło:( Basia zamoczyła nóżki w Bałtyku i buszowała kilka godzin w piachu:D Stoi sama coraz pewniej:D
Pokój nam się udał, mieliśmy mieć 3 a mamy dwupokojową 4:D Więc mała śpi w sypialni a my możemy swobodnie w drugim pokoju urzędować, co doceniam niezmiernie:D :-)
Nie czytałam i pewnie teraz na to czasu będzie mało, ale postram się meldować regularnie!
Ściskam wszystkie dzieciaczki i ich mamusie:*

wreszcie mam neta! Coś sie z****ło i sie połączyć nie mogłam.

Jedyne co napisze to to że jak bum cyk cyk kiedyś zabije teściową. Rozmowa z nią przypomina gadanie do ściany. Ja swoje a ona ma to w dupie i tak robi swoje.

Natuska a nic nie robie konkretnego. Jakieś propozycje?

Skrzat
udanego pobytu!

hello wieczorową porą :-)
Skrzat miłego pobyty i "urzędowania" z Z. ;-) życzę wymarzonej pogody :-) odpoczywajcie ładnie :-)
Natusia ale z ciebie pracuś :-)
Skrzat9 olać teściową !!! Moja mnie również irytuje wrrr ten typ tak ma :wściekła/y:
Oki idę spać, dobrze że jutro wolne :-)
Tygrys daj znać co ze spacerkiem :-) odezwij się na kom. buźka

reklama
hejka..

My wczoraj pół dnia byliśmy u teściów.. a jak wróciliśmy to zaczęliśmy bawić się z chlopcami i jakoś tak Nam dzień zleciał że nawet kompa nie włączyliśmy ;-)

Marcelek coś temperatury dostał.. wieczorem miałm 38,1 ale panadol natychmiast zadziałał i noc była spokojna.. teraz ma znowu 37,5.. a ja sę stresuję przez tą głowę każdym drobiazgiem..

Filona nie ma za co, przepraszam jeszcze raz że tak późno..

Dziękuję wszystkim za gratulacje :-) ja już się doczekac nie moge poniedziałku.. chociaż trochę się boję bo siostra w poniedziałek nie może być z chłopcami bo ze swoim mały jedzie do lekarza.. ale jeden dzień chyba jakoś przeżyjemy.. i w ogóle tak sobie myślę że będę się rozgladać za jakąś opiekunką bo znając siostrę to będę jej płacić a ona zajmować się chłopcami nie będzie tylko to do sklepu pójdzie, to na cmentarz.. albo na swoich będzie się skupiać a moje chłopaki samowolka.. taka fałszywizna z niej jest :-? ale zobaczymy..

Do góry