Hej Hej
Ale wy produkujecie-makabra. pobierznie przejzalam bo mi tu dziecie sie uwagi domaga.
wczoraj mialam wyjazd w trase makabra 800 km poznan- kolo- radom- poznan od 8 do 22.30 w aucie- dupa mnie bolala jak niewiem.
szczescie ze szwagierka ze mna jechala to sie nie zanudzilam. przeboje byly bo nas nawigacja tak poprowadzila ze sie znalazlysmy w szczerym polu ale jakos sie udalo wrocic do domu
Julia wczoraj pierwszy raz byla caly dzien beze mnie, pol dnia z obca osoba tzn zna ja ale jednak jest obca, pierwszy raz na noc wypila kaszke i pierwszy raz zasnela bez mamy
z jednej strony jestem dumna, a z drugiej to mi przykro ze mnie to omija i ze ona za mna nie teskni. chociaz pewnie teskni tylko jeszcze nie umie tego okazac.
od rana byla z tesciowa moja, a od 15 z moja kolezanka, B ja odebral jak wrocil z pracy o 20, jak wrocilam to grzecznie spala, najedzona, wykapana. oj jak dobrze. ale caly dzien o niej myslalam jak sobie daje rade czy nie placze itd. a tu se okazuje ze caly dzien bez ani jednego placzu moja kochana laleczka.
z cycuchem juz sie pozegnalismy na dobre. juz sie nie domaga nawet nie dotyka, nie mowiac o szarpaniu bluzki ktore uskuteczniala. ciesze sie, a pokarm tez mi zanika bo juz nie mam takich nabrzmialych tych piersi wiec luzik.
musze sie przestawic teraz na tryb zeby dawac jej pic bo wczesniej to ona nie pila soczkow wody itd a teraz jak nie ma cyca to daje jej duzo ale sama sie nie upomina wiec musze pamietac i jej podawac
dzisiaj od rana tez mnie nie bylo bo bylam w firmie auto z towaru rozladowac bo w nocy juz nie bylo sensu tam jechac. tesciowa jaj wziela na spacer ponad dwie godz i spala wiec teraz ma dobry humor.
B ma wolne ale i tak pojechal po jakiegos kumpla i beda auto robic.
Julia teraz ma zabawe- wziela kubeczek plastikowa lyzeczke i siedzie przy psie i udaje ze ja karmi nabiera z pustego kubka, wsuwa jej do pyska i glosne ammm.
CO do kryzysow to my tez nie jeden przechodzilismy ale odpukac od jakiegos czasu jest spokoj.
jutro sie widzimy w zoo
Michasia idz idz ty nie nowa, i nie obca bo ja cie znam
uciekam do malej bo jestem steskniona ;p