reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

hej ja już wróciłam z wypadu a tu takie wiadomości!
Ale na początku ja się pochwalę moja siostra jest w ciąży!!!! w 10tc!! jejku mówię wam jak się dowiedziałam to się popłakałam ze wzruszenia :) bardzo się ciesze że Zosia będzie mieć tutaj kuzynostwo:)
tygryś dddużo zdrówka dla Sebusia!!Powiem ci że moja też niedawno miała wirus jakiś i przez tydzień robiła kupy;/
Drakenowa gratulacje córeczki!!
Monia ehhh z tymi chłopami wiesz skoro on trak postępuje to chyba nie jest poważny macie razem dziecko a on tak się zachowuje?? może lepiej jest że teraz się o tym dowiedziałaś niż później;/
Marcia oj troszkę Ci zazdroszczę tej drugiej ciąży bo teraz coś też mnie bierze na drugie maleństwo ale my musimy czekać..
mamgabui i jak nocka??już lepiej??wydaje mi się że Gabi wychodzą zęby...

reklama
Zrobiłam sobie zakładeczkę w przeglądarcę i teraz będę miała bezpośrednie wejście prosto do działu :-D i zawsze na widoku więc mi nie umknie jakiś dzień tylko będzie się rzucac w oczy i zapraszać :-D

Rikapa zdaje się że my się znamy prawda? tyle że nie z forum akurat ;-)

Guziczku gratulacje przyszła ciociu :-D

bo ja już nie mam konta na nk zresztą Klaudia też już nie ma teraz mamy na facebooku :-)

no nic uciekam małą zaprowadzić do przedszkola i do pracy :-/

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Hej
nie mogłam wczoraj pisać bo mialam za duzo nerwow.
wreszcie sie przemoglam i postanowilam odstawic mała od cyca!!! co po niekad przez Michasie84 bo mi w sobote wjechala na ambicje ;p przy okazji witamy nowa/stara kolezanke :)

wczoraj od rana nie pila cyca, w porze drzemki byla histeria i wkoncu nie zasnela wogole, o 18 znowu zaczela sie do mnie dobierac ale bylam twarda, wyniuplala troche kaszki, troche kakaa i zasnela na siedzaco ;p
obudzila sie o 20, poszlismy do znajomyc zeby ja czyms zajac, powojowala do 22 potem kapiel i znowu histeria. ale jakos zasnela wkoncu.
najbardziej balam sie nocki bo cyckala dos czesto. a tu o dziwo nie bylo najgorzej obudzila sie o 2 chcialam jej dac kaszki, kakaa, herbatki-nie!!! ona pokazywala na butelke z woda no to wypila pol szklanki wody niegazowanej i spala, to samo o 5 i obudzila sie jak B wychodzil dopracy o 6:30, ale jakos ja pomeczyla i nadal spi ;p

a sutka sobie psikam Tymsalem to takie ziolowe ***** do psikania gardla jak Tantum verde.
na sam zapach Jula odsuwa glowe wiec mam spokoj.
tyle ze moje piersi zaraz esploduja... co robic? sciagam troche zeby poczuc ulge ale za chwile znowu sa twarde. jakies sposoby ?

Tygrys jak Seba dzis? kiedy wracacie do Poz bo sie stesknilam :)
Natuska Filip wymiata i juz kilka razy to mowilam.

jak nie umre i cycki mi nie eksploduja to widzimy sie w czwartek laseczki :) juz sie ciesze ;p

no.. ja już mam łóżka poskładane, chłopcy właśnie skończyli śniadanko, pranie tez zaraz wstawiam i dzisiaj misja - sprzątanie pokoju chłopców pod kątem pozbycia się popsutych zabawek :D bo ze skrzynek już im sie wysypują a połową się nie bawią bo popsute :-D już się boję.. tym bardziej że pogoda wyglada na zachęcającą dzisiaj i pewnie będzie Nas ciągnęło do lasu na spacer :-D

Karola ej :szok: żebyś ty teraz na mnie nie zwalała że ja niby jestem antycycowa czy coś i Ci wjeżdżam na ambicje :szok: ja tylko powiedziałam że skoro chcesz odstawić to trzeba konsekwentnie i zdecydowanie :-D powodzenia życzę :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Michcia nie zebym ja cie od antycyckowych wyzywala :)
ale rzeczywiscie stanowczosc i juz!
jestem zdeterminowana wiec zobaczymy czy mi wyjdzie ;p

edit;
Skrzat9 wiedzialam ze ty mi pomozesz- nasza chodzaca encyklopedia lekow ;p dziekuje ci ;*

Do góry