reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

Tygrynka biedny Sebuś, oby szybko się mu polepszyło, dobrze że mu humor dopisuje ;-)

Julka a zmęczyły się chociaż Twoje chłopaki?:-)

MamaGabi Gabi jaka księżniczka z tą rączką do pocałowania :-) Brawka, że bez smoczka :happy:

Marcia niech Cię opuszczają szybko dokuczliwe oznaki stanu błogosławionego

reklama
witam się i ja :-) prawie cały tydzień pracowałam :-( jestem wykończona ........ teraz mam czwartek wolny więc się cieszę :-)

Tygrynka zdrówka dla Sebusia :*

dzien dobry:-)

ja dopiero wstalam,mala o 6 obudzila sie wiec maz ja wzial i moglam pospac a teraz Gaba padla a tatus razem z nia:-)

Tygrys dobrze ze Sebusiowi lepiej, a maz dojechal? dlugo jechal?

Amandae taaa.Gaba to ksiezniczka i to tatus ja tego nauczyl ze daje raczki albo nogi do calowania, bo jak obudzi sie rano to nogi na twarz nam kladzie, a dzisiaj jeszcze nad ranem spala z nogami na twrazy tatusia...ten to wszyskto zniesie...:-)

Rikapa trzymaj sie kochana,jeszcze pare dni iebdziesz miala troche odpoczynku:) a niewiem czy mowialm ci kupilam fotelik Maxi Cosi Tobi:)

a jakie macie plany na dzisiaj? ja zastanawiam sie nad grilem nad jezirokiem...

mamaGabi85 cieszę się że jednak się na Tobiego zdecydowałaś :-)

ja dzisiaj mam sesję zdjęciową :-) przyjeżdża moja psiapsiółka :p z rodziną ................:-D

Witam po krótkiej przerwie:)
Zdąrzyłam się tylko tutaj zarejestrować i kilka słów o sobie napisać...między innymi to że spodziwam się dzidziusia na lipca....no i to akurat jest już nieaktualne....w nocy niestety przedwcześnie odeszły mi wody i następnego dnia - 3 czerwca o 17:55 przyszła na świat Weronika:))))))) .....przez to że urodzila się pod koniec 34 tygodnia... miała trochę problemów z oddychaniem i tym podobne...leżała na intesywnej terapii...ale już jesteśmy w domku:))))) Teraz już musi być wszystko dobrze:))))))
Dziękuję wszystkim mamom za miłe przywitanie:)))))
Julka na place zabaw chodzimy z Krzysiem (a teraz dojdzie Werka) w różne miejsca....trochę tutaj przy domu na Bohaterów czy na Armi ...ale też nad Wartę...itd....lubimy spacerować więc czasem udajemy się gdzieś dalej:))

drakenowa to daj znać jak dojdziecie do siebie i kiedy spacerujemy :tak:

aaaaaaaaaaaaaaaa GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:tak:

drakenowa GRATULACJE:):-)

Gdy powiększyła Wam się rodzinka,
Cóż Wam przyniesie Wasza dziewczynka?
Da Wam radości uśmiech beztroski,
W dwa warkoczyki splecione włoski,
Dwie ciepłe rączki, lalki, koronki,
Buzie rumianą, misie, pierścionki,
Da pierwsze piątki, da miłość swą,
Co będzie rosnąć co rok wraz z nią.

http://www.klamerka.pl/alez tu pusto.... masakra...weekenduja sie laski:) a ja mam focha na m bo niechce ze mna nad jezioro isc, zawsze jest tak ze jak przychodzi weekend to on tylko kanapa i tv...wrrrr...:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

reklama
wow Drakenowa ale Wam się córeczka pośpieszyła!! super że wszystko dobrze, serdeczne gratulacje!!!
Rikapa koniecznie pochwal się sesją, czekam niecierpliwie!!!

u nas lepiej, Seba już tylko 4 kupy a nie 14 jak wczoraj :-p byliśmy nad jeziorkiem, ale chłodno, niby 20 stopni ale wieje... do tego obiad u dziadków, lody i kawa na mieście - prawdziwie leniwa rodzinna niedziela:-D
a tutaj pusteczki... wracać kochane!!

Do góry