reklama
KAROLINA84
Fanka BB :)
witam was kobietki
u nas jakas masakra dzisiaj,Julce idą zeby pełną parą wiec jest nie do zniesienia,marudna ,płaczliwa i tylko u mnie na rękach a do tego nocka koszmar obudziła sie po 2 w nocy i nie spała so 5 rano,jęczała ,płakała ,smoka wypluwała po czy znowu go szukała i tak wkółko więc od rana byłam nieprzytomna,ogólnie dzionek spedziliśmy w domu w pizamach ale przynajmnie zrobiłam gołąbki i obiadek na jutro już mam,jutro z mała wybieram sie na Piastowskie i zobacze jak sie bedzie zachowywała w wózku,czy dam rade wybrac sie z wami do zoo,nie wiem sama co mam zrobić zeby siedziala i polubiła spacery
u nas jakas masakra dzisiaj,Julce idą zeby pełną parą wiec jest nie do zniesienia,marudna ,płaczliwa i tylko u mnie na rękach a do tego nocka koszmar obudziła sie po 2 w nocy i nie spała so 5 rano,jęczała ,płakała ,smoka wypluwała po czy znowu go szukała i tak wkółko więc od rana byłam nieprzytomna,ogólnie dzionek spedziliśmy w domu w pizamach ale przynajmnie zrobiłam gołąbki i obiadek na jutro już mam,jutro z mała wybieram sie na Piastowskie i zobacze jak sie bedzie zachowywała w wózku,czy dam rade wybrac sie z wami do zoo,nie wiem sama co mam zrobić zeby siedziala i polubiła spacery
monia149090
Mamusia Wiktorii :)
Hej dziewczyny
U mnie niestety tak jak bylo tak jest-zero poprawy.Jaskos juz powoli przyzwyczajam sie do tego.Widocznie tak musi byc.Naszczescie mam autko i jak tylko pogoda dopisuje to ruszam z mala na dzialeczke,tam najlepiej odpoczywam,zapominam o wszystkim.
Tygrynka jak bedziesz juz w domku to daj znac-mam Twoje ksiazki!
MamaGabi-kiedy kawka?! ale tym razem u mnie
Karolina84 a moze przczep jej do wozka jej ulubiona zabawke wtedy czyms sie zajmie?
U mnie niestety tak jak bylo tak jest-zero poprawy.Jaskos juz powoli przyzwyczajam sie do tego.Widocznie tak musi byc.Naszczescie mam autko i jak tylko pogoda dopisuje to ruszam z mala na dzialeczke,tam najlepiej odpoczywam,zapominam o wszystkim.
Karolina84 a moze przczep jej do wozka jej ulubiona zabawke wtedy czyms sie zajmie?
KAROLINA84
Hej dziewczyny
Julka już w wózku miała prawie wszystko i niestety nic nie zdaje egzaminu
no szczerze tez o tym myślałam ale kurcze wydać kase na drugi wózek a jak i tak nie bedzie chciała siedzieć??? kase wyrzuce w błoto,myślałam zeby od kogoś pożyczyc na krótką chwile ale ja tu na mojej wsi nie mam od kogo:-(Karolina moja kumpela kiedys tez miała ten problem zmieniła wozek na inny i dziecko go pokochało do tego stopnia ze jak ja wyciagała to był ryk nieziemski moze problem tkwi w wozku??
R
rikapa
Gość
witam i ja :-) ale jestem wymęczona zdjęcia z sesji (oczywiście nie wszystkie) dostępne na fb :-)
*J*U*L*K*A*
Mama dwóch łobuzów:)
wlece kiedyś do Ciebie na kawke to pożycze Ci mój złomikno szczerze tez o tym myślałam ale kurcze wydać kase na drugi wózek a jak i tak nie bedzie chciała siedzieć??? kase wyrzuce w błoto,myślałam zeby od kogoś pożyczyc na krótką chwile ale ja tu na mojej wsi nie mam od kogo:-(
KAROLINA84
jak najbardziej jest za ;-)
zapraszam serdecznie
zapraszam serdecznie
Michasia84
Witam poznanianki, cała wieki mnie tu nie było i nie wiem czy uda mi się na nowo wkręcić już mnie pewnie nikt nie pamięta, ale też sama jak się rozejzałam to niewiele osób z okresu mojej aktywności tu kojażę trudno
miłego dzionka życzę i zajżę później :-)
miłego dzionka życzę i zajżę później :-)
reklama
skrzat910
żyje dla nowego życia
Hejka!
Coś mnie z rana podniosło . Mała póki co kima a ja wykorzystuje ten czas i spokojnie pije kawusie i machne sobie śniadanko.
Tygrynka ciesze się że Sebą lepiej!
Karolina pasy może ją gniotą albo jej sie nudzi w wózku.
Monia trzymam kciuki żeby ci sie wszystko dobrze ułożyło.
MamaGabi jak zdrówko Małej?
Michasia witaj! Jest za dużo innych/nowych fajnych dziewczyn.
Drakenowa GRATULUJE!!!!!
Coś mnie z rana podniosło . Mała póki co kima a ja wykorzystuje ten czas i spokojnie pije kawusie i machne sobie śniadanko.
Tygrynka ciesze się że Sebą lepiej!
Karolina pasy może ją gniotą albo jej sie nudzi w wózku.
Monia trzymam kciuki żeby ci sie wszystko dobrze ułożyło.
MamaGabi jak zdrówko Małej?
Michasia witaj! Jest za dużo innych/nowych fajnych dziewczyn.
Drakenowa GRATULUJE!!!!!