reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

reklama
witam was kobietki:tak:
u nas jakas masakra dzisiaj,Julce idą zeby pełną parą wiec jest nie do zniesienia,marudna ,płaczliwa i tylko u mnie na rękach:wściekła/y: a do tego nocka koszmar obudziła sie po 2 w nocy i nie spała so 5 rano,jęczała ,płakała ,smoka wypluwała po czy znowu go szukała i tak wkółko więc od rana byłam nieprzytomna,ogólnie dzionek spedziliśmy w domu w pizamach:-D ale przynajmnie zrobiłam gołąbki i obiadek na jutro już mam,jutro z mała wybieram sie na Piastowskie i zobacze jak sie bedzie zachowywała w wózku,czy dam rade wybrac sie z wami do zoo,nie wiem sama co mam zrobić zeby siedziala i polubiła spacery

Hej dziewczyny :)

U mnie niestety tak jak bylo tak jest-zero poprawy.Jaskos juz powoli przyzwyczajam sie do tego.Widocznie tak musi byc.Naszczescie mam autko i jak tylko pogoda dopisuje to ruszam z mala na dzialeczke,tam najlepiej odpoczywam,zapominam o wszystkim.
Tygrynka jak bedziesz juz w domku to daj znac-mam Twoje ksiazki!
MamaGabi-kiedy kawka?! ale tym razem u mnie :)

Karolina84 a moze przczep jej do wozka jej ulubiona zabawke wtedy czyms sie zajmie?

Hej dziewczyny :)

U mnie niestety tak jak bylo tak jest-zero poprawy.Jaskos juz powoli przyzwyczajam sie do tego.Widocznie tak musi byc.Naszczescie mam autko i jak tylko pogoda dopisuje to ruszam z mala na dzialeczke,tam najlepiej odpoczywam,zapominam o wszystkim.
Tygrynka jak bedziesz juz w domku to daj znac-mam Twoje ksiazki!
MamaGabi-kiedy kawka?! ale tym razem u mnie :)

Karolina84 a moze przczep jej do wozka jej ulubiona zabawke wtedy czyms sie zajmie?

Julka już w wózku miała prawie wszystko i niestety nic nie zdaje egzaminu:no:

Karolina moja kumpela kiedys tez miała ten problem zmieniła wozek na inny i dziecko go pokochało do tego stopnia ze jak ja wyciagała to był ryk nieziemski :) moze problem tkwi w wozku??
no szczerze tez o tym myślałam ale kurcze wydać kase na drugi wózek a jak i tak nie bedzie chciała siedzieć??? kase wyrzuce w błoto,myślałam zeby od kogoś pożyczyc na krótką chwile ale ja tu na mojej wsi nie mam od kogo:-(

Witam poznanianki, cała wieki mnie tu nie było i nie wiem czy uda mi się na nowo wkręcić :-D już mnie pewnie nikt nie pamięta, ale też sama jak się rozejzałam to niewiele osób z okresu mojej aktywności tu kojażę :-D trudno :-D
miłego dzionka życzę i zajżę później :-)

reklama
Hejka!

Coś mnie z rana podniosło :baffled:. Mała póki co kima a ja wykorzystuje ten czas i spokojnie pije kawusie i machne sobie śniadanko.

Tygrynka ciesze się że Sebą lepiej!:happy2:

Karolina
pasy może ją gniotą albo jej sie nudzi w wózku.

Monia
trzymam kciuki żeby ci sie wszystko dobrze ułożyło.

MamaGabi jak zdrówko Małej?

Michasia witaj! Jest za dużo innych/nowych fajnych dziewczyn.

Drakenowa GRATULUJE!!!!!

Do góry