reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

Skrzat uff jaka ulga, że Basiunia już nie marudna ;-), sukienka super!

MamaGabi biedny marudzioszek, oby po południu było lepiej :-(

Na-tuska nie mogę z Twojego Synka, rozbraja mnie :-D A co na to "Micia"?

Piszę się na czwartek do zoo ;-)

Ja też niewyspana, próbuję teraz od 7 uśpić Zosię, prawie się udało, puściłam kołysanki z youtube'a, lulałam w wózku, ale piłam też kawę, która do wc mnie wygnała, a młoda ma czujnik ruchu chyba wbudowany no i wyczaiła, że jej nie bujam (a niby jak?) i jedziemy od początku..

Znowu mi wysypka wychodzi/schodzi ja nie wiem od czego.. chyba od słońca :wściekła/y:

reklama
witamy:)

u nas ok. Niko niedawno padl a ja juz powycigalam jego ciuszki na wakacje haha ale to bedzie...jeszcze kosmetyki, leki, butki troche pampersow i pare kaszek -rumuni:-D

no i Nikos dorobił sie 11 zębow. :tak:

dzis babulinka przyjezdza i bedzie robić gołabki na jutro. A tak lenistwo. Wieczorami jestem nie do zycia :-( Dzis 7 tydzien...niech czas szybciej leci

Natuska Filippo jest gość! :laugh2:

Tygrynka jak bedziesz grzeczna to pomyślę :pP
Skrzat fajna sukienka:)

zdrowka dla chorowitków!
Marta zycze aby dolegliwości szybko poszły w ....:)

Filonka ja jestem bardzo grzeczna :p

u nas było 11 kup, jeden wymiot i na razie spokój, byliśmy na ip, Seba ma jakiegoś wirusa, coś w rodzaju rota, jest lekko odwodniony, jak się nie polepszy lub pogorszy to wracamy na noc do szpitala na kroplówkę... mamy dawać cyca cały dzień i dużo picia..
w dodatku mąż do nas jedzie i przez 4 godziny dojechał tylko do Torunia bo coś się z autem dzieje, wylatuje olej, grzeje się chłodnica...
no żesz ulwa mać jak wieje to z każdej strony ://////////

Julka mam nadzieję że nie chciałaś iść sama z chłopakami bo tutaj się zebrała drużyna na wyjście z Wami :-D:-D:-D
Ja lubie towarzystwo :tak:
Jak dzisiaj mały?

My cały dzień w zoo - nogi mam w d..............................:szok: i za bilet płaciłam połówke :tak:a dzieciaki pełne wigoru, jutro planuje rower z dzieciakami

a w przyszły weekend wybieram sie tu :tak: http://www.multiexpo.pl/start/targi-moje-dziecko

Ostatnia edycja:
mały szaleje słuchając Opola i mając na ręku rurkę po papierze toaletowym :D w ogóle nie wygląda na prawie odwodnione dziecko :D
a Kamil Bednarek będzie w lipcu na Dniach i Nocach Szczytna, uwielbiam jak on śpiewa :)))
Julka w ndz ja też się wybieram na te targi :)

No to jestem:)

Julka fajnie ze dzieciaczkom sie podobalo:)
Tygrys a moze wiesz jak to lekarza troche przesadzil mowiac ze maly odwodniony? napisz jak tam twoj m i samochod...

A Gaba zasnela bez smoka wogole caly dzien foch na smoka i w sumie dobrze moze poprostu ma dosc?:-) zjadla cycusia odwrocila sie pleckami do mamy,dala tylko raczke do calowania i zasnela:) :-)

a ja wkoncu bylam na tym rynku jezyckim, kupilam sobie ladna firanke do pokoju i ogorki i wstawialm na malosolne:)

edit. ja na czwartek tez sie pisze:)

reklama
Tygrys a moze wiesz jak to lekarza troche przesadzil mowiac ze maly odwodniony? napisz jak tam twoj m i samochod...
A Gaba zasnela bez smoka wogole caly dzien foch na smoka i w sumie dobrze moze poprostu ma dosc?:-) zjadla cycusia odwrocila sie pleckami do mamy,dala tylko raczke do calowania i zasnela:) :-)

tej lekarce akurat bardzo ufam, leczyła mnie i brata, nigdy się na niej nie przejechaliśmy:tak: a lekko odwodniony mały był, miał zapadnięte oczka i brzuszek, ale nie tak strasznie jak w styczniu.. ale cieszę się że mu humor dopisuje, ma siły, więc nie jest najgorzej;-)
a Gaba może sama się odzwyczaja od smoka?? słodko zasnęła :tak: do zobaczenia w czw, cieszę się że też idziecie :-D

kurde naprawdę podoba mi się koncert w Opolu :-D nie mogę się doczekać letnich imprez, festiwali, koncertów:-D:-D:-D

Do góry