reklama
skrzat910
żyje dla nowego życia
Eeee znowu jakaś pseudo burza.
Natuska słodkie te twoje dzieciaczki
Natuska słodkie te twoje dzieciaczki
skrzat910
żyje dla nowego życia
Skrzat no dokładnie! Kiedyś to były burze. Jak za nastolatki byłam w Beskidach i jak tam sie któregoś razu zebrało na burze to aż od piorunów nam huczało w uszach.
hej kochane
co to za burza ?? phii takie tam byle co!!!!
Natuska twoje opowieści o dzieciakach są super!! Ty je spisz :-)
An jak lula była taka mała jak Bartuś to co zmiana pieluchy to kupa była !!
Skrzat jak Basi humorek wieczorem??Bo Lula marud na maksa :-(
Czekam aż mi się pranie skończy i idę spać :-)
co to za burza ?? phii takie tam byle co!!!!
Natuska twoje opowieści o dzieciakach są super!! Ty je spisz :-)
An jak lula była taka mała jak Bartuś to co zmiana pieluchy to kupa była !!
Skrzat jak Basi humorek wieczorem??Bo Lula marud na maksa :-(
Czekam aż mi się pranie skończy i idę spać :-)
Marciaa
Mamma 04.2010 i 02.2012
witam
ja zmeczona mdlosci mnie meczyly...nawet w nocy jak sie przebudzilam.
Natuska lecimy o 17 wiec tam będziemy po 23 w hotelu. Nikos moze usnie w samolocie zobaczymy...
ale pogoda. Wczoraj chwile ostro popadało ale zawsze cos. Chociaz troszke las podlany
ja zmeczona mdlosci mnie meczyly...nawet w nocy jak sie przebudzilam.
Natuska lecimy o 17 wiec tam będziemy po 23 w hotelu. Nikos moze usnie w samolocie zobaczymy...
ale pogoda. Wczoraj chwile ostro popadało ale zawsze cos. Chociaz troszke las podlany
mamaGabi85
Gabryniowa Mamusia
hej witam z rana
eh ciezka mialama nocke, maz wczoraj ostro pobalowal z koelgami wiec byl w stanie wskazujacym i pol nocy spac nie moglam bo sie rozpychal na lozku i chrapal itd. i jeszcze na dodatke strasznie duszno bylo...
a teraz Gaba ma mega maruda,ja mam balagan w domu bo szanowny malzonek nei posprzatal po imprezie..eh... a co do dzisiejszej pogody to wkoncu troszke chlodniej:-)
:-)Julka dzieki za info no to ja jeszcze czekam,u Gaby duzej poprawy nie ma...za dwa tyg do kontroli.
oki koncze bo mi maly czort do kompa sie dorwala
eh ciezka mialama nocke, maz wczoraj ostro pobalowal z koelgami wiec byl w stanie wskazujacym i pol nocy spac nie moglam bo sie rozpychal na lozku i chrapal itd. i jeszcze na dodatke strasznie duszno bylo...
a teraz Gaba ma mega maruda,ja mam balagan w domu bo szanowny malzonek nei posprzatal po imprezie..eh... a co do dzisiejszej pogody to wkoncu troszke chlodniej:-)
:-)Julka dzieki za info no to ja jeszcze czekam,u Gaby duzej poprawy nie ma...za dwa tyg do kontroli.
oki koncze bo mi maly czort do kompa sie dorwala
kozaczino - ale on rzadziej robił kupe (raz dziennie)
ale dzisiaj spi z lekkimi przerwami na butelke i przewinięcie od 22:30 i jeszcze spi chyba ta pogoda dala mu w kosc ze wypoczywa
uśmiecha sie przez sen
My dzisiaj do księdza załatwić ostatnie sprawy z nim czyli kase zaplacic za slub i wpisac do księgi a potem tatuś obiecał spacer nam
ale dzisiaj spi z lekkimi przerwami na butelke i przewinięcie od 22:30 i jeszcze spi chyba ta pogoda dala mu w kosc ze wypoczywa
uśmiecha sie przez sen
My dzisiaj do księdza załatwić ostatnie sprawy z nim czyli kase zaplacic za slub i wpisac do księgi a potem tatuś obiecał spacer nam
reklama
hej
witam z pracy :-) Ale się ochłodziło brrryyy
An tak to już jest z tymi kupami hihi raz za dużo raz za mało :-) Dziś dzieciaki odpoczną od upału a my z nimi :-)
Marciaa nie zazdroszczę mdłości ;-) trzymaj się kochana jeszcze chwila i się skończą :-) Fajne wakacje się wam szykują róbcie dużo fotek w sumie to wasze wspólne wakacje w czwórkę hihi
MamaGabi to cię ładnie mężuś urządził ;-) ach te dziady!!! No czasem muszą się "wyszumieć" ;-)
Natuś miłego domowego dnia :-)
wracam do pracy buźka dla wszystkich
p.s. Tygryś gdzie się podziewasz??
witam z pracy :-) Ale się ochłodziło brrryyy
An tak to już jest z tymi kupami hihi raz za dużo raz za mało :-) Dziś dzieciaki odpoczną od upału a my z nimi :-)
Marciaa nie zazdroszczę mdłości ;-) trzymaj się kochana jeszcze chwila i się skończą :-) Fajne wakacje się wam szykują róbcie dużo fotek w sumie to wasze wspólne wakacje w czwórkę hihi
MamaGabi to cię ładnie mężuś urządził ;-) ach te dziady!!! No czasem muszą się "wyszumieć" ;-)
Natuś miłego domowego dnia :-)
wracam do pracy buźka dla wszystkich
p.s. Tygryś gdzie się podziewasz??