reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

Hejka!

W szoku jestem że tak długo spałyśmy. To co za oknem też mnie zdziwiło bo tak radykalna zmiana pogody to dziwne.

Marciaa ja sie spytam szwagierki jakie ona ma sposoby na Maje jak lecą z Irlandii. A na mdłości ciepłej wody z cytryną i miodem sie napij albo skórke chleba possij.

MamaGabi
no to szeroko było. Zagoń go do sprzątania to odrazu sie "wyleczy":-D

No i tyle bo mnie dziecie w noge gryzie

reklama
hej,
właśnie skasowałam sobie już drugiego posta:p

MY wstałyśmy o 11:p Wcześniej mleko o 6, trochę grandy w łóżeczku i zabawy z tatą, a jak zet poszedł do pracy to my z powrotem w kimono:D Zjadłysmy sniadanko jajko i chlebek - jaki efekt część w brzuchu, część na stole a reszta na ziemi:p Figa przyjdzie z dworu i posprząta:p A na małą nie krzyczę w końcu kończy dziś 11 miesięcy:)

Na-tuska
dzień w domu szok:p
MAmaGabi ach te chłopy:) Ja się cieszę, że mój abstynent i nie mam tego problemu, ja leczyłam kaca za to w niedzielę po panieńskim:p
Marciaa oby mdłości szybko minęły, bidulka jesteś, ale może to na dziewczynkę jak z Nikosiem nie miałaś
biggrin.gif

An82 jak pisze z Kozaczino z kupami róznie bywa:) Basia niby robiła kilka dziennie, a potem wcale i jedna na tydzień...obserwuj czy to dłuższa zmiana:)

Ja idę na dół wpuścić psa i zrobić sobie kawkę:D i wracam:p

marcia ja na mdlosci poranne 9bo tylko wtedy miałam) starałam sie nie wstawac za wczesnie a jak juz musialam wstac to w lozku zjesc chociaz jedna kanapke i bylo lepiej

Obserwuje kupki spoko ;)

Gin mowil, ze jak skoncze 36 tydzien to juz moge sobie rodzic i wszystko bedzie ok. I ze poki co na porod sie nie zanosi:) a skurcze chcialabym miec przepowiadajace narazie chociaz, zebym wiedziala ze cos sie dzieje i porod sie pomalutku zbliza:)

Ostatnia edycja:
witam

skrzat pisalam juz ze z Nikodemem mialam fatalne mdlosci 3 miechy 24h na dobe
dzis ciut lepiej. Zauwazylam ze do 13 mnie mdli potem atakuje mega wielki glod i tak do 18 potem znowu mdli ale dobra :p

A Nikos robi brzydkie kupy od paru dni. Zielenizna. Moze od zebow. Bo nie mam pojecia niby od czego. On wszystko je od dawna zadnych nowosci nie dostał...

Aniaa to Ty mozesz sobie jeszcze z brzusiem pochodzic :) hi hi jak sie chce to sie nie ma o! to odnosnie skurczyków...bo ja na koncu biegalam po schodach i NIC :)

Marcia a ja sobie jakoś ubzdurałam, że z Nikosiem nie miałaś mdłości :zawstydzona/y:nie wiem skąd mi się to wzięło....to biedulek jesteś, oby było lepiej!

Marciaa moj gin mowi ze jedyne co moze przyspieszyc porod do seks:-) Mowi, ze mozna sobie biegac po schodach, myc okna i co tylko a to i tak nie da takich efektow jak duzo seksu, pod koniec ciazy. A ja za jakis czas zamierzam sprawdzic czy ma racje:-D

reklama
Do góry