reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

hej hej
monia oj no troszkę nie rozważny ten twój m;/ ma rodzinę i takie jaja odstawia??a może zadzwoń do znajomych może oni coś wiedzą? kurcze nie dość że małą musisz się zająć to jeszcze martwisz się o niego co za wrrrr!!!kopa w tyłek bym dała mu że hej!
Marcia ja pamiętam jak byłam w 1 tr to po akcji "rzyganie na przystanku" przestałam wychodzić gdziekolwiek ;p bałam się iść do sklepu bo zapachy były tak silne a ja mogłam gdzieś strzelić pawia;/
Mama gabi no to teraz jesteś wolna:)a Zosia i Szymek śpią teraz:) udało mi się ich poskromić o zgrozo:p
an tak jak pisze skrzat na początku leci mleko do napicia apotem do najedzenia, ale jak chcesz dawaj małej bo tego ci nie zabronimy:)

Ostatnia edycja:
reklama
an82 z tym dopajaniem są rózne szkoły, ja rodziłam w lipcu i było 37stopni i nie dopajałam małej woda ani herbatkami, z cyca najpierw leci woda, więc jak tylko pić chce dziecko to possie chwilkę, by ugasic pragnienie;) Taka natura piękna! Ale jak wiadomo ile głów tyle szkół:)

ja tez tak slyszalam jak pije cyca to dopajanie nie potrzebne szkoda przyzwyczajac do butli

Skrzat jedziemy 16 czerwca jednak a nie 15...na dodatek wpisali Nikodemowi moje nazwisko a Łukaszowki przeinaczyli...i szybko odkręcają...dziać się coś musi, za spokojnie być nie może

Guzik ja nie wymitowałam ani razu...raz mialam odruch z Nikodemem...ale czasem wolałabym puscic pawia i ulzyc sobie. Jednak nie ma co narzekać jest o neibo lepiej jak z Nikosiem...apetyt mam ciut większy :p
mowie do rodzinki ze na wakacjach bedzie tkaie jedzonko to bede robic sobie salatki a to Hiszpania przeciez wiec ogory i pomidory bede omijac....buuuuuuu

Nie no pytam, bo ostatnio w jakieś "dzieciatej" gazecie przeczytałam, że zmiany ciśnienia w samolocie źle na rozwijające się narządy wpływają i że najlepiej latać w drugim trymestrze, ale oni różne dziwne rzeczy piszą, no ale pomyślałam od razu o Tobie! Mam nadzieję, że lekarz ci pozwolił lecieć:)

Skrzat śliczny piesek:-)

Monia
ja nie wiem co ja bym swojemu zrobiła jakby taki numer mi zrobił. Może pogadaj z teściami żeby oni go o*******ili.

Agatka
jak ja ci zazdroszcze tego wyczekiwania. Wczoraj była u mnie na herbatce sąsiadka z malutkim miesięcznym Marcelkiem i tak mi sie tkliwie zrobiło jak był u mnie na rączkach. Chyba pomyśle o drugim łobuzie:-D

Marciaa to z Hiszpanią było pomówienie. Ta zaraza jest z niemieckich eko gospodarstw. No i właśnie czy ty możesz lecieć samolotem?

Ostatnia edycja:
no moja zasnęła, ja ugotowałam kompolta jabłko, winogrono i truskawka:) Musiałabym zrobić przedgląd lodówki:p Ale jakoś sił brak!
Gdzie ten deszcz???????????????????:cool2:

Kobiety w ciazy mogą latac samolotami do 36tyg bodajze potem linie lotnicze maja prawo odmowic kobiecie wejscia na pokład.
Lekarz mi pozwolił...nie widzi problemu. Z Nikodemem w 1 trymestrze leciałam na Majorkę ;-)
Jedynie muszę wyluzować bo bardzo się stresuje jak latam a tu dodatkowy stres bo leci Nikos i jak to on zniesie...a 5h na dupie to nie usiedzi - musi byc dobrze. Kupilam juz mu w ikei pacynki na palce, dokupie kredki, bierzemy małe dvd z kubusiem puchatkiem...może troche pośpi i zaaplikuje mu melissed juz dzien przed wylotem

skrzat910 dobrze wiedziec. Czyli mogę jesc ?;-) mysl mysl o drugim łobuzie :-)

swoja droga to nie wyjde w stroju kapielowym...masakra:p bede całe wakacje lezec w kiecce;-)
jeszcze musze dokupic pare rzeczy...a kasa za pit dalej jak nie widac tak nie widac :/

Ostatnia edycja:
Basia wstala...obiadu nie chce, placze, tuli sie, teraz lezy mi na kolanie...echhh
zasnęła tak:( jakaś kiepska dziś jest, martwię się o nią!

Marcia
to jak z dopajaniem pewnie jedne szkoły że można latać a inne że nie, ale jak lekarz pozwala to najwazniejsze! Ja się panicznie boję latać i w ciąży z Basią nie polecialam z uwagi na stres jaki mnie to kosztuję:p

Rok do Euro 2012 został:p

Ostatnia edycja:
reklama
Skrzat moze Basienka tak na upaly reaguje??? moja Gaba tez tak ma ciagle sie tuli, albo na podlodze kladzie, a o jedzeniu nie ma mowy:( jogurcik zje,deserku tez troche a obiadu woogle ani kaszy wogole niczego co jest cieple nie ruszy...

a u lekarza ok,wyniki super, w normie...

oki koncze bo m z kolega przyjechali

Do góry