reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

Na-tuska ale na dole mam chłodek:) Ja wietrzę non stop, ale na górze latem zawsze jest sauna bo od dachu ciepełko idzie, jak się nagrzewa;(
Czuję deszcz nose, mam nadzieję, ze się nie mylę:D Burze dziś mają być.. mam nadzieję, że mężulka w wawie nie zmoczy, ale on dużo chodzić nie będzie;P Tylko z dworca do Maritoa;P

Dziewczyny, a co Wasze Maluchy dostały na roczek, bo nie rodzinka zaczyna męczyć:p A wiem, że nie wszystko się przydaje co człowiekowi się podoba tak naprawdę, wole sprawdzone gadżety jak np tą "arkę noego", basia nią zachwycona:)

Ostatnia edycja:
reklama
dzien dobry:)

my po 7 wstalysmy:) o 5.30 Gaba mi z lozka spadla, i przez sen plakala ale dostala cyca i spala dalej.

Gaba spi w rampersie na krotki rekaw i bez kolderki bo sie wykopuje i na dodatek mamy cala noc okno otwarte i tak goraco jak niewiem, ja tez bez koldry spie bo nie wyrabiam.
mala ma tez maruda od rana i przytulasa,eh... dzisiaj po wyniki idziemy i odrazu do lekarza. jakos trzeci dzien dzisiaj bedzie jak mala dostaje leki ale jakiejs duzej poprawy to ja nie widze no ale ja nawet nie wiem ile na efekty sie czeka?
Julka moze ty pomozesz? po jakim czasie powinna byc poprawa jezeli Gaba dostaje leki na alergie?

Hejka
ja teraz juz czesciej bede tu zagladac maly lezy i bawi sie ze swoimi przyjaciółmi (czyli leży na macie edukacyjnej) to ja moge pobuszować.

My standardowo pobudka o 2 mleko i potem o 5 i znowu kimka potem do 7:30 ;) wiec nocki mam spokojne bo Bartuś lubi spać

A jaki śmieszny jest jak kupe zrobi uśmiecha sie jak nie wiem (pewnie ulge ma) a teraz jęzor wystawia i ślini sie i łapke wkłada do buzi.

Dzisiaj jade na debiec do kumpeli na spacer i takie tam pogaduchy

skrzat910 moge wleciec do ciebie po sab pomiedzy 14 a 15?? bedziesz w domu?

Hej!
Dziekuje za mile slowa,ale niestety zadnej poprawy u mnie,jak nie nawet gorzej,Na noc nie wrocil,teraz tez go nie ma...sama juz nie wiem co robic...moze naprawde przestalo mu juz zalezec...
No nic ide ogarnac w domku i musze wyjsc cos na obiad kupic-zreszta nie wiem czy chce mi sie cokolwiek robic.
Mala tez chyba odczuwa sytuacje w domku bo w nocy budzila mi sie z placzem.
Milego dnia!

Hejka!

Po prysznicu moge pisać. Wykończy mnie ta pogoda.

Natuska jeszcze do niej nie pojechałam po pas.

An będe będe:-)

1306069578_by_hutnik_500.jpg

hej kochane :-)
U nas nocka ok Lula spała bez pobudki :-)
Skrzat Lula też śpi w body i się rozkopuje :-) ale chyba nie marznie :-) Kochana cierpliwości Basia z pewnością odczówa upał ;-)
Monia a w ogóle kontaktował się z tobą ? Znikał tak wcześniej?? Może coś się stało?
Natuska miłego dnia na działce z twoją wesołą kompanią :-) pewnie nie będzie nudno hihi
An Bartuś grzeczny chłopczyk :-) Jakie to były miłe czasy jak dzieć na macie leżał hihi a teraz?? Wczoraj ściągałam ją z oparcia kanapy!!!
Biorę się do pracy :-)

a ja wróciłam ze spacerku po włoszczyznę na rosół, basia uspiona a rosołu nie bedzie bo chyba mi się nie chce go gotować, a psu kupiłam puszkę gotową, nie ma jak to wygodnictwo, spotkałam ciocię-sąsiadkę i gadu gadu i zeszła prawie godzinka:p Może potem pójdę do niej na kawkę:)

Monia trzymaj się, może zadzwoń do niego, się upewnić czy wszystko gra, nie wiem co radzić, mój to zupełnie inny typ!

reklama
Witam się i ja,

Julka, Monia - powodzenia z chłopami dziewczyny, Monia może rzeczywiście coś mu się stało, zdarzało tak mu się wcześniej?

Skrzat moja śpi w body, ale przykrywam jej girki, wyżej i tak sobie nie pozwala.

Zosia od 7 rano co godzinę do cyca, nie wiem czy to przez te upały, czy może zwiększają jej się zapotrzebowania. Trochę mnie to już męczy, ale zaciskam zęby, bo chcę karmić piersią i liczę że to minie. Minie prawda, ustabilizuje się?:-)

Do góry